Şimdi Ara

Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
50
Favori
49.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    a129 plus duo diye bi kamera ilk defa duydu. prosu var 4k olması lazım ve daha pahalı.
    dediğiniz ürünün linki nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crazykartal C kullanıcısına yanıt
    A129 ile A129 Pro arasinda, QHD cekim yapan yeni bir model.
    aliexpress.com
    US $178.99 25% OFF|VIOFO A129 Plus Car DVR Dash Cam with Rear View Camera Car Video Recorder Quad HD Night Vision Sony Starvis Image Sensor Dashcam|DVR/Dash Camera| - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/1005001335236223.html

viofo official website
    A129 Plus Duo Dual Channel Dash Cam Front 2K 1440P + Rear 1080P 5GHz Wi-Fi GPS Dash Camera
    https://www.viofo.com/en/home/197-152-a129-plus-duo-dual-channel-dash-cam-front-2k-1440p-rear-1080p-5ghz-wi-fi-gps-dash-camera.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navruz -- 28 Ağustos 2020; 18:25:40 >

• navruz kullanıcısına yanıt
    evet ön kamera 2k olmuş gerisi aynı sanırım ama attığınız linke telefondan girdim 1250 TL civari çıktı ve kuponlu hali satıcısı da viofo, sizin dediğiniz fiyat baya iyiydi

• 1084 e geldi, %20 vergi desek 200Tl civari olmaz mi? En son kulaklik aldim 150Tldi 36tl vergi ödemiştim Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!

• crazykartal C kullanıcısına yanıt
    Viofo A129 Araç Kamerası incelemesi 2019'un En iyisi !!

Aynı duruyor fiyat, A129PLUS kodunu girdiniz mi? Fiyatı TL ye cevirdiginiz için o şekilde çıkmış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet fiyat TL idi, siz alışverişlerde dolar olarak mı veriyorsunuz banka hesabım da sadece TL var 😂

• Evet dolar olarak yapiyorum. TL ye çevirince ne kadar artıyor fiyat görüyorsunuz

Dolar olarak ödemek için dolar hesabınız olmasına gerek yok bu arada. Bankanıza dolar odemelerim için ayrı ekstre istiyorum diye bir talimat vermediyseniz banka bunu TL ye çevirip ekstrenize yansıtıyor. TL ye çevirirken yine biraz komisyon koyuyor banka ama AliExpress in koyduğu kadar olmuyor. Benim kullandığım banka %2 komisyon alıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Dolar hesabi açarsanız bunu da ödemezsiniz.

• @OlguErhan ve tüm forumdaşlara merhaba;

Uzun süredir kullandığım A129'un kayıtlarında birşey ararken şu durum dikkatimi çekti.

Videolar 3 dakikalık sürelerde değiller, her birinin süresi farklı.

Daha da önemlisi, her bir parçanın arasında, çok farklı sürelerde boşluklar var.

Örnek üzerinden anlatayım,
    1.satırda sadece 35 sn.lik bir kayıt yapılmış. Ardından 51 sn boyunca kayıt yapmamış, sonra 49 sn.lik bir kayıt var. Sonrasında 21 sn kaydedilmemiş bölüm var, ardından 2dk14sn süreli bir video var.

Örnek tabloda ilk sütunda boşluk olan yerlerde araç park edilmiş olduğundan dikkate almadım.

Cihazın, taktığımdan beri geçerli olan ayarlarını da ekran görüntüsü olarak atıyorum.

Var mı duruma açıklaması olan?

evet ürüne tekrar baktım 970e geliyor gayet iyi ön kamera 2k olmuş olur.
    Beni vergisi düşündürüyor 38tl nasıl çıkabilir ki 150Tllik kulaklığıma 36tl çıkmıştı. Sizce kac çıkar, dolari düşük yazdırsam anlaşılır mı

• Kullandığınız kart ile alakalı %99

Samsung EVO Plus 64GB 100 MB/s microSDXC Kart (SD Adaptör) MB-MC64GA/TRhttps://www.hepsiburada.com/samsung-evo-plus-64gb-100-mb-s-microsdxc-kart-sd-adaptor-mb-mc64ga-tr-p-HBV000005DA3I?magaza=Bellex

Bu ürünü alıp, bununda deneyin.

• @AkınKalaycı

Samsung EVO Plus 128GB kullanıyorum sorun yok.. gayet güzel.. bütçen uygunsa almışken 128GB olanı al bence..
  • a129 plus duo üzerinde gps mevcut olarak mı geliyor bilginiz var mı? a129 duo yerine tercij etmeye değer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: akkal

@OlguErhan ve tüm forumdaşlara merhaba;

Uzun süredir kullandığım A129'un kayıtlarında birşey ararken şu durum dikkatimi çekti.

Videolar 3 dakikalık sürelerde değiller, her birinin süresi farklı.

Daha da önemlisi, her bir parçanın arasında, çok farklı sürelerde boşluklar var.

Örnek üzerinden anlatayım,
    1.satırda sadece 35 sn.lik bir kayıt yapılmış. Ardından 51 sn boyunca kayıt yapmamış, sonra 49 sn.lik bir kayıt var. Sonrasında 21 sn kaydedilmemiş bölüm var, ardından 2dk14sn süreli bir video var.

Örnek tabloda ilk sütunda boşluk olan yerlerde araç park edilmiş olduğundan dikkate almadım.

Cihazın, taktığımdan beri geçerli olan ayarlarını da ekran görüntüsü olarak atıyorum.

Var mı duruma açıklaması olan?

Cihazın yazılım sürümü çok eski v1.5 kullanıyorsunuz
    Yeni sürüm v2.1 burdan yükleyiniz bütün sorunlar düzelecek
    https://forum.donanimhaber.com/viofo-a129-duo-dash-cam-firmware-v2-1--138879197

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Kart zaten aynen o kart @OlguErhan , kalan %1 ihtimal ne olabilir?
  • vavien1 V kullanıcısına yanıt
    Başlık altında, belirttiğiniz sürümde sorun yaşandığı yazılı.
    kaldı ki daha önce kontrol ettiğimde bu sorun yoktu, yani yazılımsal olduğunu sanmıyorum.
  • Merhabalar arkadaşlar. Bir süredir viofo a129 duo kullanıyorum. Merak ettiğim konu arka kamera için çektiğimiz kablo perde hava yastıklarının olması gerektiği gibi açılmasına engel olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Zeamot Z kullanıcısına yanıt
    Ben o yuzde kabloyu yukardan degil alttan dosedim ve oldu.

• Öneri için teşekkürler. Ben de o şekilde yapayım.
  • 10K yada 20k lık bir powerbank A129 Duo yu ne kadar süre çalıştırıyor. Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi. Özellikle park modunda kamerayı çalıştırabilmek için hangi marka powerbank ları tavsiye edersiniz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Bu cihaz mi mantıklı olur yoksa iyi tane xiaomi 70mai almak mi daha mantıklı olur ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.