Şimdi Ara

VİOLENT ONLİNE 140 CAP - 140 SKİLLS - 140 İTEMS !!!! COMİNG SOON... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
20.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oynayan varsa oyun hakkında ve skiller hakkında bıraz bılgı verebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharLieChapLin

Oynayan varsa oyun hakkında ve skiller hakkında bıraz bılgı verebilirmi

Oyun Yapım aşamasını tamamlamış durumda şuanda güvenlik ile iligli calısmalar yapılıyor kısa sure ıcınde acılması beklenıyor. bizde daha test edemedık umarım guzel bır server olur bızde keyıf alarak yenı skıller yenı ıtemler gormus oluruz
  • Map'ler hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Nova, legend gibi saçmalıklar olacak mı acaba... yoksa sos-som-sun sox'ları mı geçerli sadece? iSro'yu bırakalı çok oldu, alexandria , onun unique 'leri saçma görevleri vs. hakkında bilgim yok da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

Map'ler hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Nova, legend gibi saçmalıklar olacak mı acaba... yoksa sos-som-sun sox'ları mı geçerli sadece? iSro'yu bırakalı çok oldu, alexandria , onun unique 'leri saçma görevleri vs. hakkında bilgim yok da..

sos = legend olarak görünecek isro daki gibi olacak - constantinople fortress var :)
  • konu acılalı 10 gun olmus onca kişi beklıyor umarım sorunsuz bir şekilde oyunu ayarlayıp açarsınız
  • SOS SOM SUN - Rare Magic Legend olucak yani cokda bi zorlugu veya anlasılamamazlıgı yok fakat Avaken stone felan varsa dgree donustrme ıslerı bılmıyorum
  • Nedir son durum?
  • isroya arap ırkı geliyo siz nerdesiniz be ya :D ™
  • ne zaman açılcak sw
  • @düzceli
    isroya arap ırkı gelirse, yine en baştan uğaşıp kasman gerekecek. Ben sende o totoyu göremiyorum.
    Ayrıca, oraya geldiği gibi buralara da gelir..
  • İsroyu bıraktım ve delete yaptım karakteri bidaha arap ırkı gelsede o ratelerde kasmam. Private devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma

@düzceli
    isroya arap ırkı gelirse, yine en baştan uğaşıp kasman gerekecek. Ben sende o totoyu göremiyorum.
    Ayrıca, oraya geldiği gibi buralara da gelir..

yine atıp tutmaya başladın kardeş artık char kasmaktan kolay bi şey yok yeterki kasıcak char olsun ™
  • Oyun isro ya yeni update eklenince açılacaktır
  • oyun yalan olmuş sanki ???
  • GUMMY KARDEşim ben izmir üniversitesinde okuyorum sunucum var fakat private kurmayı bilmiyorum eger private kurabilyorsan bi itibata geçebilirmiyiz.?
  • Açamadan kapatmışlar :) ViPSrO bekleriz 19 aydır açıktır...
  • Boşta bir sunucum var DB verirseniz oraya kuralım test edelim bug yoksa size de yetki veririm serveri açalım :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.