< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Viomi A9 LED Işıklı Dikey Şarjlı Süpürge 4900 tl
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
var 2 yıldır kullanıyorum 1900 e almıştım bataryası çabuk bitiyor onun dışında güzel ürün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
üst modellerde düzeltmişler midir acaba o sorunu ? batarya 2000 lira diyor.
trendyol.com
Viomi A9 Batarya Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/viomi/a9-batarya-p-220552553
bu arada, dyson'larda da batarya sorun olabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hiçbir fikrim yok hocam batarya orta güçte 30 dk civarında gidiyor normalde ama tabi benimki 2,5 yıllık 23-25 dk anca diyeyim.Yüksek güçte zaten çalıştırmak pek mantıklı değil normalde bile 10 dk da bitiyor eskiyen cihazlar 7-8 dk da biter :D
Bataryalı her üründe olur batarya batarya durduğu yerde zaten aşınan birşey o yüzden çokta takılmayagerek yok.Batarya teknolojisi değişsene kadar çözüm yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce greenote aldım, fiyat farkı kadar kalite farkı var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
greenote her türlü mantıklı, 300 lira kuponla 3900 civarına geliyor sanırım. (normal fiyatı 2300 lira olan, fabrikasında üreten adamın bile belki 300-500 lira kar ettiği yerde, hükümet 1200lira ek vergi koyuyor bu ürüne)
-
2800 e geldi hocam, prime ile almanız gerekli yoksa 3900
o zaman daha iyi.
greenote çalışma süresi 35 dk, ses 60 dB
viomi 1 saat, 80 dB, daha gürültülü.
amazon
Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, Kablosuz Elektrikli Süpürge, 23.000 Pa Güçlü Emiş Gücü, Bağımsız Akülü Süpürge, 200 W, 35 Dakika Çalışma Süresi, Evcil Hayvan Tüyleri, Halı, Parke İçin Akülü Süpürgehttps://www.amazon.com.tr/Greenote-Elektrikli-S%C3%BCp%C3%BCrge-Kablosuz-Ba%C4%9F%C4%B1ms%C4%B1z/dp/B0BL6NL1DD/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=14PZRHKCZ850&keywords=greenote&qid=1688590471&sprefix=greenote+%2Caps%2C112&sr=8-3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 6 Temmuz 2023; 0:26:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba buradan alınca 2299 -300 bir de 1000 lira yurtdışı gelme götürme ücreti falan var sanırım. siz buradan mı aldınız ?
amazon
Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 dakika Uzun Çalışma Süresi, Çıkarılabilir Pil, Ev Araba Sert Zemin Halı Evcil Hayvan Kılı için Arada El Vakumuhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08T5WSLZL/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2465F1ODWUOWK&psc=1 -
Prime ile düşüyor
Viomi, Greenote ve Grundig arasında hangisi daha mantıklı acaba:
-
kupon50 koduyla 50 TL daha düşer
-
Greenote ve IAB takip ediyordum. 300 lira indirimi görünce yapıştırdım 2872 liraya. Onu da 3 taksit yaptım. Temiz alışveriş. Dyson veya Philips'e 15-20 bin lira vereceğime bu üründen 5 tane alırım. Altı üstü tozları çekecek.
-
1 adet sipariş verdik bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis45 -- 8 Temmuz 2023; 22:13:57 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X