Bence senin müzik yeteneğin 10* olana kadar grup arkadaşın şarkı yazsın sen yetenek geliştir atraksiyon falan yap.
Bunu ona iletirim. Hatta o gelir birazdan görür burda.
Dikkat ettimde çok çabuk * gelişiyor..?
Öylede Jonas sağolsun atraksiyonlardan yıldız almayı zorlaştırdığı için pek farketmiyor hızı
3 günde seksapel 3* oldu bu arada ben kaç * alırım sahneden ?
quote:
Orijinalden alıntı: Buroc.k
Öylede Jonas sağolsun atraksiyonlardan yıldız almayı zorlaştırdığı için pek farketmiyor hızı
Aynen yaptığı ne kötü işlerden birisi o
quote:
Orijinalden alıntı: mz~
3 günde seksapel 3* oldu bu arada ben kaç * alırım sahneden ?
Dış görünüş-sağlık-genre yeteneği bunlar falan nasıl?
Bu modern rock turnesini öylesine yapacağım. Turne bittiktrn sonra Punk Rocka geçeceğim. Pr 9* o zamana kadar biraz parada kazanırım. Planlarımı yaptım.
öğretmenlik yeteneği olmadan nasıl 8 yıldız oluyor? sistemmi değişti acaba?
Üniversiteler var?
eğer almadıysan alma.içine ettiler oyunun ve devam ediyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: sércan
Hiç söyleme suçu bitirdiler. Atraksiyonlardan 5* alsam öpüp başımın üstüne koyacağım. Yer gök inletmemiş grup DESTANSI konser verdi(DESTANSI'nın önü açıldı)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sércan
Hiç söyleme suçu bitirdiler. Atraksiyonlardan 5* alsam öpüp başımın üstüne koyacağım. Yer gök inletmemiş grup DESTANSI konser verdi(DESTANSI'nın önü açıldı)
Hangi grup verdi ?
Adını hatırlamıyorum ama bir caz grubu ingilizce forumda baya konuşan bir abinin grubu.
Dauven Jazz grubun adı. 11 şarkıdanda 6* almışlar. Helal olsun mu desem ne desem?
Az almışlar
Tebrikler
Kesinlikle değer.Ben oyunda 200 günlükken 100k ya 3 aylık satılıyodu,3 yıllık almıştım :D.Aralıkta bitti oyun zevki yarıya indi :/.
quote:
Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk
Kesinlikle değer.Ben oyunda 200 günlükken 100k ya 3 aylık satılıyodu,3 yıllık almıştım :D.Aralıkta bitti oyun zevki yarıya indi :/.
Kim satıyord
100k çerez la
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk
Kim satıyord
100k çerez la
Ya şimdi çerezde o zamanlar paraydı hacı ya .O zaman en zenginde 200milyon $ vardı şimdi milyar dolarlar var .Bilsem paranın bu kadar değersizleşçeğini 10 yıllık alırdım sıkılırım diyodum ama hala sıkılmadın Alla'ın cezası oyundan .