bilen bilir 2008 den beri oynuyorum Popmundoyu. yani bilgisiz degilim.Sizce deger mi almaya?
Ben bu oyunu 957 gündür oynuyorum şu ana kadar vip olmadım çünkü öğrenci olduğumdan dolayı yaz tatili hariç adam akıllı oyuna bakamıyorum yazında 1 ay boyunca tatil yaptığımdan kalan 2 ay içinde pek alasım gelmiyor.Ama bu yaz almayı ciddi anlamda düşünüyorum.
Sadece konser ayarlamada sağladığı kolaylık için bile yeter bence. Turneye vs. çıkıyorsan al derim, 3 ay için 20 TL gibi bir miktar çok değil bence.
birikmişin varsa kenarda düşünmeden al
para sorun degilde oyun fazla basitlesti sanki...
Oyun basitleşmedide oynayan kişilerin yaş ortalaması düştü bence.
evet Buroc.k sana katılıyorum bu konuda mesala benim oyundaki hatun RL de 17 ama ben ondan ufaklarda gördüm oyunda
oyunda zaten daha öncede 16-17 yaş grubu vardı ama alttan gelen yeni nesil sanal alemde daha fazla vakit geçirdiği için daha aktif olmaya başladı. bundan kaynaklanan bir şey oyunun kalitesi konusunda bir düşüşün olduğunu düşünmüyorum.
Hocam gerekli ama 0dan başlıcaksan önce biraz yetenek geliştir konserler falan ver biraz şöhret yakaladıktan sonra al çok daha hızlı gelişirsin sanat anlamında suç alanı içinde aynısı geçerli
hocam oyunda şuan 207 günlüğüm yeni karakterimle.ilk karakterim 600. günü bugün.
mz gerekli yeteneklerim tamamsa al bence ama varsa paran yıllık al daha hesaplı oluyo ve euro düşmüşken tam zamanı almanın
gerekli yetenek derken ?
turne yada suç için hangisini istiyorsan .Onu kastettim ve evlenip çocuk sahibi olmak istiyorsan
Turnemin başlamasına yakın bir zamanda alıyorum inşallah.
yeteneklerim bunlar ve her gün gelişiyor.
yeteneklerde sağlamlaşmaya başlamış
quote:
Orijinalden alıntı: sércan
211 gündür oynuyoruz, olsun o kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: mz~
quote:
Orijinalden alıntı: sércan
211 gündür oynuyoruz, olsun o kadar.
Benden sana tavsiye şarkılara çok önem verin şarkılar boş olunca grupta boş oluyor bizzat başımdan geçti.
şu turnem başlasın müzik yeteneğimi mükemmel yapacağım inşallah. müzik yeteneğim 2*. sorun orda. bu turnede fevkaledeyi görelim yeter. zaten şuan kendim şarkı yazıyorum. en geç 2. turnemize kendi şarkılarımızla başlarız.
Müzik yeteneğin çok düşük onu ne yapıp edip artırman lazım. Grup arkadaşınınki nasıl?
Müzik yeteneği mükemmel onun 10* temel şairlik ve bestecilik 8*
Benim müzik yeteneği 2* temel şairlik ve bestecilik 8*