Şimdi Ara

VipSrO 110 Başlangıç PvP ServeR Max 120

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Client version: v1.188
    ServerFiles: Vietnam Silkroad
    Start 110 Level 1,5m SP Gift
    Exp/SP: 90x
    Gold: 45x
    Drop: 45x
    Level cap: 110
    Mastery cap: 330
    Map: Chinese & European
    Autopotion: Yes

Chinese Open

Europen Open

Chinese Tomb Open

Roc Closed

Other features

Fortress War: Yes
    Medusa Yes and Roc: Editing (GM Appeared)
    Forgotten World: Editing
    Battle Arena: Yes
    Capture the Flag: Yes
    eu + chinese + eqypt weapon

200 Silk 5 us$

Chinese and Eqypt Weapon added

Download & Register VipSrO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokok0 -- 21 Aralık 2011; 17:58:20 >

• Loaderdan açtığımda oyuna girmiyor.Loaderdan değilde normal açtım açıldı oyun ama c8 veriyor ne zaman denesem nedendir ?
    Edit:Hallettim ipyi yanlış yazmışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanXXXXx -- 22 Kasım 2011; 21:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanXXXXx

Loaderdan açtığımda oyuna girmiyor.Loaderdan değilde normal açtım açıldı oyun ama c8 veriyor ne zaman denesem nedendir ?
    Edit:Hallettim ipyi yanlış yazmışım :)

Umarım beğenmişsinizdir :)
  • Çok beğendim zevk aldığım ilk private server oldu :)Ama bir türlü Roc mt.'ye gidemedim, gidilmiyor sanırım.Bir de FlySRO'ya girerken şifreyi doğru yazdığım halde yanlış girdiniz diyor.Bunlar dışında server çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanXXXXx -- 24 Kasım 2011; 14:19:26 >
  • quote:

Çok beğendim zevk aldığım ilk private server oldu :)Ama bir türlü Roc mt.'ye gidemedim, gidilmiyor sanırım.Bir de FlySRO'ya girerken şifreyi doğru yazdığım halde yanlış girdiniz diyor.Bunlar dışında server çok güzel.

Roc Mountain şuan kapalıdır.. Yakın bir zamanda orayı da açmaya çalışıyoruz.. Full harita açık olacak.. FlySrO içinwww.flysro.com dan üyelik almanız gerekmektedir.. aynı id ile 2 server çalışmaz.. flySrO da eu charlar kapalıdır ve başlangıç 1 leveldir... EU bufsuz pvp zevki içindir..

• Teşekkürler.
  • quote:

Teşekkürler.

iyi eğlenceler :)
  • Bir haftadir oynuyorum oyunu sen mokoko olmalisin heralde, nasil bir gmsin anlayamadim oyuncularla cok laf dalasina giriyorsun, Hele bu aksamki olayda globalda tartistigin kisi hakliydi sen oyun yoneticisisin daha ciddi ve oyunculara daha saygili olmalisin, unutmaki o oyuncular varsa sende varsin. Oyun guzel pek cok event yapiyosun ama benimde gozlemledigim eventi kazananlarin hep ayni kisi olmasi , genele hitap et ve ciddi ve saygili ol benim gozlemlediklerim ve tavsiyelerim bunlar. iyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha çok iyi 150mb kaldı geliyorum 10 dakikaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zykon

Bir haftadir oynuyorum oyunu sen mokoko olmalisin heralde, nasil bir gmsin anlayamadim oyuncularla cok laf dalasina giriyorsun, Hele bu aksamki olayda globalda tartistigin kisi hakliydi sen oyun yoneticisisin daha ciddi ve oyunculara daha saygili olmalisin, unutmaki o oyuncular varsa sende varsin. Oyun guzel pek cok event yapiyosun ama benimde gozlemledigim eventi kazananlarin hep ayni kisi olmasi , genele hitap et ve ciddi ve saygili ol benim gozlemlediklerim ve tavsiyelerim bunlar. iyi oyunlar

Hemen hergün eventler yapıyorum ve yaklaşık 2 aydır sürüyor.. Bana şuan eventte en çok kazanan 3 kişi say deseniz sayamam.. Eventi yaparım ve kazanana ödülünü veririm olur biter.. Kazananların aynı kişiler olması benim pek umurumda değil.. Çünkü o kişiler server açıldığından bu yana oyundalar ve kendi takımlarını kurmuşlar.. Şimdi sizin dediğiniz gibi yapacak olsam ne yapmam gerekir ? Kazananları eventlere almayayım mı? Hem eşitlikten bahsediyorsunuz hem de bazılarının çok kazandığından.. Herkes eşitse o kişilerde eşit haklara sahip.. Serverde kim olurs olsun hiç kimseye haksızlık yapmamaya çalışıyorum ve kendini haklı göstermeye çalışanlara da cevabını veriyorum.. GM olmak çok zor bir görev.. Karnı ağrıyan size yazıyor.. Event yapmışsınız ve sıcak sıcak herkesin ödülünü vermişsiniz ama 2 saat sonra biri global atıyor benim ödülümü vermediniz diye.. Halbuki o kişinin eventlerle alakası yok...
    Birazda bizim açımızdan düşünmenizi rica ederim..
    Bir server için oyuncu kayırmaktan başka daha kötü ne olabilir ?? Ben ve GM arkadaşlarım bunun bilincindeyiz ve kimseye ayrıcalık yapmıyoruz yapmayacak yaştayız... Serverde görevli GM arkadaşların tümü 45+ yaşlarında ve uzun yıllar sr oynamış bilinçli kişilerdir.. Bu tür tuzaklara kapılmayın..
    İyi Eğlenceler Dilerim...

• Max level 120 olmuştur..
  • 14d bütün item stoneler NPC ye eklenmiş ve item satışları kaldırılmıştır.. Tamamen emek serveridir.
  • Serverlerimiz 18 aydır açıktır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.