Arkadaşlar, bildiğiniz üzere, Virgin Radio ülkemizde yeni yayın yapmaya başlayan ve oldukça iyi şarkılar çalan bir radyo.
Çok iyi şarkılarından bazılarının adını bilmiyoruz ( çünkü söylemiyorlar ) ve aramadığım ad, etiket, sanaçtı kalmıyo. Bilyorsanız lütfen bilinen şakıların isimlerini paylaşın.
Aradıklarım;
- Zenci gırtlağı yapan bir kadın soyluyor. sanki içinde blues, soul tarzını yansıtıyor. çok çalınıyordu ama hala bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinir
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere, Virgin Radio ülkemizde yeni yayın yapmaya başlayan ve oldukça iyi şarkılar çalan bir radyo.
Çok iyi şarkılarından bazılarının adını bilmiyoruz ( çünkü söylemiyorlar ) ve aramadığım ad, etiket, sanaçtı kalmıyo. Bilyorsanız lütfen bilinen şakıların isimlerini paylaşın.
Aradıklarım;
- Zenci gırtlağı yapan bir kadın soyluyor. sanki içinde blues, soul tarzını yansıtıyor. çok çalınıyordu ama hala bulamıyorum. yardımcı olursanız sevinir
Senin aradığın Macy Gray - Beauty in the world olabilir belki.
arkadaşlar naani naani naani nani bilmemne della musika diye bi şarkı, ismini sölerseniz sevinirim...http://rapid.share.de/ files/26612332/nana.wav.html upload da ettm 200kb lık bi bölümünü, şarkıyı sapphire de verilen cd den aldım ancak kalitesi çok kötü o nedenle ismini istiyorum teşekkürler şmdiden..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme