Virtua tennis 3'de world tour'da adam kasıyordum. Pin crusher'a girdim. çalışma bitince mail geldi. Sana yeni raket yolladık diodu. Nese gittim baktım bana bildiğin tava verdi. Kontrolü yüksek ama power'i düşük gibi geldi. Nedir bu tavanın özellikleri. Yorumlarını bekliyorum.
Tava raket güzeldir, iyidir, fakat; daha da ilerlersen çok daha güzel raketlerin geleceğini görürsün. (güç olarak) Birde dünya sıralamasında 2 numaraya kadar geldim fakat bir türlü sezon bitimi turnuvasını kazanamadım.Karşıma roddick geliyor, bir türlü yenemiyorum.Adamım güçlü değil herhalde daha... Bir keresinde alıyordum, ramak kalmıştı 6-5 kaybettim.
quote:
Orjinalden alıntı: erensenturk1990
Tava raket güzeldir, iyidir, fakat; daha da ilerlersen çok daha güzel raketlerin geleceğini görürsün. (güç olarak) Birde dünya sıralamasında 2 numaraya kadar geldim fakat bir türlü sezon bitimi turnuvasını kazanamadım.Karşıma roddick geliyor, bir türlü yenemiyorum.Adamım güçlü değil herhalde daha... Bir keresinde alıyordum, ramak kalmıştı 6-5 kaybettim.
aynen yahu dünya sıralamasında ikinciliği bir türlü geçemedim baktım olmuyo bıraktım
peki şu kırmızı çizgi şeklinde kitlenen bir özellik olduğu zaman bu özelliği nasıl tekrar geliştirmeye başlayabiliriz?
quote:
Orjinalden alıntı: mea_kyz
quote:
Orjinalden alıntı: erensenturk1990
aynen yahu dünya sıralamasında ikinciliği bir türlü geçemedim baktım olmuyo bıraktım
Dünya 1.si oldum. Ödül olarak eski model bi raket verdi özelliklerini bilmiyorum tabi onu kullanmaya başladım..