Şimdi Ara

virtua tennis 3 tava raket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Virtua tennis 3'de world tour'da adam kasıyordum. Pin crusher'a girdim. çalışma bitince mail geldi. Sana yeni raket yolladık diodu. Nese gittim baktım bana bildiğin tava verdi. Kontrolü yüksek ama power'i düşük gibi geldi. Nedir bu tavanın özellikleri. Yorumlarını bekliyorum.

• Tava raket güzeldir, iyidir, fakat; daha da ilerlersen çok daha güzel raketlerin geleceğini görürsün. (güç olarak) Birde dünya sıralamasında 2 numaraya kadar geldim fakat bir türlü sezon bitimi turnuvasını kazanamadım.Karşıma roddick geliyor, bir türlü yenemiyorum.Adamım güçlü değil herhalde daha...
    Bir keresinde alıyordum, ramak kalmıştı 6-5 kaybettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erensenturk1990

Tava raket güzeldir, iyidir, fakat; daha da ilerlersen çok daha güzel raketlerin geleceğini görürsün. (güç olarak) Birde dünya sıralamasında 2 numaraya kadar geldim fakat bir türlü sezon bitimi turnuvasını kazanamadım.Karşıma roddick geliyor, bir türlü yenemiyorum.Adamım güçlü değil herhalde daha...

aynen yahu dünya sıralamasında ikinciliği bir türlü geçemedim baktım olmuyo bıraktım
  • peki şu kırmızı çizgi şeklinde kitlenen bir özellik olduğu zaman bu özelliği nasıl tekrar geliştirmeye başlayabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mea_kyz

quote:

Orjinalden alıntı: erensenturk1990

Tava raket güzeldir, iyidir, fakat; daha da ilerlersen çok daha güzel raketlerin geleceğini görürsün. (güç olarak) Birde dünya sıralamasında 2 numaraya kadar geldim fakat bir türlü sezon bitimi turnuvasını kazanamadım.Karşıma roddick geliyor, bir türlü yenemiyorum.Adamım güçlü değil herhalde daha...

aynen yahu dünya sıralamasında ikinciliği bir türlü geçemedim baktım olmuyo bıraktım

Dünya 1.si oldum.
    Ödül olarak eski model bi raket verdi özelliklerini bilmiyorum tabi onu kullanmaya başladım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Street fighter x Tekken Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.