Şimdi Ara

tenis Raketi tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
13.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başladım fakat ileridede kullanabileceğim kalitede güzel bir raket almak istiyorum. yani 1 kez almak istiyorum ve bu beni profesyonel gıbı oynadıgımdada idare edebilir olmalı.
    Tenisle ilgilenen arkaaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• yeni başlıyorsan amatör raketi olan selexler var 30 - 35 lira ya ama ilerdede beni idare etsin dersen, şimdi temiz kullanman şartı ile "VÖLKL" marka raketleri öneririm.. ben ve hocam 2,5 - 3 senedir kullanıyoruz aynı raketi o kadar maça antremana ve darbeye karşın hale sağlamlığını ve özelliklerini koruyor..

völkl catapult 7 i önerebilirim size, fiyat / performans olarak piyasadaki en iyi raket diyebilirim.. aynı 100 liralık wilson ve head raketlere on basar, onlar en dandikleri o fiyata...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirklyc

yeni başlıyorsan amatör raketi olan selexler var 30 - 35 lira ya ama ilerdede beni idare etsin dersen, şimdi temiz kullanman şartı ile "VÖLKL" marka raketleri öneririm.. ben ve hocam 2,5 - 3 senedir kullanıyoruz aynı raketi o kadar maça antremana ve darbeye karşın hale sağlamlığını ve özelliklerini koruyor..

völkl catapult 7 i önerebilirim size, fiyat / performans olarak piyasadaki en iyi raket diyebilirim.. aynı 100 liralık wilson ve head raketlere on basar, onlar en dandikleri o fiyata...
    Alakası yok. Teniste ideal raketler 300-400 milyon arasıdır. Ama başlangıç için 150 milyonluk Wilson-lar bir kaç yıl işini görür. Daha düşük fiyatlardakiler ileride tenis dirseği gibi sakatlıklarla karşı karşıya kalmana yol açar. Tenis pahalı bir spordur. Tavsiye şu an için. Wilson Match Pro 110 ya da Wilson 95 Comp olabilir. Bir kaç yıl seni idare eder bu raketler.

• quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

Alakası yok. Teniste ideal raketler 300-400 milyon arasıdır. Ama başlangıç için 150 milyonluk Wilson-lar bir kaç yıl işini görür. Daha düşük fiyatlardakiler ileride tenis dirseği gibi sakatlıklarla karşı karşıya kalmana yol açar. Tenis pahalı bir spordur. Tavsiye şu an için. Wilson Match Pro 110 ya da Wilson 95 Comp olabilir. Bir kaç yıl seni idare eder bu raketler.

Alıntıları Göster
    völkl pek yok sanırım alabilceğim yer.

250 ye kadar alabilirim açıkçası.
    95 comp die bulamadımda six one comp ve pro comp modelleri belirttiğiniz ile aynımı acaba? link vererek yardımcı olmanız mumkunmu : (

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolll -- 7 Temmuz 2010; 13:10:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rolll

95 comp die bulamadımda six one comp ve pro comp modelleri belirttiğiniz ile aynımı acaba? link vererek yardımcı olmanız mumkunmu : (

Alıntıları Göster
    benim mesela seçtiklerim şunlar nasıldır? aralarındaki farkları ayırt edemiyorum :( kafa boyu aynı falan ama fiyatlar farklı. Ağır olanmı hafif olanmı iyidir onuda ayırt edemedim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/wilson-pro-blx-26-tenis-raketi-wrt530200/ProductDetails.aspx?productId=sporwil530200&categoryId=360631

http://www.hepsiburada.com/Liste/wilson-pro-comp-tenis-raketi-wrt327600/ProductDetails.aspx?productId=sporwil327600&categoryId=360631

http://www.hepsiburada.com/Liste/wilson-us-open-mavibordo-tenis-raketi-wrt325300/ProductDetails.aspx?productId=sporwil325300&categoryId=360631

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolll -- 7 Temmuz 2010; 13:16:27 >

• quote:

Alıntıları Göster
    valla arkadaşım o kadar kasmaya hiç gerek yok.. ben völkl kullanıyorum 200-250 lrialık birşey çokta rahat işimi görüyor, diğer raketlerde olan tüm sistem var birçokta turnuva kazandım bununla.. sen önerdiğimle başla, eğer geliştirince bu benim işime yaramıyor dersen ben sana en iyisini alacağım o kadar arkasında duruyorum.. fazla bilinmiş marka değil ama araştırırsan kalitesini anlarsın...

ama eğer 250 ye alırsan şimdi acemiyken onu çarparsın yanlış kullanırsın, gripi eskir telleri kötü olur bilmemne sonra ilerde memnun kalmazsın birdaha masraf çıakr ilerde bunu satıp alabilirsin istediğin şu 300-400 liralık birşey... karar sana kalmış yinede...

sahibindende felan görmüştüm satanlar var eğer bulamazsan ben yardımcı olmaya çalışalım kulüpte depoda varsa...

edit: wilsonun ucuz raketlerine pek bakma derim ama yinede bu 3ünden birini sormuşsun, şlk baştaki aralarındaki en hafifidir, kafa boyları biraz küçük 110 idealdir ama bunlarda pek farklı sayılamaz

senin oyun tarzını şimdiden anlamak mümkün değil, belki kontrol oyunu oynarsın kafası büyük alırsın belki hücüm oynarsın kafası ufak alırsın o ilerde belli olacak..

diğer önemli olan ise grip yani sapının kalınlığı.. elinle gripi kavradığında orta parmağın bileğinin oralara ucundan azıcık değmeli.. L1 / L2 / L3 / L4 boyları bunu belirler..

bkz. burada açıklamış o markayı bir antrenör:
    http://urun.gittigidiyor.com/VOLKL-CATAPULT-7-TENIS-RAKETI-TEL-KILIF-SIFIR_W0QQidZZ27115380

buda sanırım satış ilanı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-raket-sporlari-tenis-volkl-catapult-7-modeli-sifir-tenis-raketi-1/detay

ama sen en iyisibir tenis kulübüne gidip oradaki antrenörle uygulamalı olarak görüşmelisin bu konuyu.. ki zaten yeni başlıyorsan onlar sana tavsiye verecektir anlaşmalı oldukları bir marka felan varsa eğer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 7 Temmuz 2010; 13:25:38 >

• quote:

valla arkadaşım o kadar kasmaya hiç gerek yok.. ben völkl kullanıyorum 200-250 lrialık birşey çokta rahat işimi görüyor, diğer raketlerde olan tüm sistem var birçokta turnuva kazandım bununla.. sen önerdiğimle başla, eğer geliştirince bu benim işime yaramıyor dersen ben sana en iyisini alacağım o kadar arkasında duruyorum.. fazla bilinmiş marka değil ama araştırırsan kalitesini anlarsın...

ama eğer 250 ye alırsan şimdi acemiyken onu çarparsın yanlış kullanırsın, gripi eskir telleri kötü olur bilmemne sonra ilerde memnun kalmazsın birdaha masraf çıakr ilerde bunu satıp alabilirsin istediğin şu 300-400 liralık birşey... karar sana kalmış yinede...

sahibindende felan görmüştüm satanlar var eğer bulamazsan ben yardımcı olmaya çalışalım kulüpte depoda varsa...

edit: wilsonun ucuz raketlerine pek bakma derim ama yinede bu 3ünden birini sormuşsun, şlk baştaki aralarındaki en hafifidir, kafa boyları biraz küçük 110 idealdir ama bunlarda pek farklı sayılamaz

senin oyun tarzını şimdiden anlamak mümkün değil, belki kontrol oyunu oynarsın kafası büyük alırsın belki hücüm oynarsın kafası ufak alırsın o ilerde belli olacak..

diğer önemli olan ise grip yani sapının kalınlığı.. elinle gripi kavradığında orta parmağın bileğinin oralara ucundan azıcık değmeli.. L1 / L2 / L3 / L4 boyları bunu belirler..

bkz. burada açıklamış o markayı bir antrenör:
    http://urun.gittigidiyor.com/VOLKL-CATAPULT-7-TENIS-RAKETI-TEL-KILIF-SIFIR_W0QQidZZ27115380

buda sanırım satış ilanı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-raket-sporlari-tenis-volkl-catapult-7-modeli-sifir-tenis-raketi-1/detay

ama sen en iyisibir tenis kulübüne gidip oradaki antrenörle uygulamalı olarak görüşmelisin bu konuyu.. ki zaten yeni başlıyorsan onlar sana tavsiye verecektir anlaşmalı oldukları bir marka felan varsa eğer...

Alıntıları Göster
    Sizin soyledıgınız markayı bılıyorum oldukça eski bi marka yanlış hatırlamıyorsam. Peki ozaman gösterdiğim 100 110 120 tl cıvarındaki wilsonlar işimi görürmü? onlarmıı tavsiye edersiniz şimdilik?

gerçekten teşekkürler. çok detaylı bir iş. kafam çok karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolll -- 7 Temmuz 2010; 13:28:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sizin soyledıgınız markayı bılıyorum oldukça eski bi marka yanlış hatırlamıyorsam. Peki ozaman gösterdiğim 100 110 120 tl cıvarındaki wilsonlar işimi görürmü? onlarmıı tavsiye edersiniz şimdilik?

Alıntıları Göster
    onlar arasında 2 ve 3 olan işinizi görebilir, 1 size hafif gelir, ama kollarınızın dayanıklılığı ve kaslarını bilmiyorum siz bir kortta elinize alıp iki üç çeşit raketle vuruşlar yapıp elinize oturması ve elinize yaptığı ağrı ile size uygun olan ağırlık, grip ve kafa boyutunu belirleyip ona göre bir raket seçerseniz daha iyi olur ilerisi için..

• quote:

evet oldukça hassas konudur basit gibi görünsede.. onun için hani şimdi iyi sağlam birşey alayım ilerdede kullanıırm mantığı sorun oluşturabilir gibi geliyor.. bana kalırsa ya 100 - 150 arası birşey alın idare etmeye çalışın ileridede.. ya da 30-35 liraya selexler var onlardan alıp tekniğini öğrenin gelişsin onu istediğiniz gibi vurun çarpın hem içiniz rahat olsun hemde olayı kavrayın, ondan sonra iyi bir rakete geçiş yaparsınız...

tabi karar yinede size kalmış.. ;) ben bu arada çıkmak durumundayım siz araştırın biraz akşam gelince yine konuşuruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 7 Temmuz 2010; 13:31:35 >

• quote:

quote:

evet oldukça hassas konudur basit gibi görünsede.. onun için hani şimdi iyi sağlam birşey alayım ilerdede kullanıırm mantığı sorun oluşturabilir gibi geliyor.. bana kalırsa ya 100 - 150 arası birşey alın idare etmeye çalışın ileridede.. ya da 30-35 liraya selexler var onlardan alıp tekniğini öğrenin gelişsin onu istediğiniz gibi vurun çarpın hem içiniz rahat olsun hemde olayı kavrayın, ondan sonra iyi bir rakete geçiş yaparsınız...

tabi karar yinede size kalmış.. ;) ben bu arada çıkmak durumundayım siz araştırın biraz akşam gelince yine konuşuruz...

Alıntıları Göster
    teşeküürler hocam bilgiler için.

• quote:

teşeküürler hocam bilgiler için.

Alıntıları Göster
    Şu aşağıdaki ürünü gittim aldım.
    Sizce iyimi yapmışım?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/wilson-six-one-comp-tenis-raketi-wrt327300/ProductDetails.aspx?productId=sporwil327300&categoryId=360631

• quote:

Şu aşağıdaki ürünü gittim aldım.
    Sizce iyimi yapmışım?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/wilson-six-one-comp-tenis-raketi-wrt327300/ProductDetails.aspx?productId=sporwil327300&categoryId=360631

Alıntıları Göster
    İyi oldu bu konu bende bugün yazılmaya gideceğim tenise, ilerisi için düşünmüyorum gerçi vakit geçirmek için başlayacağım.

• quote:

@Rolll

Yeni başlamışsan açıkçası gerek yok o kadar para vermeye çünkü ileride sağlam bir raket alman lazım. Bu işini görmez.

http://www.spxshop.com/Wilson-K-Factor-KBlade-98,PR-534.html

Bu raketi kullandım ve öneririm, çok rahat bir raket. İleride düşünebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantaxy

quote:

@Rolll

Yeni başlamışsan açıkçası gerek yok o kadar para vermeye çünkü ileride sağlam bir raket alman lazım. Bu işini görmez.

http://www.spxshop.com/Wilson-K-Factor-KBlade-98,PR-534.html

Bu raketi kullandım ve öneririm, çok rahat bir raket. İleride düşünebilirsin.

Alıntıları Göster
    RekLizma şunu aldım az once.

Kötümü? bir anda sizin soyledıgınız mıktarda para veremem acıkcası rakete. bu aldıgım six one comp ıle hocalık kıvamına kadar ogrenebılecegımı soyledı işi bilen bir tanıdık. Yanı yeterliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolll -- 7 Temmuz 2010; 16:51:57 >

• quote:

RekLizma şunu aldım az once.

Kötümü? bir anda sizin soyledıgınız mıktarda para veremem acıkcası rakete. bu aldıgım six one comp ıle hocalık kıvamına kadar ogrenebılecegımı soyledı işi bilen bir tanıdık. Yanı yeterliymiş.

Alıntıları Göster
    Herhalde internetten almayacaksın? Yaşadığın şehirde doğru dürüst bir spor mağzasına git. Eline uyan bir raket al. Yeni başladığın için bazılarının önerdiği K factor gibi profesyonel raketleri kullanmazsın. Yeni başlayan raketi alman lazım. Wilson, Prince veya Dunlop öneririm. 150 milyon filanda değil yeni başlayan raketleri.. 80-90 lira... Git bak al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Herhalde internetten almayacaksın? Yaşadığın şehirde doğru dürüst bir spor mağzasına git. Eline uyan bir raket al. Yeni başladığın için bazılarının önerdiği K factor gibi profesyonel raketleri kullanmazsın. Yeni başlayan raketi alman lazım. Wilson, Prince veya Dunlop öneririm. 150 milyon filanda değil yeni başlayan raketleri.. 80-90 lira... Git bak al.

Alıntıları Göster
    raketi aldım. Six one comp (wilson).

pro değil ama en yenı baslayan raketlerındende değil aldıgım. kafa 100, L3, 305 gram ağırlıgında. bu sanırım hem yeni baslarken aynı zamanda kendımı gelıstırdıgımdede gayet ıyı oynayabılecegım raket.
    Yenı baslayanlar için genelde 110 kafa boyu verıyorlar. Bırde daha hafıfler. Bu ideal oldugunu dusunuyorum kendım için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolll -- 7 Temmuz 2010; 17:05:27 >

• quote:

raketi aldım. Six one comp (wilson).

pro değil ama en yenı baslayan raketlerındende değil aldıgım. kafa 100, L3, 305 gram ağırlıgında. bu sanırım hem yeni baslarken aynı zamanda kendımı gelıstırdıgımdede gayet ıyı oynayabılecegım raket.
    Yenı baslayanlar için genelde 110 kafa boyu verıyorlar. Bırde daha hafıfler. Bu ideal oldugunu dusunuyorum kendım için.

Alıntıları Göster
    Bu arada bilgili kişilere bir sorum var. Evde tenıs topu ıle sektırıyorum raketten tel sesi gelıyor vurdugumda. Bu zamanla gecermı normalmi?

• quote:

Bu arada bilgili kişilere bir sorum var. Evde tenıs topu ıle sektırıyorum raketten tel sesi gelıyor vurdugumda. Bu zamanla gecermı normalmi?

Alıntıları Göster
    Banada tenis ayakkabısı önerisi lazım arkadaşlar çok pahalı olmasın yalnızTeşekkürler
  • quote:

Bana dediysen bu kısmı farkındaysan ben şimdi için bile bu raket pahalı ileride yeni rakete ihtiyacın olacak, o zaman için K-Factor iyi dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantaxy

quote:

Bana dediysen bu kısmı farkındaysan ben şimdi için bile bu raket pahalı ileride yeni rakete ihtiyacın olacak, o zaman için K-Factor iyi dedim.

Alıntıları Göster
    valla arkadaşım ne diyeyim o kadar yazdık yine onu almışsın artık hayırlı olsun...

ayakkabı fazla önemli değil koşu ayakkabıları işini görür ama adidas ın court serisi var onlar olabilir.. rahat ve rahat hareket edebileeceğiniz, bükülebilen birşey olsun..

teller başta esnek olur sonra sertleşir, zamanal geçer o.. o ses hep gelecek alış artık o seslere..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.