Arkadaşlar ya dandik alın falan dediniz onunz bıle ust sevıyesını aldım tam rezalet cıktı raket. kesınlıkle butunlesemıyorum. Bugun cok fıyaskoydum. Duvara karsı bıle her 2 topun 1 tanesı arka tarafa gıdıyo. bence alıncaksa en düşük profesyonel raketlerden baslanılmalı heralde. Gecen gun head marka verdıler tenıs klubunden ıdarelık mis gibiydi. Bugun wılson aldım onla oynadım tam rezalet. Alacaklar burdan tavsıye six one comp cok kotu. Top kontrol yapamıyorum, istediğim gibi vuramıyorum bunla.
wilson,head,prince,dunlop bunlardan şaşma ve 100 tl'nin altına inme
Anladık tenis oynuyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Y2Jericho
Adolescent ox detected.
quote:
Orijinalden alıntı: Y2Jericho
arkadaşım sen herkesı kendın gıbı ozentı falanmı sanıyosunda boyle yorum yapıyosun? Yenı basladım yardım ıstıyorum burada. Daha dogal bırşey olabılırmı sence? 110 TL ye aldım ben wilson. bence ucuz satılan raketler markada olsa cacık olmaz kimse kusura bakmasın ben bugun bunu anladım. geçtiğimiz gun baska arkadasta wilson aldı baska modelınden energy diye bişey daha ucuzdu oda sanırım dandık. Bence markaya aldanmamak lazım, dusuk fıyatlardan cacık olmaz marka olsada.
arkadaşım alışırsın daha ama ben ne demiştim wilsonun ucuz modelleri dandik olur, ama böyle bi yargıyı da kesinleştirmen yanlış olabilir çünkü bende selex marka 35 liralık raketle başladım bu işe.. sonra o yazdığım völkl markasına geçiş yaptım, hiçbir farkı yok, ki o fiyata o özellikteki raket çok çok iyi.. sen önce tekniğini oturt, vuruşunu hallet sonra alışırsın, o rakette iyidir birşey demiyorum ama önce olaya alışman gerekli.. süreç istiyor herşey..
arkadaşlar ben de tenis oynamaya merak sardım ama konyadayım ve burda sadece stadyumda ve rixos otelde var sanıyorum ders alabileceğim yerler.konyadan olan varsa başka bildiğiniz biyer var mı?dersine 50tl dediler saatlik bu normal mi?antalyadan geldim yeni orda 25tl mesela ve hoca 50tl çok dedi ama burda tekelleşmiş gibi galiba biraz da o yüzden pahalı sanırım...
Beyler bende tenis raketi var bir tane. Markası Völkltü galiba. Küçükken babam aldırmış birine. Neyse sadede geliyim. Raketin tutma yerin normalden kısa. Normalinin yarısı kadar falandır herhalde. Tek el tutmalık öyle düşünün. İki elin sığacağı büyüklükte değil. Bunun olayı nedir açıklayabilir mi birisi?
Bir de tenisçi dirseği olmasının sebebi nedir? Tetikleyicisi nedir yani? Biri yukarda bu durumdan da bahsetmiş.
Emirk umarım alışırım ve umarım şimdilik acemiyim diye öyle geliyordur.
TiM Robbins dediğin raket sanırım küçükler için olabilir. Bizim kursta 6 7 yaşında bi ufaklık var. Ondaki rakette öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: burak_okan
arkadaşlar ben de tenis oynamaya merak sardım ama konyadayım ve burda sadece stadyumda ve rixos otelde var sanıyorum ders alabileceğim yerler.konyadan olan varsa başka bildiğiniz biyer var mı?dersine 50tl dediler saatlik bu normal mi?antalyadan geldim yeni orda 25tl mesela ve hoca 50tl çok dedi ama burda tekelleşmiş gibi galiba biraz da o yüzden pahalı sanırım...
wilson hammer derim başkada bir şey demem.
aldığım raket sanırım zaten hammer ile aynı düzeyde.
quote:
Orijinalden alıntı: Rolll
Arkadaşlar ya dandik alın falan dediniz onunz bıle ust sevıyesını aldım tam rezalet cıktı raket. kesınlıkle butunlesemıyorum. Bugun cok fıyaskoydum. Duvara karsı bıle her 2 topun 1 tanesı arka tarafa gıdıyo. bence alıncaksa en düşük profesyonel raketlerden baslanılmalı heralde. Gecen gun head marka verdıler tenıs klubunden ıdarelık mis gibiydi. Bugun wılson aldım onla oynadım tam rezalet. Alacaklar burdan tavsıye six one comp cok kotu. Top kontrol yapamıyorum, istediğim gibi vuramıyorum bunla.
Anadan doğma raketçi misiniz? Biz de ilk başladığımızda öyleydik. 96 comp güzeldir, hayırlı olsun. Öncelikle yapman gereken titreşim engelleyici takman, tellerden ses gelmesinin sebebi o. Ayrıca kullandığın top wilson 3 veya4 olsun. Diğerleri hamallıktır. Bir de duvara karşı toplar çabuk yıpranır bu yüzden 3lük paket alınca sadece 1 tanesiyle duvar çalış. unutmadan önce raketi tutuş teknikleri üzerine çalış. O idareten verdiklerinin kafası 110dur. 110 başlangıç için iyidir çünkü topa daha büyük hakimiyet verir. Ama en fazla 3 ay filan kullanabilirsiniz. Aldığınız raket sizi en az 2 yıl götürür. İlerleyen süreçlerde ne kadar doğru bir seçim yaptığınızı anlarsınız.
quote:
kampüste ucuza kurs veriyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Tim Robbins
Beyler bende tenis raketi var bir tane. Markası Völkltü galiba. Küçükken babam aldırmış birine. Neyse sadede geliyim. Raketin tutma yerin normalden kısa. Normalinin yarısı kadar falandır herhalde. Tek el tutmalık öyle düşünün. İki elin sığacağı büyüklükte değil. Bunun olayı nedir açıklayabilir mi birisi?
Bir de tenisçi dirseği olmasının sebebi nedir? Tetikleyicisi nedir yani? Biri yukarda bu durumdan da bahsetmiş.
arkadaşım sanırım o raket junior bir model o yüzden kısa ve ufak olabilir..
ayrıca, konya için bir bilgim yok fakat hal eğitim merkezine felan bir sorun isterseniz onların uygun fiyata anlaşmalı olarak grup halinde kursları olabiliyor varsa bu dönemlerde değerlendirin derim..
quote:
Orijinalden alıntı: döküntü
quote:
tşkler cvp için ama kimle görüşebilirim kim ders veriyor nereyle irtibat kurmam lazım acaba?tşk
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: döküntü
quote:
tşkler cvp için ama kimle görüşebilirim kim ders veriyor nereyle irtibat kurmam lazım acaba?tşk
Grup grup ders veriyorlar kampüsteki kortta. O zaman fiyat düşüyordu. Ama ilgi alanımın dışında kalıyor biraz. Bizim yurtlarda afişleri vardı...
İstanbul Galleria'da bir tane spor mağazası var satılıyor orda tenis raketleri. Ben 6 yıldır tenis oynuyordum 2 sene önce bıraktım. Wilson tavsiyemdir zamanında 400 liraya sağlam bir raket almıştım. Orda zaten el ölçüne göre bakıp sana idealini verirler.
teşekkürler döküntü. tabi profesyonel dogmadık ama az buçuk raketinde iyisini kötüsünü anlamak zor değil. titreşim engelleyici nereden alabilirim ve sonradan takılan birşeymi bu?
içinde gelmedimi sana? W yazılı birşey tellere geçiriyorsun elastiki plastikten