Şimdi Ara

tenis Raketi tavsiye? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
13.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rolll

teşekkürler döküntü. tabi profesyonel dogmadık ama az buçuk raketinde iyisini kötüsünü anlamak zor değil. titreşim engelleyici nereden alabilirim ve sonradan takılan birşeymi bu?

Tellere takılıyor. Ayrıca raket sapı L kaç? Senin el büyüklüğüne göre raketi kavraman için sap büyüklüğü değişiyor. misal 1.85 boyun vardır L1 sap almışındır geçmiş olsun denir. Ya da 1.70 boyun vardır L4 raket almışsındır...
  • içinde yok öyle birşey.
    Benim aldığım L3 boyum 1,78
  • Merhaba başlangıç-orta düzey ve gerçekten iyi birşeyler için bir öneri olması amacıyla Slazenger Quad Flex hakkında biraz bahsedeceğim. Eğer reklam olarak algılanırsa, modaratörlerimiz direk olarak silebilirler fakat yardımcı olacağını düşünüyorum. Çünkü fiyat performans, online alışveriş güvenilirliği, ücretsiz kargo, marka kalitesi ve hediye bakımından oldukça avantajlı, geçici süre konulmuş fırsat ürünü.

http://www.spxshop.com/Slazenger-Quad-Flex-270-Raket,PR-1752.html

Slazenger Quad Flex

-Quad Flex, raketin kafa bölgesine 4 farklı noktadan esneme imkanı vererek top ve kordaj temasını arttırıyor ve yüksek hislilik sağlıyor. Ayrıca daha fazla esneme sayesinde, normalden daha fazla güçle topu geri göndermenize yardımcı oluyor.
    -Nano teknoloji uygulanarak üretilen karbon materyal, standart karbona oranla daha dayanıklı ve daha hisli. Bu da hem vuruşta konfor yaratıyor, hem de raketin merkezinin dışında gerçekleşen vuruşlarda oluşan denge kaybını en aza indirerek, raketin daha az yalpalamasını sağlamak suretiyle oyundan daha çok keyif almanıza yardımcı oluyor.!.

Teknik Veriler :
    Konstrüksiyon : Quadflex / Nanocarbon
    Kafa Ölçüsü : 100 sq.inch
    Ağırlık (Kordajsız) : 270 gr.
    Ağırlık (Kordajlı) : 285 gr.
    Stiffness (esneklik) : 71 RA
    Balance (Denge Merkezi) : 335 mm.
    Kordaj Düzeni : 16 X 19
    Yan Kalınlık :24 mm.

1 Kutu Dunlop Championship All Court 3'lü Tenis Topu + 1 Adet Unique Tourna Grip Hediye ve Ücretsiz kargo avantajıyla...

İyi alışverişler arkadaşlar..

• aldım teşekkürler. Six One Comp (Wilson) Aldığım raketın ıyılık derecesı nedır hala bılgım yok.
  • quote:

aldım teşekkürler. Six One Comp (Wilson) Aldığım raketın ıyılık derecesı nedır hala bılgım yok.

En iyi seçim şu an için.
  • Ne yaptın Roll.Hiç Wilson'un Six One Comp modeli alınır'mı !!!
    Bu Wilson'un çıkarttığı ve satıcıların elinde kaldığı,alanların da problem yaşadığı en kötü modeli ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamillee

Ne yaptın Roll.Hiç Wilson'un Six One Comp modeli alınır'mı !!!
    Bu Wilson'un çıkarttığı ve satıcıların elinde kaldığı,alanların da problem yaşadığı en kötü modeli ..

2 sene kullandım.

Her sene telleri değiştiriyorsunuz, sağlam bir topunuz oluyor bir de bir grip daha sarıyorsunuz, süper performans, başlangıç için tabii ki.
  • şaka yaptım.wılsondan kötü mal çıkmaz.
    rakete fazla kafa yormadan çekilen tele kafa yormak daha doğru bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderozkoc

Slazenger Quad Flex

-Quad Flex, raketin kafa bölgesine 4 farklı noktadan esneme imkanı vererek top ve kordaj temasını arttırıyor ve yüksek hislilik sağlıyor. Ayrıca daha fazla esneme sayesinde, normalden daha fazla güçle topu geri göndermenize yardımcı oluyor.
    -Nano teknoloji uygulanarak üretilen karbon materyal, standart karbona oranla daha dayanıklı ve daha hisli. Bu da hem vuruşta konfor yaratıyor, hem de raketin merkezinin dışında gerçekleşen vuruşlarda oluşan denge kaybını en aza indirerek, raketin daha az yalpalamasını sağlamak suretiyle oyundan daha çok keyif almanıza yardımcı oluyor.!.

Teknik Veriler :

Arkadaslar donanımhaberde su anda tenis raketleri ile en guzel topic bu olmus..:) Bende yeni topic acmak yerine buna yazayım dedim...
    Bende tenise yeni baslayacagım ve raket almayı dusunuyorum ve yukardaki raket fiyat bakımından cazip geldi... Biliyorum head size baslangıc icin biraz ufak,
    fakat benim gibi hırslı biri icin kucuk bi headsize da ogrenmek daha iyi olmazmı (bişeyi basarana kadar pes etmem)...:)
    tecrubeli arkadaslardan yorumlarını bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

quote:

Slazenger Quad Flex

Teknik Veriler :

Arkadaslar donanımhaberde su anda tenis raketleri ile en guzel topic bu olmus..:) Bende yeni topic acmak yerine buna yazayım dedim...
    Bende tenise yeni baslayacagım ve raket almayı dusunuyorum ve yukardaki raket fiyat bakımından cazip geldi... Biliyorum head size baslangıc icin biraz ufak,
    fakat benim gibi hırslı biri icin kucuk bi headsize da ogrenmek daha iyi olmazmı (bişeyi basarana kadar pes etmem)...:)
    tecrubeli arkadaslardan yorumlarını bekliyorum...

Arkadaşım alacağın ilk raketin kafa boyu 110 olması idealdir. bu da 110 match pro var Wilson-da diğerlerini bilmiyorum çünkü Wilson'dan memnunum. Çünkü yarın yan malzemeler de lazım olacak (titreşim engelleyici, grip, top) bunlarda en yaygın hizmet wilson'da. Burada maddi durumunuz elveriyorsa 110-dan sonra 96 veya 95 comp iyi gider. Daha sonra da profesyonel raket alırsınız. Ama derseniz ki maddi durumum el vermez, bence yine de önce 110 alın sonra 95 comp işinizi görür.

• Aldığım günden bu güne yaklaşık 1,5 ay geçti ve izlenimlerimi belirteyim. Raketin ağırlığı dışında sanırım eksi hiçbir yanı yok. Yeni alacaklar için bence ideal fakat ağırlığının 305 gram olduğunu unutmamak lazım.
  • quote:

Aldığım günden bu güne yaklaşık 1,5 ay geçti ve izlenimlerimi belirteyim. Raketin ağırlığı dışında sanırım eksi hiçbir yanı yok. Yeni alacaklar için bence ideal fakat ağırlığının 305 gram olduğunu unutmamak lazım.

Zaten raketler ağır olur. Hafif raketler, ilk bir kaç ay için iyidir ama bunu maddi durumu çok iyi olmayanlar hariç kimse almaz. Zaten hafif raketlerde topa sert vuramazsınız, tekniğiniz gelişmez. Yani hafif raketler güzel görünebilir ama aslında hafif raketler kötüdür. Ne tekniğiniz ne de topa vurma gücünüzü güçlendirebilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi döküntü -- 8 Ağustos 2010; 11:47:08 >
  • quote:

Merhaba başlangıç-orta düzey ve gerçekten iyi birşeyler için bir öneri olması amacıyla Slazenger Quad Flex hakkında biraz bahsedeceğim. Eğer reklam olarak algılanırsa, modaratörlerimiz direk olarak silebilirler fakat yardımcı olacağını düşünüyorum. Çünkü fiyat performans, online alışveriş güvenilirliği, ücretsiz kargo, marka kalitesi ve hediye bakımından oldukça avantajlı, geçici süre konulmuş fırsat ürünü.

Slazenger Quad Flex

Teknik Veriler :

1 Kutu Dunlop Championship All Court 3'lü Tenis Topu + 1 Adet Unique Tourna Grip Hediye ve Ücretsiz kargo avantajıyla...

Bu yukarıda bahsedilen Slazenger raketi başlangıç için tavsiye eder misiniz?Slazenger raketler nasıldır?Pek piyasası yok gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 8 Ağustos 2010; 11:58:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

quote:

Merhaba başlangıç-orta düzey ve gerçekten iyi birşeyler için bir öneri olması amacıyla Slazenger Quad Flex hakkında biraz bahsedeceğim. Eğer reklam olarak algılanırsa, modaratörlerimiz direk olarak silebilirler fakat yardımcı olacağını düşünüyorum. Çünkü fiyat performans, online alışveriş güvenilirliği, ücretsiz kargo, marka kalitesi ve hediye bakımından oldukça avantajlı, geçici süre konulmuş fırsat ürünü.

Slazenger Quad Flex

Teknik Veriler :

Bu yukarıda bahsedilen Slazenger raketi başlangıç için tavsiye eder misiniz?Slazenger raketler nasıldır?Pek piyasası yok gibi görünüyor.

Hocam raket alırken bilindik marka almakta fayda var. Tavsiyem Wilson, model olarak da konuyu açan arkadaşın aldığı model.

• erkekler için 110 kafa fazla gelir gençler. bu büyüklükteki raketleri ileri yaştkaki insanlar, bayanlar, yeni başlayanlar, az efor sarfederek geri sahadan rahatça topu karşıya atabilsinler diye, hafif ve büyük kafalı olduğundan kolu yormasın diye, topla raketi buluşturmak için çok zorlanmasınlar diye seçerler.. ama 18-20 yaşından büyük, kolları orta güçte bir erkek için 110 kafa BENCE gereksiz olur. 300 gram civarı 100 kafa bir raketle çok rahat oynanabilir. oyun geliştikçe hafif kafalı ve daha ağır raket alınabilir.

raket seçimi biraz karışık bir olaydır, kordaj sıklığı, kafa büyüklüğü, raket ağırlığı, dengesi, çerçeve kalınlığı gibi faktörler önemlidir.

tellerin sesini engellemek için titreşim önleyici ( dampener) denilen plastik parçalar kullanılır. bir tanesi yeterli olmazsa altına veya üstüne daha uzun olan bir dampener daha takılabilir. ya da bu uzunlardan bir tanesi tek başına da denenebilir.

yurt dışında , özellikle de abd de tanıdığınız varsa buraya göre çok çok çok daha uygun fiyata tüm tenis malzemelerini temin edebilirsiniz. midwest sports, tennis warehouse, tennis company sitelerini tavsiye ederim. amazondan da araştırabilirsiniz.

tenis Raketi tavsiye?

tenis Raketi tavsiye?

• Arkadaşım sana önerilerim şu şekilde olcak

285 gramdan aşağı bir raket alma ki benim tavsiyem 300gram ve uzeri raketler.(Bu ağırlık bazında kordaj ağırlığını almıyorum sağdece raketin kendi ağırlığı)

Marka Bazında Önerim Babolat ya da Wilson Olmalıdır. Wilson un six one serileri iyidir Bence Comp olani var gayet memenunum Raket ağırlığı kordaj ile birlikde 305 gr. 285 gr ustunde bir raket kulanıyorum. Dengeli ve hızlı bir raket. Maçlarda dahi başarılı. Topa verdiğin yöne kusursuzca gider. Babolat pahalıdır ama sağlam rakettir. Nadal Babolat Kullanır. Federer wilson. Fakat arkadaşımdaki babolat 270 tl civarında bir fiyatı var ve elimdeki raket ile babolat arasında dağlar kadar fark var babolat çok iyi.
  • Ben de yaklaşık 1 sene önce "Wilson Six One Comp" almıştım ve hala aynı tel ile oynuyorum. Raketin kafa çapı, ağırlığı falan uygun fakat raketle birlikte gelen teli iyi değil. Bir arkadaş güzel bir yazı yazmış tenis ile alakalı ve dediğine göre sentetik bağırsak (synthetic gut) olanların fiyatı ve kullanım ömrü iyi diyor. Bundan sonra ilk önce şu anki raketime bu telden gerdiricem ardından da "Wilson BLX Blade 98" e geçiş yapmayı düşünüyorum. 1 senelik tenis deneyimime dayanarak şunu söylüyorum; kesinlikle çok kötü raketlerle başlamayın ve mümkünse telini kendiniz seçip gerdirin, lakin ilk başta taktıkları tel gerçekten kötü..
  • Biraz araştırmayla en iyi ve en hafif tenis raketlerinden biri olarak bulduğum Head uzun ömürlü raket düşünenler için idealdir.
    http://www.amazon.co.uk/Head-Titanium-Tennis-Racket-GripSize-/dp/B002KDPXWA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1346673187&sr=8-1
    Burda da büyük bir indirim var
  • Yurtdışından babolat veya head iyi bir modelini aldıracağım.
    Model tavsiyesinden bulunabilecek usta arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 13 Aralık 2012; 22:04:37 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.