Şimdi Ara

Virtualbox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vmware de aldigim ve cozemedigim bir hata sonucu virtualbox kullanmaya karar verdim, aslina bakilirsa genel olarak memnun sayilirim, ancak soyle bir sorunum var. Yillardir cok defa silip bi turlu birakamadigim knight online`i bir turlu baslatiyorum.

(vmware de aldigim hata da su, kurulum tamamlanmadan bilgisayar reset atiyor hic bir uyari vermeden,2. defa kurmayi denediginizde set up detected hatasi veriyor ve kurulumu gerceklestirmiyor, ve program program ekle kaldirda gozukmuyor. malumunuz regediti manuel olarak temizleyip tekrar kurulum yapmaya calistigimda da yine uyarisiz resetlenen bir pc ve setupi tamamlanmamis bi virtual ws ile karsilasiyorum)

Oyun basliyor, sorunsuz; load ederken %1 i bir turlu gecemedim, neden kaynaklanabilir?
    Virtualbox icin ayirdigim ekran karti ram`i 128, hdd 20 gb (dynamic) ve 1gbda ram ayirdim. cok daha kotu sartlar vmware ile calisabilmistim.

Virtualbox ve knight online uzerinde yapmis oldugum arastirmalarda, 1-2 ayni sorunla karsilasan talihsiz gordum ve konular hic biryere baglanmamis. Herkes vmware tavsiye edip gecmis. Sonuc olarak ogrenmek istedigim virtualboxta knight online calistirilamiyomu? yok calisiyo diyen varsa ben bu sorunu nasil asarim onu ogrenmek istiyorum.

Not: Guests additional yuklu! (safe mode`ta)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mint-Manjaro?
    4 yıl önce açıldı
    Linuxda Cs2 oynamak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.