Şimdi Ara

VİRÜS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bilgisayarıma bir illet virüs musallat oldu google chrome crossbrowse oluyo, arama sayfası portalsepeti oluyo ve ne olursa olsun silindiğinde hepsi geri yükleniyor.Sistem geri yükleme de işe yaramadı lütfen yardım edin

• En temiz çözüm format gibi görünüyor yoksa bu illetlerden kurtulmanın yolu biraz zor ve zahmetli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savliilker

En temiz çözüm format gibi görünüyor yoksa bu illetlerden kurtulmanın yolu biraz zor ve zahmetli

Hocam bilgisayarımda çok önemli tüm dosyalar her sorun için format atmak istemiyorum. Çözümü varsa sonuna kadar deneyeceğim

• Bütün tarayıcıları silin adwclener ve malwarebytes ile tarama yapın ayrıca bi virüsler kayit defterinede müdahale ediyor regediti açıp arama kısmına örneğin portalsepeti yazıp çıkan değerleri silin aklıma gelen bunlar hocam

• Klasör seçenekler'inden Gizli Klasörler'i görünür yapın (bilgisayarım'ı aç ALT tuşuna basıp üste Araçlar > Klasör Seçenekleri'nden yapabilirsiniz)

sonra şu uzantıya gidin:

C:\Windows\System32\GroupPolicy

Bu GroupPolicy kalsörünü silin tamamdır yada PC'yi yeniden başlatın.

Sildikten sonra Chrome'un Ayarlarından kontrol edebilirsiniz.

Anlatım alıntı değil, alın teridir!

ve
    1.ilk önce sağ üstteki _
    _
    2. _ yebasın ayarlara girin. en üstlerde Başlangıçda var. onu yeni sekme yapın ve altında (mavi ile ) sayfaları ayarla yazıyor ona girin herşeyi iptal edib (X e basın)
    3. onunda altında GÖRÜNÜM var onun içinde ana sayfa düğmesini göster var değiştir diyin yeni sekme sayfasını aç var ona basın
    4.onun biraz altında ARA var orda muhtemelen mytartsearch var ona basın altta 2 google var ondan birine basın... Bu kadar arkadaşlar %90 garanti veriyorum olacakdır.

alıntıdır

bu şekilde çözdüm...

ayrıca

https://www.youtube.com/watch?v=o03zp_5_RKc&feature=youtu.be

• sadece croosbowse ve portalsepeti olsa iyi, virüs pc ye birsürü baska program indirdi ve durduramıyorum chrome kendini silip duruyo ve croosbrowse oluyor
  • Hocam bence sen Super Antispyware ve Dr. Web Curelt i bi dene istersen.
    Ayrıca adwcleaner HiJackThis vb. zararlı yazılım temizleyicileri kullanabilirsin. Ücretsiz olarak Tam İndir de Mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin niyo -- 16 Mayıs 2015; 16:00:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP VİRÜS
    3 yıl önce açıldı
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha dün croosbrowser yazılımını kaldırdım önce bilgisayarın kendi kaldırma sistemi ile silmeye çalıştım hata verdi sonra internette Zararlı yazılım kaldırma programları var onlardan biri ile denedim direk kaldırdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Daha dün croosbrowser yazılımını kaldırdım önce bilgisayarın kendi kaldırma sistemi ile silmeye çalıştım hata verdi sonra internette Zararlı yazılım kaldırma programları var onlardan biri ile denedim direk kaldırdı

bende hepsinden kurtuldum şükürler olsun ama portalsepeti arada geliyor hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Woodroof

Konu yanlıs yerde olabilir.
    Arkadaşlar bilgisayarıma bir illet virüs musallat oldu google chrome crossbrowse oluyo, arama sayfası portalsepeti oluyo ve ne olursa olsun silindiğinde hepsi geri yükleniyor.Sistem geri yükleme de işe yaramadı lütfen yardım edin

Bence önemli olan virüs bilgisayara girmeden önlem almak anladığım kadarıyla sende ücretli bir antivirüs programı yüklü değil yüklü olsa o virüsü yemezsin tabii yemezsin diyorum ama bilgisayarında Bitdefender veya Kaspersky yüklü ise ne de olsa virüs bilgisayara girdiğinde o virüsü temizlemek için çok mücadele veriyorsun hatta bazen silemiyorsun ben 3 bilgisayarım da 2 yıldır Bitdefender kullanıyorum format atmayı unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 22 Mayıs 2015; 0:09:28 >
  • arkadaşım çalıştıra compmgmt.msc görev zamanlayıcıya gir kitaplığına gel ordaki tüm görevleri hem sonlandır hem sil bu portal sepetinin dalgametresi oyunu görev zamanlayıcısında
  • avg web tuneup dene ama ayarlardan istediğin anasayfayı seçmeyi unutma.
    Link: İndir

Edit. istersen kaspersky yükleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almeidasametlilerciyiz -- 29 Mayıs 2015; 15:32:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.