Şimdi Ara

Virüs...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pcyi taratayım dedim 5 tane virüs çıktı birisi knight onlinenın xtrap dosyasından.Bu dosyanın eskisi mi yoksa yenisi mi olduğunu bilmiyorum ama yinede uyarmak için koyayım dedim.Yani bence bir taratın.Bu da ss :http://img165.imageshack.us/my.php?image=111gl1.jpg .

Rdit:Ss umarım düzelmiştir.

Not:Virüs programının da hatası olabilir ama bulunca buraya koyayım dedim belki bir sorun falan çıkar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Shade___ -- 5 Temmuz 2007; 23:40:32 >

• linq kırık + son 1470 li pachtlarda falan virüs var
  • saol dostum bizi bilgilendirdiğin için
  • ewt o siteden taratılıyor biliyozda sen resmi koy
  • www.koesn.com burdan indirebilirsin dosyalar bölümünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: SysRq_

linq kırık + son 1470 li pachtlarda falan virüs var

Bir dakika yeniden upload edeyim.Ayrıca patchde değil xtrap dosyasının içinde çıktı.Bilmiyorum belki virüs programının hatasıdır.
  • kardes sana e-mailden girmiş (biraz değişik oldu anlatım ) Worm yumurcağı girmiş.Ole her maili açma.

edit:ya sen kaspersky kullanmıyon mu ?Onun simgesi değişik te onun için sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahqra -- 6 Temmuz 2007; 12:07:14 >
  • eee sen yine şanslısın bnm pc yi 2 antiwirüs programı ile tarattım toplam 134 wirüs cıktı
  • uygunsuz sitelere girmeyi azalt
    quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

eee sen yine şanslısın bnm pc yi 2 antiwirüs programı ile tarattım toplam 134 wirüs cıktı
  • quote:

eee sen yine şanslısın bnm pc yi 2 antiwirüs programı ile tarattım toplam 134 wirüs cıktı

hala ayaktamı o pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 6 Temmuz 2007; 11:16:04 >
  • quote:

oha virus party
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yaoxsun

uygunsuz sitelere girmeyi azalt
    quote:

ben girmiorum otomatiğe bağladı kendi kendine açıo
    gecen babam pc başındayken açıldı

buda sadece bi bölümünün ss si
    bu arada pc hala ayakta

Virüs...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.