Şimdi Ara

virus programi hakkinda bilgi verebilecek varmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lisanslı virüs programı ile ayni virüs programının ücretsiz veya trial reset ile sifirlanani arasındaki fark nedir ikisinde ayni isi yapmiyomu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• omerrr92 O kullanıcısına yanıt
    Trial yazılımlarda çeşitli özellik kısıtlamaları oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerrr92

Arkadaşlar lisanslı virüs programı ile ayni virüs programının ücretsiz veya trial reset ile sifirlanani arasındaki fark nedir ikisinde ayni isi yapmiyomu

Hiç bir zaman aynı olmaz ben de uzun bir süre ücretsiz antivirüs kullandım çünkü antivirüslerin pahalı olduklarını bildiğimden bir antivirüse 50-60 TL.gibi paralar vermek içimden gelmiyordu ne zaman ki serbest piyasa ekonomisi sayesinde piyasadaki anitivirüslerin fiyatları makul seviyelere geldi(Tabii Kaspersky hala çok pahalı)ben de Bitdefenderı keşfettim onu seçmemde bir kaç olay etkili oldu bunlardan biri safepay özelliği sayesinde internet bankacılığına gönül rahatlığı ile girebiliyorum ayrıca sistemi hiç kasmıyor.(sistemim Intel I5 işlemci, 750GB Hard disk, 6GB 1333MHZ Ramli ASUS marka dizüstü bilgisayar)piyasada bir kaç internet alışveris sitesinde 5-10TL. arasında satılıyor bu fiyata satılma sebebi de piyasada daha tanınmak içinmiş o nedenle de içim rahat şu an 15 lisans aldım ileride kullanmak için sanada tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.