Bildirim
Virüs Programı Önerisi
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bilgi-Sayar-66
Türkçe virüs kasası olan iyi tarama yapacak bilgisayarı kastırmayacak bir virüs programı önerir misiniz ?
Yada Avast 2016 nın bulunan virüsleri nerde onu bulamadım onuda söyler misiniz ?
Yaklasik 3 aydir norton kullaniyorum oneririm
Ki av test den 1.ci oldu 2015 in 1.cisi...
Kasmiyor sistemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem Internet Security hem Antivirüs hem de Firewall üçü bir arada Comodo Internet Security'i öneriyorum. 500 TL'ye kadar da virüssüzlük garantisi veriyorlar.
Norton -
quote:
Orijinalden alıntı: Oskis
quote:
Türkçe virüs kasası olan iyi tarama yapacak bilgisayarı kastırmayacak bir virüs programı önerir misiniz ?
Yada Avast 2016 nın bulunan virüsleri nerde onu bulamadım onuda söyler misiniz ?
Kasmiyor sistemi
virüs kasası veya karantina var mı bneim için çok önemlide ? -
quote:
Orijinalden alıntı: halberdier
Hem Internet Security hem Antivirüs hem de Firewall üçü bir arada Comodo Internet Security'i öneriyorum. 500 TL'ye kadar da virüssüzlük garantisi veriyorlar.
virüs kasası var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Arranger.
Norton
virüs kasası var mı? -
quote:
quote:
Kasmiyor sistemi
norton 2016 internet security mi yoksa norton 360 mı ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Arranger.
Norton
virüs kasası var mı?
Karantinayı kastediyorsanız, var. -
quote:
quote:
quote:
Kasmiyor sistemi
norton 2016 internet security mi yoksa norton 360 mı ?
2016 olarak alicaksiniz kendi sitesinde var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
360 total securty öneririm -
bazı dosyaları taranmıyacaklar listesi ayarlayan bir virüs programı istiyorum.
bu konuda önerilerinizi bekliyorum. -
Avast :)
BitDefender İnternet Security vardı oldukça memnundum ancaj 6 ay süreliydi ve zaman bitiyor. Önereceğiniz av nedir? Ya da süreyi illegal nasıl uzatabiliriz? Sürekli Bitdefender'i takip ediyorum bi 6 ay kampanyası yapar mı diye o da olmuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost0791
BitDefender İnternet Security vardı oldukça memnundum ancaj 6 ay süreliydi ve zaman bitiyor. Önereceğiniz av nedir? Ya da süreyi illegal nasıl uzatabiliriz? Sürekli Bitdefender'i takip ediyorum bi 6 ay kampanyası yapar mı diye o da olmuyor.
Bitdefender'a devam et aşağıdaki linklerden birinden çok uygun rakama satın alabilirsin. Hızlıal.com daki ürün kutulu ürün sanapazardaki ürünün lisans anahtarı e-mail ile geliyor lisans anahtarını mevcut yüklü Bitdefender'a girip kullanabilirsin ancak bedava baldan tatlıdır dersen zor yani.
http://www.hizlial.com/bitdefender-total-security-2015-1-kullanici-1-yil/10370666
http://www.sanalpazar.com/bitdefender-total-security-2016-3-cihaz-1-yil-lisans/i-55502854
-
quote:
Orijinalden alıntı: tarik1968
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost0791
BitDefender İnternet Security vardı oldukça memnundum ancaj 6 ay süreliydi ve zaman bitiyor. Önereceğiniz av nedir? Ya da süreyi illegal nasıl uzatabiliriz? Sürekli Bitdefender'i takip ediyorum bi 6 ay kampanyası yapar mı diye o da olmuyor.
Bitdefender'a devam et aşağıdaki linklerden birinden çok uygun rakama satın alabilirsin. Hızlıal.com daki ürün kutulu ürün sanapazardaki ürünün lisans anahtarı e-mail ile geliyor lisans anahtarını mevcut yüklü Bitdefender'a girip kullanabilirsin ancak bedava baldan tatlıdır dersen zor yani.
http://www.hizlial.com/bitdefender-total-security-2015-1-kullanici-1-yil/10370666
http://www.sanalpazar.com/bitdefender-total-security-2016-3-cihaz-1-yil-lisans/i-55502854
Öneri için teşekkürler. Bende IS 2016 var keyler arasında Total sürümü için gördüm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X