Şimdi Ara

Virüs Programı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe virüs kasası olan iyi tarama yapacak bilgisayarı kastırmayacak bir virüs programı önerir misiniz ?

Yada Avast 2016 nın bulunan virüsleri nerde onu bulamadım onuda söyler misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgi-Sayar-66

Türkçe virüs kasası olan iyi tarama yapacak bilgisayarı kastırmayacak bir virüs programı önerir misiniz ?

Yada Avast 2016 nın bulunan virüsleri nerde onu bulamadım onuda söyler misiniz ?

Yaklasik 3 aydir norton kullaniyorum oneririm
    Ki av test den 1.ci oldu 2015 in 1.cisi...
    Kasmiyor sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem Internet Security hem Antivirüs hem de Firewall üçü bir arada Comodo Internet Security'i öneriyorum. 500 TL'ye kadar da virüssüzlük garantisi veriyorlar.

• Norton
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

quote:

Türkçe virüs kasası olan iyi tarama yapacak bilgisayarı kastırmayacak bir virüs programı önerir misiniz ?

Kasmiyor sistemi

virüs kasası veya karantina var mı bneim için çok önemlide ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halberdier

Hem Internet Security hem Antivirüs hem de Firewall üçü bir arada Comodo Internet Security'i öneriyorum. 500 TL'ye kadar da virüssüzlük garantisi veriyorlar.

virüs kasası var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Norton

virüs kasası var mı?
  • quote:

quote:

Kasmiyor sistemi

norton 2016 internet security mi yoksa norton 360 mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Norton

virüs kasası var mı?

Karantinayı kastediyorsanız, var.
  • quote:

quote:

quote:

Kasmiyor sistemi

norton 2016 internet security mi yoksa norton 360 mı ?

2016 olarak alicaksiniz kendi sitesinde var

• 360 total securty öneririm
  • bazı dosyaları taranmıyacaklar listesi ayarlayan bir virüs programı istiyorum.
    bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
  • Avast :)

• BitDefender İnternet Security vardı oldukça memnundum ancaj 6 ay süreliydi ve zaman bitiyor. Önereceğiniz av nedir? Ya da süreyi illegal nasıl uzatabiliriz? Sürekli Bitdefender'i takip ediyorum bi 6 ay kampanyası yapar mı diye o da olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost0791

BitDefender İnternet Security vardı oldukça memnundum ancaj 6 ay süreliydi ve zaman bitiyor. Önereceğiniz av nedir? Ya da süreyi illegal nasıl uzatabiliriz? Sürekli Bitdefender'i takip ediyorum bi 6 ay kampanyası yapar mı diye o da olmuyor.

Bitdefender'a devam et aşağıdaki linklerden birinden çok uygun rakama satın alabilirsin. Hızlıal.com daki ürün kutulu ürün sanapazardaki ürünün lisans anahtarı e-mail ile geliyor lisans anahtarını mevcut yüklü Bitdefender'a girip kullanabilirsin ancak bedava baldan tatlıdır dersen zor yani.

http://www.hizlial.com/bitdefender-total-security-2015-1-kullanici-1-yil/10370666

http://www.sanalpazar.com/bitdefender-total-security-2016-3-cihaz-1-yil-lisans/i-55502854

• quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost0791

BitDefender İnternet Security vardı oldukça memnundum ancaj 6 ay süreliydi ve zaman bitiyor. Önereceğiniz av nedir? Ya da süreyi illegal nasıl uzatabiliriz? Sürekli Bitdefender'i takip ediyorum bi 6 ay kampanyası yapar mı diye o da olmuyor.

Bitdefender'a devam et aşağıdaki linklerden birinden çok uygun rakama satın alabilirsin. Hızlıal.com daki ürün kutulu ürün sanapazardaki ürünün lisans anahtarı e-mail ile geliyor lisans anahtarını mevcut yüklü Bitdefender'a girip kullanabilirsin ancak bedava baldan tatlıdır dersen zor yani.

http://www.hizlial.com/bitdefender-total-security-2015-1-kullanici-1-yil/10370666

http://www.sanalpazar.com/bitdefender-total-security-2016-3-cihaz-1-yil-lisans/i-55502854

Öneri için teşekkürler. Bende IS 2016 var keyler arasında Total sürümü için gördüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.