Şimdi Ara

Virüs Programı Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
7.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir dosya tarama ile antivirüslerin iyiliği kötülüğü anlaşılmaz. Bunu yapan Av-Test gibi profesyonel güvenlik enstitüleri var. Daha iyi bir koruma varken neden daha kötü bir korumayı seçiyorsunuz? Ve de insanları neden yanlış bilgilendiriyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 26 Şubat 2017; 11:3:43 >
  • Zaten yeterli korumayı sağlayan bir antivirüs varken neden bilgisayarı yavaşlatan antivirüsleri öneriyorsun ? Kaç kere o antivirüsün bulduğu dosyanın virüs olduğundan emindin ki ?
    ÖZET: Defender dışındaki antivirüsler virüs dışında her şeyi algılayıp siler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 26 Şubat 2017; 12:34:41 >
  • Ejihov E kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/windows-defender-acilmiyor--124275860
    Bu konuda Windows Defender'in bir virüsle kolayca kapatıldığını gördük. Avira+Malwarebytes ikilisi 2 virüs buldu ve Windows Defender'in algılama ve koruma konusunda yetersiz olduğunu anladım. Ücretsiz olan Avira+Malwarebytes buluyor ama Windows Defender bulamıyor ve üstüne çalışmıyor. Böyle bir gerçek varken sen tam tersini söylüyorsun.
  • Saçma sapan linklerden dosya indirmesin o zaman.
    Sen Windows Defender'e yeterli koruma sağlıyor dedin. Ben de onu gösterdim. Demek ki Windows Defender virüs bulaştığı zaman yeterli koruma sağlayamıyor. Ben kimin hangi antivirüs kullandığına karışmak istemiyorum ama insanlar yanlış bilgilendirilmesin. Onu istiyorum. Mesela internetten alışveriş yapan birine Windows Defender önerilmesi ya da iyi korumayan bir antivirüsün önerilmesi doğru olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 26 Şubat 2017; 12:54:19 >
  • Defender yeterli korumayı sağlıyor. Ayrıca antivirüslerin amacı bilgisayarı virüsten korumak, alışveriş sitesinde güvenliği sağlamak değil. Her gördüğün yere tıklayıp sonra da antivirüsü devre dışı bırakıp dosyayı açayım bari dersen öyle olur. Alışveriş sitesi https değilse alışveriş falan yapılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 26 Şubat 2017; 13:0:35 >
    Ücretli antivirüsler alışveriş ve bankacılık işlemleri yaparken de koruyabiliyor.
    Şu linkte yazıyor:https://www.kaspersky.com.tr/internet-security
    Yani antivirüsler gelişti. İnternet güvenliği sağlıyor artık.
    Neyse, tartışmayı büyütmenin anlamı yok. Sizi az da olsa bilgilendirmek istedim. Size iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 26 Şubat 2017; 13:5:9 >
  • Çaldıran her türlü kart bilgilerini çaldırır. Her neyse Windows Defender benim için yeterli ama daha da hafifini bulursam yüklerim.
    Güncelleme: Webroot yükledim 1mb falandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 26 Şubat 2017; 14:14:3 >
    Webroot hafiftir evet ama internet ile sürekli olarak bağlantı halinde olması gerekir.Bağlantı olmadığı veya koptuğu sürede ne kadar koruyabilir bilinmez.Virüs tanımlamalarını program kendi içinde barındırmıyor bulut koruma olduğundan internete bağımlıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ücretli bir antivirüs almak istiyorum bütçem 250 tl civarı sizce hangi yazılımı kullanmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strength of Materials

ücretli bir antivirüs almak istiyorum bütçem 250 tl civarı sizce hangi yazılımı kullanmalıyım?

Hocam 5-10 lira yeter ne yaptin sen?

• quote:

ücretli bir antivirüs almak istiyorum bütçem 250 tl civarı sizce hangi yazılımı kullanmalıyım?

Bu parayı gözden çıkardıysan mcafe live safe al. Tablet ve telefona da yükleyebilirsin.

• Bilgisayar üzerinden çalışıyorum o yüzden sorun çıkarmaması lazım. kaspersky düşünüyorum ama nasıldır?

• Strength of Materials kullanıcısına yanıt
    Sistemin iyiyse Kaspersky idealdir. BitDefender de iyidir. Ama ücretli antivirüslerin genelde kendi sitesinde bir aylık deneme sürümleri olur. Hangisinden memnun kalırsanız onu alırsınız.
  • Sistemim iyi,öneriniz için teşekkür ederim.Bit defender'ı indiriyorum.

• Bilgisayara hapşırmazsanız virüs kapacağını sanmıyorum. Yani antivirüs yükleyerek yavaşlatmayın hurdanızı.
  • quote:

Norton Internet Security 1 PC 5,5 months ORIGINAL : 0,23 $
    https://plati.ru/itm/norton-internet-security-1-pc-5-5-months-original/1861621
  • Norton'dan memnun kalmadım hocam

• nortonun en beğendiğim özelliği dosya sicili mesela bir program yükledin virüs bulamadı ama sana hakkında bilgi veriyor 10 gün önce yayınlandı 100 kişi yükledi dikkatli olun falan
  • Ben nedense Norton'a hiç alışamadım. Deneme sürümünü indirdim. Tam tarama yaptım. Zararlı yazılım buldu ve hemen sildi. Ben silmedim, kendisi sildi. Bilgisayarda fazla bir şey yok. O zamanları Avira ve Malwarebytes ile haftada bir tarama yapardım ve zararlı yazılım bulmazdı. Zararlı yazılımı sildikten sonra cihaz bataryasız yani kablolu şekilde bilgisayar çalışmamaya başladı. Sıfırlama yaptığımda düzeldi. Kısaca 8-9 aydır sıfırlama yapmadığım bilgisayara sıfırlama yapmak zorunda kaldım. Ondan deneme sürümünü kullanmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 3 Mart 2017; 19:22:13 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.