Şimdi Ara

Virüsü bulamıyorum bir yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 aydır bir virüs musallat oldu internet ortamına yazılmış bütün tarayıcılarım pop-up ve benzeri reklamlarla doldu panda internet için iyi dediler kullandım ama bulamadı bilgisayarıma 2 ay içinde 2 kere formatladım yerel disk C yi 2 kere biçimlendirdim hatta sildim D dede önemli ve büyük dosyalar olduğu için biçimlendiremedim internet sağlayacımla konuştum büyük ihtimalle sorun bilgisayarda dedi bu işlerden anlayan yada başına gelmiş arkadaşlar varsa yardım!!

• etandesone kullanıcısına yanıt
    En kaliteli antivirüs olan kaspersky ile taratın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şikayetin pop-up yani reklam yazilimlarsa;

Malwarebyts Anti-Malware ve SUPERAntiSpyware programlari ile sistemi taratmani öneririm. Ayrıca format attığınız işletim sistemi CD'si yada ISO dosyasında da virüs olabilir. Temiz bir disk ile format atmanizi tavsiye ediyorum.

Ayrıca kullandığınız 3.parti programları ve işletim sisteminizi güncel tutunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 9 Temmuz 2016; 12:16:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bir ara bendede o sıkıntı var dı (Reklam Virüsü)yapman gereken Adwcleaner indirin ve atratın bilgisayarınız yeniden başlayacaktır ve not defteri çıkacaktır sonra sorun ortada olmaz!!! DENE KESİN ÇÖZÜM!!! rE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1Gamer -- 12 Temmuz 2016; 15:05:07 >
    muhtemelen - çok büyük ihtimalle adware, yani tam anlamıyla virüs değil bildiğim kadarıyla.. adware modemi de etkileyebiliyor ne kadar format falan atsan da işe yarayamayabiliyor

naçizane tavsiyem önce tarayıcıları resetle, firefoxda sorun gidericiden chromeda da ayarlardan kullanıcıyı kaldır diyerek ama dikkat ayarlar eklentiler ve sık kullanılanların yedeğini al önce...

sonra da modemi resetle... komple resetle .. sitesinden nasıl yapıldığını bulursun ve de mümkünse -ki mümkündür- modem firmware'ini güncelle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.