Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şubat, Mart ve Nisan boyunca her ay Visa banka kartı ile dilediğiniz marketten 3 defa 30TL ve üzeri alışveriş yapın, üç ay boyunca her ay CarrefourSA’da geçerli 20TL indirim kazanın!

Kampanya Koşulları:

Kampanya Visa Europe Service Inc. (“VISA”) tarafından düzenlenmektedir.
    1 Şubat – 30 Nisan 2015 tarihleri arasında Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları ile her ay 3 defa tek seferde 30TL ve üzeri market alışverişi yapanlar 3 alışverişi tamamladıkları aylarda 20 TL CarrefourSA indirimi kazanabilecektir.
    Alışverişlerin aynı banka kartıyla farklı günlerde yapılması gerekmektedir.
    Bir bankadan sahip olunan Visa Banka Kartı her ay bir defa ödüle hak kazanabilir.
    Kampanya Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Alternatifbank A.Ş., Asya Katılım Bankası A.Ş., Finansbank A.Ş., ING Bank A.Ş., HSBC Bank A.Ş., Şekerbank T.A.Ş., T.C. Ziraat Bankası A.Ş., T. Ekonomi Bankası A.Ş., T. Finans Katılım Bankası A.Ş., T. Garanti Bankası A.Ş., T. Halk Bankası A.Ş., T. İş Bankası A.Ş., T. Vakıflarbankası T.A.O., Tekstil Bankası A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. bankalarının Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları için bankaların kendi web sayfaları ve iletişim kanallarında duyurdukları şekilde geçerlidir.
    Kredi kartları, ticari banka kartları ve ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.
    15 Mart, 15 Nisan, 15 Mayıs 2015 tarihlerine kadar bankalar bir önceki ilgili ay ödüle hak kazananların bankalarında kayıtlı cep telefonu numaralarına SMS göndereceklerdir.
    Kazananlar cep telefonlarına gelen indirim kodlarını o ayın son günü saat 23.59’a kadar tüm CarrefourSA’larda 20 TL indirim olarak kullanabilirler.
    20TL indirim tüm CarrefourSA’larda geçerlidir, carrefoursa.com’da geçerli değildir.
    İndirimden faydalanmak için kullanım anında minimum 20 TL alışveriş yapılması gerekir, kısmi kullanım yapılamaz, paraya çevrilemez. Ayrıca 20 TL üzerindeki ödemenin de Visa Banka Kartı’yla yapılması gerekir.
    20 TL indirim; alkollü içkiler, tütün mamulleri, altın ve 0 KDV’li ürünlerde ve GSM TL yüklemelerinde kullanılamaz.
    Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Alışverişlerde ya da hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA ve iştirakleri sorumlu değildir.
    Kampanyayı düzenleyen kuruluş Visa, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.
    Böyle bir durumda yeni koşullar Visa tarafındanwww.visa.com.tr/altindunya sayfasında duyurulacaktır.
    Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan22 -- 28 Ocak 2015; 8:36:21 >

• Güzel kampanya, buralar hareketlenir.
  • katılmak için biyere kaydolmak gerekmiyor herhalde ??
  • 75 lira üzerine tamamlarsanız %5 Carrefour puanı da var bazı mağazalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

Güzel kampanya, buralar hareketlenir.
    anlayan bana da anlatsın, bu ne yahu

soru 1: her ay 3*30 yapıcaz ve o ay geçerli 20 tl kod kazanıcaz. 3 ay boyunca böyle devam edersek 60 tl karfur kodu kazanıcaz, dogru mu anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

anlayan bana da anlatsın, bu ne yahu

soru 1: her ay 3*30 yapıcaz ve o ay geçerli 20 tl kod kazanıcaz. 3 ay boyunca böyle devam edersek 60 tl karfur kodu kazanıcaz, dogru mu anladım.

Alıntıları Göster
    takip anlamadım

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Doğru anlamşısınız. Ben de öyle anladım
  • 30+30+30 = 90₺ ya 20 ₺ indirim yüzde 22 ye denk geliyor ki süper kampanya yapmış carrefour
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan22

Doğru anlamşısınız. Ben de öyle anladım
    3 kere 4 paket sigara al 20 TL sana iade edelim diyorlar. Ama bende VİSA sadece enpara var inşallah geçiyordur. Güzel kampanya 1 Şubatı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HainKost0k

takip anlamadım

Alıntıları Göster
    Formulasyon ve kombolar bekleniyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

Alıntıları Göster
    sanki bu ''üç ay boyunca her ay CarrefourSA’da geçerli 20TL indirim kazanın!'' cümle bize 60 tl indirimden bahsediyor.
  • 3 farklı bankanın kartıya ayrı ayrı yapsak hepsine 20 tl gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

Alıntıları Göster
    Güzel kampanyaymışda visa banka kartım yokmuş. Kredi kartlarını kapsamıyor değil mi bankamatik kartlardan bahsediyor.
  • Kredi kartları geçerli değilmis
  • Nuvo kart ile birleşirmi acaba?
    200 e 70 TL indirim olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Güzel kampanyaymışda visa banka kartım yokmuş. Kredi kartlarını kapsamıyor değil mi bankamatik kartlardan bahsediyor.

Alıntıları Göster
    Kampanya çok iyi. Haftada bir alışveriş yapayım son haftada carrefour'dan alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Alıntıları Göster
    Denklemi çözene bi 20 TL daha veriyolarmış.
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    Sadece banka kartları. Konuyu ben açtım. Ama bende de visa banka kartı yok
  • İzleyelim surekli eve siparis veriyorum bundan sonra 35 lik paketler yaparim nede oolsa hizmet bedeli bs yok
  • Sistem şöyle en basit modeliyle;

1.Adım
    Şubat ayı içerisinde farklı günlerde visa logolu banka kartınla 3 ayrı 30tl ödeme yap.

2.Adım
    Mart ayının başında telefonuna 20tl çek gelsin.

Aynı işlem mart ve nisan için aynen geçerli.

Sorulabilecek Sorular:

1-Tek seferde 3x30 veya aynı gün farklı yerlerden 3x30 geçerli mi?
    -Hayır. Farklı günler olmalı.

2-6x30 yaparsak 2x20 çek gelir mi?
    -Hayır. Aynı karta tek ödeme var.

3-Birden fazla banka kartına aynı ay içinde çek tanımlanıyor mu?
    -Evet. 10 kart varsa herbirinden 3x30'a 10x20 çek veriyor.

4-Çekler internet sitesinde geçerli mi?
    -Hayır.

5-35Liralık alışveriş yaptım. 20si çek 15'i nakit ödemem mümkün mü?
    -Hayır. 20si çek kalan 15'i banka kartıyla ödemek mümkün.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.