Şimdi Ara

Visco Yataklar Hakkında (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.911
Cevap
56
Favori
913.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: immortALance

Lateksin PU lateks dediğimiz poliüretan olmamasına dikkat edilmeli. Bunlar lateks gibi davranan süngerdirler. Bir de menşei tabii ki önemli.

Latekslerde sertlik derecesi değişiyor mu , hepsi standart mıdır. Hangisinin kaliteli olduğunu ve pu olup olmadığını anlama şansım var mı acaba.
  • hälsa yatak deneyimleyen oldu mu ?
  • Foruma Saçma bir uzaklaştırmadan dolayı girmiyorum (haksız olduğunu düşündüğümden 1-2 yıldır 5-10 kez anca girdim)
    (konuda terimin GS döneminde hiç bir şey yapmadığı gazla çalıştırdığı birilerinin gelip gazını aldığı yazımdan dolayı. GS lıyım bu arada )

Neyse, bir yatak markasına bakarken konuya geldim. çok yanlış bilgilendirmeler var.

Sizlere Önerilerim olacak.

1- İnternetten Visco değil hiçbir yatak almayın (herkesin alışkanlıkları farklıdır) deneyerek alın
    2- 500 TL ye visco yatak olmaz (160*200 için) nerdeyse maliyeti .
    3- Yeni bir dalga 32D Visco :) 60-65D altında Visco yatak için uygun değildir
    32D de TR de üretilmeye başlamadı diye biliyorum yapıyorsa hangi firma bilen varsa söylesin, kontrol ederim.
    Visco üreten firma 10 tane yoktur.
    4- konulardan birinde yatakların koktuğu ve gitmediği şikayeti kalitesiz yapıştırıcıdan dolayı (Piyasada 5 TL de var 35 TL de yapıştırıcı var genellikle 5-10 TL kullananlarda sorun var)
    bu koku eğer 1-2 günde gitmiyorsa çok uzun süre gitmez uçucu madde ile sıkıntısı vardır.
    5- Kılıf kalitesi içeriği ve kapitonesi önemlidir (kumaşın sünger vb. malzeme ile dikilmesi vs.)
    6- Eğer kılıf ve kapitonesi iyi değilse visco yataklar terletir, buda %75 i terletiyor demektir :)
    7- Dansite yüksek olması deformasyonu (dayanımı artırır) başka faktörlere de bağlıdır ama Viscoda 60-65 üzeri altında 30 üzeri olursa iyi olur (altı 40 ve üzeri HR sünger olursa o yüzeyinde yatabilirsiniz)
    8- X bir yatağı alanların yorumunu okudum HB de 32D Visco varmış sonra yorumlara baktım yeni alanlar hep çakmış 5 yıldızı sonra 1 ve 2 yıldız yorum verenleri okudum yatağı anlatan yorumlar onlardı.
    sonra ordan bu konuya geldim yazayım dedim
    9- 2 yıldan sonraki garantiler hikaye. (Sektörde birinin dediği gibi kimse faturasını 10 yıl saklamaz ki verelim gitsin garanti mantığı var)
    10- HB de Visco yataklara baktım Hiöbir markayı almam (Belki bir yada birkaçını hariç tutayım )

Latex de Bitkisel ve kimyasal latexler var bitkisel olanlar kokusu azdır kokladığında farkı anlarsınız. (kullanmadım ama ürünü biliyorum güzeldir.)

Sonuç olarak; o kadar çok yatak ve firma varki herkesin bir hikayesi var. yarıdan fazlası fuzuli boşa para vermeyin.
    Visco diye de kasmayın yatağı deneyerek alın.

Neyse kendimi 2 ay daha banlayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 17 Şubat 2016; 23:51:46 >

• 4 aydır visco yatak kullanıyoruz eşimle..

fakat bir türlü ben alışamadım . visconun içine çekmesi beraberinde beni sarması bataklığa batmış hissiyatı içerisinde beni çok rahatsız ediyor. ayrıca yan yatış ta boşlukları doldurması ve sabah yakın zaman diliminde artık böbrek bölgelerim de ağrılar..
    sırt üstü yatışta belime baskı kaburgalarım da ağrılar yapmaktadır.

ne olacak şimdi benim halim

sormadım ama viscolove iade alır mı?
    çözüm üretir mi ? yoksa üretmek zorunda mı?

yada ben kendi başımız çaresine bakayım şöyle bir lateks ped mi alsam

http://www.hepsiburada.com/wellmatt-ortopedik-lateks-yatak-pedi-80x180-5-cm-100-lateks-katman-p-EAKWMLPED-80180

yoksa param boşunamı gider.

visconun üzerine 5 cm lateks ped uygulaması konforu artırır mı . daha doğrusu olur mu . bu şekilde VİSCONUN vucunun şeklini alma özelliğini minimize etmiş olabilirmiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumit -- 19 Şubat 2016; 16:54:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: birumit

4 aydır visco yatak kullanıyoruz eşimle..

fakat bir türlü ben alışamadım . visconun içine çekmesi beraberinde beni sarması bataklığa batmış hissiyatı içerisinde beni çok rahatsız ediyor. ayrıca yan yatış ta boşlukları doldurması ve sabah yakın zaman diliminde artık böbrek bölgelerim de ağrılar..
    sırt üstü yatışta belime baskı kaburgalarım da ağrılar yapmaktadır.

ne olacak şimdi benim halim

sormadım ama viscolove iade alır mı?
    çözüm üretir mi ? yoksa üretmek zorunda mı?

yada ben kendi başımız çaresine bakayım şöyle bir lateks ped mi alsam

http://www.hepsiburada.com/wellmatt-ortopedik-lateks-yatak-pedi-80x180-5-cm-100-lateks-katman-p-EAKWMLPED-80180

yoksa param boşunamı gider.

visconun üzerine 5 cm lateks ped uygulaması konforu artırır mı . daha doğrusu olur mu . bu şekilde VİSCONUN vucunun şeklini alma özelliğini minimize etmiş olabilirmiyiz.

Merhabalar;

Bahsettiğiniz ürün derdinizi ne yazık ki çözemez. Şekil alma eğilimi devam edecektir. Aksine daha fazla gömülürsünüz yatak içerisine. Benim size tavsiye gergin bir yatak koruyucu kullanmanız olabilir. Biraz daha sertleştirecektir yatağı ya da üzerine biraz daha sert türden ince bir şey koyabilirsiniz.

Visko Love bu konuda hiç bir şey yapmaz. 4 aylık bir yatağa yapma şansı da yok. Garantisi ürünün teknik problemlerine karşı bir garantidir. Yalnız almış olduğunuz şube ile görüşmenizi öneririm. Bizim şubelerimizden birisinden aldıysanız (Şubelerimiz) lütfen bana özel mesajla ulaşınız. Probleminizi çözelim bir şekilde.

• forumda değerli yorumlar var. Oğlum için ( 70 kg ) işbir firmasından 120*200 menekşe latex yatak almaya karar verdim. Ancak yorumları okuyunca da kafam karıştı. Bu yatak için görüşlerinizi rica ederim.

Saygılarımla
  • Herkese merhaba;
    Hepsiburada'da kampanya vardi, yatagimi degistirmek istiyordum ve asagidaki yataktan aldim.

http://www.hepsiburada.com/visco-pro-range-3d-visco-yatak-150x200-cm-30-gun-deneme-suresi-p-EAKSAN1-VP150V1

Bu yatakta yatmaya basladiktan beri sabahlari asiri derecede susamis kalkiyorum. Bacaklarim agriyor nedense, bir turlu de alisamadim.

Bolunmeyen uykum bolunmeye basladi.

Bacak agrilarinin ve susamanin nedeni nedir acaba?
  • 100x200cm yaylı yatağımın sertliğinden yorulmam nedeniyle hiç bir sertlik hissi yaşatmayacak bir visco şilte almaya niyetlendim. Araştırdıklarımdan anladığım kadarıyla orta sertlikteki yatağımın üzerine hangi visco şilteyi koysam benim ihtiyacımı karşılayacak ama bu noktada deneme yanılma yerine öneri almak istedim. En fazla 300TL civarı, özellikle koku sıkıntısı yaşatmayacak bir visco şilte önerisi alabilirsem çok sevinirim. (76 kiloyum.)
  • pillout P kullanıcısına yanıt
    koku sıkıntısı olmaz ama yatak lüzumsuz yere terletiyor. visco pro almıştım. terletmez cart curt diye reklam yapıyorlar ama biraz papel.
  • Selamlar,
    78 kilo ve 65 kilo çift kişilik yatak bakmaktayız, orta sertlikte torba yaylı bir yatak almak istiyoruz. Ancak iyice kafamız karıştı. Terletme olayından çok çekiniyoruz.

http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/FiveZ/20/
    http://www.idas.com.tr/index.php/yataklar/mattist-collection/boston-latex.html

bu iki yatak hakkındaki yorumlarınızı öğrenebilirmiyiz ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamtugrul -- 1 Mart 2016; 17:36:46 >

• onat kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Alacağınız lateks in doğal olmasına dikkat edin gerekirse daha fazla bilgi verebilirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Pu lateks almayınız doğal lateks satan firmaları araştırabilirsiniz doğal lateks te sorun yaşanmaz artık yasalaştı firmalar pu koymak zorunda latex doğal değilse. ...

• darkgenesis D kullanıcısına yanıt
    Hälsa ülkemize yeni giren bir firma çok çeşitlilik ürünleri yok diye biliyorum..Aradığınız özellikler nelerdir

• Umit.10 U kullanıcısına yanıt
    tempur gibi olsun ama ucuz olsun diye bir işe giriştik hayırlısı bakalım
  • darkgenesis D kullanıcısına yanıt
    Tempur gibi olsun ucuz olsun derseniz pierre cardin daha da ekonomik olsun derseniz visco love dan da verim alabilirsiniz..Yani visco yataklar için. Hälsa ise yurtdışında yatak kılıfı konusunda uzman...ama genel şikayet ve isteklerinizi veya beklentinizi öğrenebilirsem farklı yataklar da önerebilirim. Tempur 4 pierre 2.5 -3 viscolove da arkadaş forumda aktif yanlış hatırlamıyorsam 1,5-2...visco dan eminmiyiz fiziksel özellikler ve beklenti doğrultusunda tercihi yapın ve özellikle yatakta bütçe önemli olsada kalabildigi kadar 2. Planda kalsın. Örneğin baza alacaksınız ve karşıda 3 fiyat var ucuz pahali ve orta ....ucuz olanı aldığınızda kullanım amacı değişmeyecek.gorsel estetik ve ürün miyadi 2 sene daha artsın. Yatak da durum daha farklı doğru tercih ve doğru yatak ucuz yada pahali kaliteli uyku demek ve kaliteli bir yaşantı. ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Umit.10

Pu lateks almayınız doğal lateks satan firmaları araştırabilirsiniz doğal lateks te sorun yaşanmaz artık yasalaştı firmalar pu koymak zorunda latex doğal değilse. ...

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Bana doğal latex veya muadili 120x200 orta sert ortopedik bir yatak önerebilir misiniz. Bu kapsamda 2 adet yatak alacağım. Yatacak kişiler 18-23 yaşındaki gençler. Kiloları normal, ortopedik bir sorunları yok ancak mevcut yataklarında sabahları yorgun kalktıklarını söylüyorlar.
    PM attım

• Hepsiburada üzerinden Visco-Pro Ultimate marka 160x200 ölçülerinde yatak siparişi verdim. Siparişi vermeden önce gerek hepsiburadadaki ilandan gerek üretici firmanın tüketici biriminden(03123505034) ürünün bilgilerini teyid ettim. Fakat bana gelen ürün bambaşkaydı ve üründe fazlasıyla malzemeden çalınmış durumda. Yatağın üst bölümünde olması gereken 100 dens yoğunluğunda 10 cm lik visco katman yerine 6.5 cm visco katman ve üzerine 2.5 cm memory foam kullanılmış. Fabrika da hatayı görmeden bile kabul ediyor ama yerine satın almış olduğum özellikteki ürünü yollamayı reddediyor. İnsanların bilgisizliği ve ilgisizliği nedeniyle piyasada haksız rekabet oluşmakta ve aynı zamanda tüketiciler mağdur olmaktadır. Hepsiburada'ya durumu bildirdiğimde fazlasıyla kayıtsız kaldılar bu da onları suça ortak ediyor. Bunun adı hırsızlıktır. Ürünü iade etsem halkın çalınmasının önüne geçecek mi? Bu konuda bu tür firmalara yaptırım uygulanmalı ve tüketici mağduriyetleri önlenmelidir. Bu konuda firmayı dava etmeyi düşünüyorum. Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.

• Bel ve sırt ağrısı olanlar yatakta şifa aramasınlar.

Bi doktara görünmeniz kesinlikle gerekir ve yatarken açıkta kalmamanızı öneririm.

ben visko love FASHION aldım. ( comfort ve silver'de aynı sadece dışındaki kumaşları farklı )

çok büyük beklentiniz olmasın. Benim ağrılarım devam ediyor, Sorun yatakta değil bende heralde.
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda çok haklısınız yatak bir ilaç değildir. Bel problemi varsa ve ağrı varsa yataktan ve y atıştan kaynaklanan ağrı çoğalmasıni engeller doğru yatak seçimi...ben şu paraya yatak aldım ağrım kesilecek gibi düşünce yanlış sadece yatağının deforme olduğu için ağrınız varsa kesilir veya agrinizin çoğalması engellenebilir.

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.