Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pıncır

@McOrco Kutudan garanti belgesi çıktımı acaba ?

cıkmadı :(
  • yatak gayet rahat arkadaşlar 1 haftadır kulanıyorum bir problem yok,yastıkta gayet iyi.
  • 3 ekimde vermiş olduğum 160*200 visco plus yatak ve 2 adet yastık siparişimle alakalı olarak durum nedir öğrenebilir miyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazellewish -- 7 Ekim 2013; 11:54:12 >
  • nedir latex bamboo ve visconun farkları ??
    bilen var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

nedir latex bamboo ve visconun farkları ??
    bilen var mıdır acaba?

bambudan yatak yapılmıyo bambu elyafdan
    kılıfı yapılabılıyo sadece
    bende bambu yorgan kullanıyorum
    guzel bı malzeme
    antıkabkterıyel
    yıkanınca hemen kuruyo
    hava gecırgen
    ıpek benzerı gorunumde guzel bı urun
    cokda sıcak tutuyor
    bundan yapılan yorgan
    ama kılıfı bambu dıye yataga servet odemek sanırım gereksız olacakdır

visco sunger normal sungere formul olarak yakın formulasyonunda bır ıkı madde farkı ıle uretılen bır sungerden yapılan yataklara verılen ısım
    vısco sungerde normal sunger uretımınde katılan maddeler dısında bırkac madde daha ktılıyor sunger daha sıkı
    daha yogun bır hal alıyor gozeneklerı yok denecek kadar az

lateks sungerde benzer sekılde visco sunger uretımı gıbı normal sunger utetımınde katkı olarak lateks kaucuk kullanıyolar
    vıscoya banzer konforda farkı gozenegı daha fazla hava alıyor ve petrokımyasal katkılar daha az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 7 Ekim 2013; 18:40:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

3 ekimde vermiş olduğum 160*200 visco plus yatak ve 2 adet yastık siparişimle alakalı olarak durum nedir öğrenebilir miyim acaba?

Merhaba,

4 Ekim'de kargoya verilmiştir. Kargo bilgileriniz SanalPazar üzerinden paylaşılmıştır, takibinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Yarın size teslimatının yapılacağı kanaatindeyim.

Hayırlı olması ve iyi günlerde kullanarız dileklerimle.

Herhangi bir durum halinde lütfen iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

@McOrco Kutudan garanti belgesi çıktımı acaba ?

cıkmadı :(

@McOrco
    Teşekkürler. Firma hakkında yorum yapmıyorum, çünkü beğenmediklerini sildiriyor, hep iyi hep güzel yorumlar kalıyor.

değişiklik: smiley yer değişikliği

Firma derken başlık sahibi firmadan mı bahsediyorsunuz?
    Yöneticiler neden olumsuz yorumları siliyorlar ki.

• ürünün garanti belgesi neden yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

3 ekimde vermiş olduğum 160*200 visco plus yatak ve 2 adet yastık siparişimle alakalı olarak durum nedir öğrenebilir miyim acaba?

Merhaba,

4 Ekim'de kargoya verilmiştir. Kargo bilgileriniz SanalPazar üzerinden paylaşılmıştır, takibinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Herhangi bir durum halinde lütfen iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

ben sanalpazar üzerinden yapmamıştım alışverişimi ama. havale ile yapmıştım.

• Sayın Arkadaşlar,

Devletin e-ticaret faturalarını ve garanti belgelerini sanallaştırma kararı hala askıdadır. Kanunun kesinleşmesini beklemekteyiz.

Yürürlükteki kanunlara göre düzenlenmiş olan gönderdiğimiz faturaların ve irsaliyelierin üzerinde ürünün iki yıl garantili olduğu ibaresi yer almaktadır. Yani faturalarınızla garanti imkanından yararlanabilirsiniz, bilgilerinize.

Forumsal söylemlerle ilgili konuları forum destek bölümünden öğrenebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba,

Anlıyorum. Ürününüz bugün teslim edilmiş görülmektedir.

• Eveeeet ürünü almak isteyen arkadaşlar için birde ben kullanıcı yorumu yapayım. Yaklaşık olarak 1 haftadır yatağı kullanmaktayım gayet memnunum ambalajlaması videodaki gibi gelmektedir. Daha güzel olabilir ama benim için kutu görselliği o kadar önemli değil, önemli olan yatağın temiz gelmesi ve naylon ambalajı gayet koruyucuydu. Yatak 60 dns olması beni tedirgin etmişti önceleri ama daha önce dns ile ilgili bilgim olmadığım içindi bu tedirginlik kafam karışmıştı yok 70 dns yok 80 dns ve başka yatak kullanmadığım için bana gelen viscoplus yatak gayet yeterli yumuşaklıkta 1,85 boy ve 97 kg biri olarak çok gömülür müyüm diye düşünmüştüm ama allahtan öyle birşey olmadı tam kararında gömülmesi gerçi yatağı aldığımdan beri izmirde havalar soğuk, sıcak hava olduğundaki tepkimesini ise daha sonra göreceğim artık.

Bende almadan önce baya araştırmıştım gerek taşınacak olmamızdan baya bir süre takip ettim ve sonunda aldım, gayet memnunum yataktan bazı arkadaşlar çok ufak detaylara takılıyorlar fazla detaycılar bana göre fiyatının karşılığını fazlasıyla veren bir ürün olduğunu düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba,

teşekkürler ürünü eve bırakmışlar. inşallah akşam kontrol edeceğim. teşekkürler.

• Problem ne bilmiyorum ama tek kisilik siparis verdigim yatak hala kargoya verilmedi. Aciliyetini onemle belirtmistim ama sali gunu de gecti hala bir kargo bilgisi paylasilmadi tarafima. Forumun genelinin aksine kargibi pek ilgili davranmadi bana :) cok gec cevaplar aliyorum bazen okdugu halde cevap atmiyor. Surec benim icin hayal kirikligi suan itibariyle

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Problem ne bilmiyorum ama tek kisilik siparis verdigim yatak hala kargoya verilmedi. Aciliyetini onemle belirtmistim ama sali gunu de gecti hala bir kargo bilgisi paylasilmadi tarafima. Forumun genelinin aksine kargibi pek ilgili davranmadi bana :) cok gec cevaplar aliyorum bazen okdugu halde cevap atmiyor. Surec benim icin hayal kirikligi suan itibariyle

Hocam yoğunluktan dolayı dönemedim kusura bakmayınız.

Mesajınızı cevapladım ve takip bilgilerinizi paylaştım. Rahatlıkla takibinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Herhangi bir durumda lütfen belirtiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• 160*200 ürünüm geldi daha uyumadım ama gördüğüm kadarı ile baya rahat gibi duruyor. Daha önceki sayfalarda arkadaşlardan bir tanesi ürünün 25 cm olmadığını belirtmiş ürünü ölçtüm eğer baş yada ayak kısmından ölçersenir 25 cnm yan taraftan ölçerseniz 23 cm gibi bir dğer çıkıyor ki zaten yatakların genelde yan tarafları daha alçak oluyor sonuçta ürünün kalınlığında bir sorun yok.
    benim için tek sorun kargo şirketi idi getirirken baya bir hırpalamışlar yatağın kılıfsız kısmında bazı kirliklier vardı ama kılıf koyacağım için üzerinde sorun yapmadım. yinede daa özenl gelebilrdi tabi bu sorunun firma ile alakası yok. yatakla ilgili deneyimlerimi umarım ilerleyen dönemlerde paylaşacağım. şimdilik hızlı gönderi ve ilgili satıcılar ile ben memnunum.
  • Benim iki adet 90x190 da geldi. Cumartesi akşama doğru vermiştim siparişi, dün geldi. Yeni tip yastıklar baya görkemli birşeymiş. Henüz onunla uyumadım ama, kafayı koyunca baya inceliyor rahat edilir mi deneyeceğim. Yatağın birinin bayan çorabı gibi olan kumaşında 2 yerden avuç içi kadar yırtılma vardı. Birisi 3 cm lik süngerin tam köşesinden (süngerin köşesinin rengi değişmiş, demek atölyede oraya buraya sürttü. Çalışanlar dikkatli ve özenli olsalar o yırtığı önemser ve bir müdahale ederlerdi. Ha el değmeden üretiliyorsa ona birşey diyemem), diğer yırtık ise 90 cm lik kenarda visco lu tarafta. Tabii ben de önemsemedim, sonuçta kılıfı var.

Yatağın kalınlığı konusuna gelirsek, ben de 22 cm ölçtüm, hadi biraz daha iyimser olalım 23 olsun.. Ama bana sorarsanız, bu yatağı saran o incecik kumaşın yüzünden oluyor. Neden derseniz, yastıklardan birini kılıfından çıkardım bakmak için. Zaman geçtikçe kılıftan çıkardığım öyle kabardı ki, kılıfta olan diğer yastıktan neredeyse 2-3 santim daha kalın oldu. Anlayacağınız yatağın o ince kılıfı olmasa, bence rahat 25 cm olur. Bu arada ben zaten, biraz ince olmasını istiyordum :) malum çocuklar yatacak.

Mehmet Beyden ve gönderdiği konforlu yataklardan çok memnunum, sonuçta 1 adet 160x200 ve bu gelenlerle birlikte de 4 adet 90x190 almış bulunuyorum.

Kendisine teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacarsoy

Eveeeet ürünü almak isteyen arkadaşlar için birde ben kullanıcı yorumu yapayım. Yaklaşık olarak 1 haftadır yatağı kullanmaktayım gayet memnunum ambalajlaması videodaki gibi gelmektedir. Daha güzel olabilir ama benim için kutu görselliği o kadar önemli değil, önemli olan yatağın temiz gelmesi ve naylon ambalajı gayet koruyucuydu. Yatak 60 dns olması beni tedirgin etmişti önceleri ama daha önce dns ile ilgili bilgim olmadığım içindi bu tedirginlik kafam karışmıştı yok 70 dns yok 80 dns ve başka yatak kullanmadığım için bana gelen viscoplus yatak gayet yeterli yumuşaklıkta 1,85 boy ve 97 kg biri olarak çok gömülür müyüm diye düşünmüştüm ama allahtan öyle birşey olmadı tam kararında gömülmesi gerçi yatağı aldığımdan beri izmirde havalar soğuk, sıcak hava olduğundaki tepkimesini ise daha sonra göreceğim artık.

Bende almadan önce baya araştırmıştım gerek taşınacak olmamızdan baya bir süre takip ettim ve sonunda aldım, gayet memnunum yataktan bazı arkadaşlar çok ufak detaylara takılıyorlar fazla detaycılar bana göre fiyatının karşılığını fazlasıyla veren bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Hayırlı günlerde kullanınız, bizi seçtiğiniz için teşekkürler:)

Herhangi bir durumda lütfen belirtiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba,

teşekkürler ürünü eve bırakmışlar. inşallah akşam kontrol edeceğim. teşekkürler.

Değerli dönüşlerinizi dinlemek isteriz, dilerim konforu yakalarsınız:)

Tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle:)

• quote:

160*200 ürünüm geldi daha uyumadım ama gördüğüm kadarı ile baya rahat gibi duruyor. Daha önceki sayfalarda arkadaşlardan bir tanesi ürünün 25 cm olmadığını belirtmiş ürünü ölçtüm eğer baş yada ayak kısmından ölçersenir 25 cnm yan taraftan ölçerseniz 23 cm gibi bir dğer çıkıyor ki zaten yatakların genelde yan tarafları daha alçak oluyor sonuçta ürünün kalınlığında bir sorun yok.
    benim için tek sorun kargo şirketi idi getirirken baya bir hırpalamışlar yatağın kılıfsız kısmında bazı kirliklier vardı ama kılıf koyacağım için üzerinde sorun yapmadım. yinede daa özenl gelebilrdi tabi bu sorunun firma ile alakası yok. yatakla ilgili deneyimlerimi umarım ilerleyen dönemlerde paylaşacağım. şimdilik hızlı gönderi ve ilgili satıcılar ile ben memnunum.

Hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle. Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Katılımlarınızı görmekten memnun kalırız, dilerim memnuniyetiniz yataktaki konforunuzla devam eder:)

Herhangi bir durum olursa lütfen iletişime geçiniz.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.