Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doktorhia

Benim iki adet 90x190 da geldi. Cumartesi akşama doğru vermiştim siparişi, dün geldi. Yeni tip yastıklar baya görkemli birşeymiş. Henüz onunla uyumadım ama, kafayı koyunca baya inceliyor rahat edilir mi deneyeceğim. Yatağın birinin bayan çorabı gibi olan kumaşında 2 yerden avuç içi kadar yırtılma vardı. Birisi 3 cm lik süngerin tam köşesinden (süngerin köşesinin rengi değişmiş, demek atölyede oraya buraya sürttü. Çalışanlar dikkatli ve özenli olsalar o yırtığı önemser ve bir müdahale ederlerdi. Ha el değmeden üretiliyorsa ona birşey diyemem), diğer yırtık ise 90 cm lik kenarda visco lu tarafta. Tabii ben de önemsemedim, sonuçta kılıfı var.

Yatağın kalınlığı konusuna gelirsek, ben de 22 cm ölçtüm, hadi biraz daha iyimser olalım 23 olsun.. Ama bana sorarsanız, bu yatağı saran o incecik kumaşın yüzünden oluyor. Neden derseniz, yastıklardan birini kılıfından çıkardım bakmak için. Zaman geçtikçe kılıftan çıkardığım öyle kabardı ki, kılıfta olan diğer yastıktan neredeyse 2-3 santim daha kalın oldu. Anlayacağınız yatağın o ince kılıfı olmasa, bence rahat 25 cm olur. Bu arada ben zaten, biraz ince olmasını istiyordum :) malum çocuklar yatacak.

Mehmet Beyden ve gönderdiği konforlu yataklardan çok memnunum, sonuçta 1 adet 160x200 ve bu gelenlerle birlikte de 4 adet 90x190 almış bulunuyorum.

Kendisine teşekkür ederim.

Merhabalar,

Yırtıklar koruma kılıftaysa problem yoktur hocam, ama pocket springler görünecek kadar yırtık olur ise o zaman değişimi sağlarız. Şu an belirttiklerinize göre sorun yok gibi görünmektedir, içiniz rahat olsun rahatlıkla kullanınız:)

Tekrardan hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız. Bizi seçtiğiniz için teşekkürler, her zaman yardımcı olmak isteriz.

Teşekkür ederim, iyi günler dileklerimle.

• Yaklaşık 1 sene önce bilgi almışım sizden,konuyu sürekli olarak da takip ediyorum.
    Eğer herhangi bir aksilik olmaz ise Kasım ayı içerisinde 160X200 ViscoPlus siparişi vereceğim.Daha önce sizinle konuştuğumuzda her iki ürünün de uygun olacağını ama yinede Ella modelini önerdiğinizi belirtmiştiniz.
    Bel ve boyun ağrılarım kronik ve kesin hastalıklar olmadığı için Visco'yu tercih edeceğim gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

Yaklaşık 1 sene önce bilgi almışım sizden,konuyu sürekli olarak da takip ediyorum.
    Eğer herhangi bir aksilik olmaz ise Kasım ayı içerisinde 160X200 ViscoPlus siparişi vereceğim.Daha önce sizinle konuştuğumuzda her iki ürünün de uygun olacağını ama yinede Ella modelini önerdiğinizi belirtmiştiniz.
    Bel ve boyun ağrılarım kronik ve kesin hastalıklar olmadığı için Visco'yu tercih edeceğim gibi duruyor.

Merhabalar,
    Evet hatırlıyorum, umarım iyisinizdir.

Sizin için ikisini de düşünebiliriz. Fakat kronik problemler vs. gibi şüpheleriniz var ise öncelikle bir doktor tavsiyesi almanızı tavsiye ederim. Şu durumda ViscoPlus uygun görünmekte, ama yine de doktor tavsiyesi almanızda fayda vardır.

Ardından sizin için daha doğru bir karar alalım.

• Bu ürün biraz spot m al gibi sanırım. Diğer visco yataklarda garanti süresi uzunken bunda kısa olması, yatağın rulo halinde gelmesi gibi pek rastlanılmayan durumlar olmuş. Visco yataklarının yıllar geçtikçe ciddi çökme sorunlarına yol açabileceği konusunda yorumlar var. Ben şimdilik beklemedeyim, yatağı birkaç yıl sorunsuz kullanan olduysa buraya referans yazarsa almayı düşünenler içinde daha bir aydınlatıcı olur kanaatindeyim. 1-2 yıl sonra yeniden yatak almayı kimse istemez sonuçta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

quote:

Orijinalden alıntı: Hayâlî

quote:

Orijinalden alıntı: refreshing

ürünün garanti belgesi neden yok ?

+ mesajların silinmesi hakkında da bilgi için konu sahibi bekleniyor..
    Ben de sipariş arefesindeydim biraz daha bekleyeceğim.

Dilerseniz benim kandırılma hikayemi 9 - 10 civarı sayfalarda bulabilirsiniz, tabi kaldıysa. Yollanan defolu 22 cmlik yatağı iade almak için açıkça teklifte bulunup, yatak ellerine geçince de kafalarına göre 164 lira kargo parası kestiler. Belge sunamadılar, buradan muhatap almadılar anca özelden bu ücreti biz hesapladık dediler. Mesajların yarısını sildirip yarısını sildirememişlerdi en son. Profilimde yatağın ne kadar vasat bir işçilikle üretildiğinin fotoğrafları mevcut.

EN VASAT markanın bile visco yatağına gidip bakın, bu firmadan kat be kat fazla işçilik olduğunu göreceksiniz. Hele büyük firmaların yataklarını incelediyseniz gelen yatağı görünce sinir krizi geçirebilirsiniz, spotçu malı gibi diyebilirim.

Bu mağduriyete cevap vermeyen firmadan çöp alınmaz.
    Firmanın çıkıp en azından kendini savunması gerekir.
    Birkaç haftadır takip ediyorum, olumsuz eleştirilerin hepsini görmezden geliyor.

• Şöyle bir gireyim dedim. Olumsuz yorumlar siliniyor, Mağdur olan arkadaşlara cevap yok. Forumsal konuları forum destekten öğrenin diyor konu sahibi. Keşke herkes dürüst ticaret yapsa. Bu yorumda silinir denilenlere göre ama 3 kişi görse yeter. Donanımhabere olan güvenip daha önce bir kaç olayda azalmıştı. Bunla bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. İnsanlar herşeyin gelip geçiçi olduğunu unutuyorlar. Donanımhaberin bile.
  • Valla diyecek hiç bir şey yok, kimse buradan ürün almak zorunda değil. Almayın arkadaşlar, almak zorunda değilsiniz.

Birisi kuyuya taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor ardindanda peşinden gidiliyor. Bu kadar tek taraflı olmanın mantığı ne?? Burada forum sahtekar, firma sahtekar tacizinde bulunuyor; Hemen evet evet öyle deyip galeyana geliniyor. Neyin mantığıdır bu? Yahu burada 19 sayfa var 19! Ve şu an burada yazılarım siliniyor ve kandırıldım diyen şahısların 3-4 ay önce fişleri kesildi, bu saz arkadaşları ayda bir iki ayda bir gelip burada ortamı sabote ediyorlar. Koskoca 19 sayfa varken biz burada hakka giren, başkasının rızkına giren, materyalist bir ehli dünya insanı ilan ediliyoruz, yazık yazık.

Burada atıp tutan arkadaşların konudaki mesajlarını iyi okuyun! Şimdi yine mesajlarım silindi diyenler, "silindi neyi okuyacaklar" diyeceklerdir. Ben bir admin değilim ama durumu anlatayım; konu başlığındaki tartışma sebebiyle yöneticiler başlığı temizlediler. Bizimde mesajlarımız silindi, tek taraflı olmadı. Ve bu harareti, tartışmayı belirten mesajlar hala durmaktadır. 10-15 mesajla konuyu rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Tekrar söylemek istiyorum kimse bizden bişey almak zorunda değil. Ve buradaki provokatörlere daha önceleri yaptığım gibi günlerimi harcamayacağım, çünkü ben onları ahirette göreceğim. Diyeceklerim bu kadardır. Burada oluşturulmaya çalışılan ortama müsaade etmeyeceğim, eğer bu tartışmalar problemlerle ilgili soruları olan var ise özel mesaj yoluyla sorabilirler.

Her zaman yardımcı olan biz, müşterimizin yanında olan ve olmaya devam edecek olan hâlâ biziz, kimse bizi egolarından dolayı yıldıramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

Valla diyecek hiç bir şey yok, kimse buradan ürün almak zorunda değil. Almayın arkadaşlar, almak zorunda değilsiniz.

Birisi kuyuya taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor ardindanda peşinden gidiliyor. Bu kadar tek taraflı olmanın mantığı ne?? Burada forum sahtekar, firma sahtekar tacizinde bulunuyor; Hemen evet evet öyle deyip galeyana geliniyor. Neyin mantığıdır bu? Yahu burada 19 sayfa var 19! Ve şu an burada yazılarım siliniyor ve kandırıldım diyen şahısların 3-4 ay önce fişleri kesildi, bu saz arkadaşları ayda bir iki ayda bir gelip burada ortamı sabote ediyorlar. Koskoca 19 sayfa varken biz burada hakka giren, başkasının rızkına giren, materyalist bir ehli dünya insanı ilan ediliyoruz, yazık yazık.

Burada atıp tutan arkadaşların konudaki mesajlarını iyi okuyun! Şimdi yine mesajlarım silindi diyenler, "silindi neyi okuyacaklar" diyeceklerdir. Ben bir admin değilim ama durumu anlatayım; konu başlığındaki tartışma sebebiyle yöneticiler başlığı temizlediler. Bizimde mesajlarımız silindi, tek taraflı olmadı. Ve bu harareti, tartışmayı belirten mesajlar hala durmaktadır. 10-15 mesajla konuyu rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Tekrar söylemek istiyorum kimse bizden bişey almak zorunda değil. Ve buradaki provokatörlere daha önceleri yaptığım gibi günlerimi harcamayacağım, çünkü ben onları ahirette göreceğim. Diyeceklerim bu kadardır. Burada oluşturulmaya çalışılan ortama müsaade etmeyeceğim, eğer bu tartışmalar problemlerle ilgili soruları olan var ise özel mesaj yoluyla sorabilirler.

Her zaman yardımcı olan biz, müşterimizin yanında olan ve olmaya devam edecek olan hâlâ biziz, kimse bizi egolarından dolayı yıldıramaz.

vallahi bencede haklısınız. ben olsam coguna cevap vermeye bıle tenezzül etmezdim ki siz sabırla hertürlü şekilde yardımcı oluyorsunuz. buda sanal ortamın azizliği işte. her zaman böyle bir furya oluyor nedense. birisine 1000 kere iyilik yaparsın sadece bir kere yardımına koşamazsın dünyanın en kötü insanı ilan edilirsin misali. sonuçta fiyat performans olarak gayet başarılı bir ürün sunuyorsunuz bizlere sonuna kadarda hiç üşenmeden her türlü konuda sorularımıza cevap verip, sorun çıkması durumunda yardımcı oluyorsunuz , daha ne istenirki. teşekkürler.

• Yatağım beklediğimden geç de olsa geçti elime. 1 gece yatma fırsatım oldu daha fazla kalamadım yeni evimde ama ilerleyen zamanlarda paylaşırım. Kalite hoşuma gitti benim. Kılıf gayet güzeldi. Yalnız yastık çok alçak kaldı. Bir şey ile desteklemem gerekiyor onun için sanırsam, yine de bir süre alışmayı deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Yatağım beklediğimden geç de olsa geçti elime. 1 gece yatma fırsatım oldu daha fazla kalamadım yeni evimde ama ilerleyen zamanlarda paylaşırım. Kalite hoşuma gitti benim. Kılıf gayet güzeldi. Yalnız yastık çok alçak kaldı. Bir şey ile desteklemem gerekiyor onun için sanırsam, yine de bir süre alışmayı deneyeceğim.

Merhabalar,

Hocam biraz gecikmeli geldi, kusura bakmayınız. Dilerim memnun kalırsınız. Yastığa alışmanız biraz süre alabilir, bir deneyiniz.

Tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

Herhangi bir durumda lütfen belirtiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: migale

quote:

Valla diyecek hiç bir şey yok, kimse buradan ürün almak zorunda değil. Almayın arkadaşlar, almak zorunda değilsiniz.

vallahi bencede haklısınız. ben olsam coguna cevap vermeye bıle tenezzül etmezdim ki siz sabırla hertürlü şekilde yardımcı oluyorsunuz. buda sanal ortamın azizliği işte. her zaman böyle bir furya oluyor nedense. birisine 1000 kere iyilik yaparsın sadece bir kere yardımına koşamazsın dünyanın en kötü insanı ilan edilirsin misali. sonuçta fiyat performans olarak gayet başarılı bir ürün sunuyorsunuz bizlere sonuna kadarda hiç üşenmeden her türlü konuda sorularımıza cevap verip, sorun çıkması durumunda yardımcı oluyorsunuz , daha ne istenirki. teşekkürler.

Yataginiz 6. Ayda cokerse gidis donus onlarin hesabiyla 328 TL tutan kargo bedelini kim oduyor?

Bunu onlarca kez sordum hep kacti satici, iade edip ayni fiyata aldigim Istikbal yatak yerinde 3 sene garantili ve 1 kurus ucret kesmiyor.

Yakinda garantiden yararlanmak isteyen illaki cikacaktir, satici soylesin de herkes bilsin,Yatagi garanti icin gonderenlerden ne kadar kesilecek?

Not: Konusulur denirse bilin ki tuketici odeyecek, daha once hic cekinmeden fazla fazla nana odettiler.

Sayın emtue, siz acaba sanal pazar üzerinden mi aldınız ürünü? Ona rağmen mi iade ederken kargo ücreti kesildi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tmkt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: migale

quote:

Yataginiz 6. Ayda cokerse gidis donus onlarin hesabiyla 328 TL tutan kargo bedelini kim oduyor?

Bunu onlarca kez sordum hep kacti satici, iade edip ayni fiyata aldigim Istikbal yatak yerinde 3 sene garantili ve 1 kurus ucret kesmiyor.

Yakinda garantiden yararlanmak isteyen illaki cikacaktir, satici soylesin de herkes bilsin,Yatagi garanti icin gonderenlerden ne kadar kesilecek?

Not: Konusulur denirse bilin ki tuketici odeyecek, daha once hic cekinmeden fazla fazla nana odettiler.

Sayın emtue, siz acaba sanal pazar üzerinden mi aldınız ürünü? Ona rağmen mi iade ederken kargo ücreti kesildi?

Evet sanalpazar üzerinden aldım fakat 2 ay sonra iade ettim.

Firma yetkilisi yataktan memnun değilseniz hemen iade alalım teklifinde bulundu. Ben ve beni destekleyen herkes gerçekten iyi niyetli sanmıştık hatta baya da övgü aldı bu davranışı ama haksız yere fazla fazla (bildirmediği ve kendi teklif ettiği halde) kargo ücreti kesince kendisini destekleyenler bile asıl amacı gördü.

Fatura istediğimde (aras kargo müşteri hizmetleri kestiklerinden 43 TL daha az kargo ücreti bildirdi) fatura toplu kesiliyor bekleyin demişti, hala bir fatura ibraz edilmedi.

Gördüğünüz gibi bir önceki mesajımda faturayı sordum ve yine görmezden geldi, mesajların silinmesini talep etti.

• Uzun zamandır var bu başlık ve birkaç mesajını takip ettim. Visco denilen şey zaten aldatmaya müsait. Uzun zamandır da bir garanti belgesi hikayesi dönüyor. Ben bir ara niyetlendim ama almadım. Özel mesaj da gönderip telefon no istedi hatta ama güvenemedim. Öyle olumsuz bir intiba oluştu bende.
    Bunlara rağmen belgesiz, hatta faturasız mal satın alan varsa hatayı biraz da kendinde arasın. Azıcık tüketici kanununu, azıcık mesafeli satışlara dair yönetmeliği okuyun. Problem yaşayanlar da hakkını yasal yolla arasın .
  • Sayın Emtue,

Yalan söylüyorsunuz. Terapiste gitmenizi tavsiye ediyorum. Burada insanları yanlış yönlendirerek sınırsınız egonuzu tatmin etmeniz zordur.

Size ilk haftanızda iade alalım dedikçe siz hayır dediniz:) iki ay yatağı kullanıp belirli aralıklarla ürünlerin resimlerini şurası şöyle burası böyle dediniz. Fakat bu bilgilendirmek için değildi, ürünü ve beni kötülemek içindi. Ürünü kötülemek için farklı şeylere giriştiniz.. sizin çektiğiniz resimlerle diğer müşterilerimin resimleri neden bu kadar farklı.. iki ay sonra zorladık gönderin yatağı diye.. ve iki ay sonrası iadelerde kargoyu siz ödersiniz, bunu biliyordunuz.. :) size ilk hafta iade alalım dediğimde neden hayır deyip iki ay ürünü kötüleyip resim çektiniz, beğenmeyen hiç bir kesinti olmadan iade ederdi:) Kim için çalışıyorsunuz bilmiyorum, rakip firmada çalışmıyorsanız da, cidden terapiste gidin.

Daha fatura türküleri söylüyorsunuz, size her şeyi gönderdik biz:) konudaki sabote etme, rebel olma hevesinizden dolayı da forum yöneticilerine bile belge sunmak zorunda kaldık.

Ve son olarak sizinle helalleşmemiştik, bu durumu ahirete bırakmıştık.. neden geri gelip daha flood(aynı mesajları yeniden gönderme) yapıyorsunuz.

Diğer saz arkadaşlarınızla aynı anda eylem yapıyorsunuz :) nasıl oluyor bunlar tesadüftür herhalde:) bakıyorlar konu iyi, müşterilerim yataklarımızı beğeniyor vidyolarla ve fotoğraflarla katılım halindeler, olumsuz eleştirileri de mevcut.. bunları görünce saz arkadaşlarınızla gelip konuyu bozuyorsunuz:) haliyle bozuluyor çünkü bir şeylerin izi kalıyor.

Sayın emtue, daha fazla yorulma ve bu konuya bir daha gelme. Sen diyeceklerini önceki sayfalarda dedin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omergenc23

5 yaşındaki oğlumun araba yatağı için 90-190 ölçülerinde yatak alacağım. Sizden de son fiyat alabilir miyim?

Merhaba;

Kampanyalı 90x190 Viscoplus 289 liradır. Eğer çocuğunuz için daha bütçeli yatak düşünürseniz -ki tavsiyemdir. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

İyi forumlar.

Merhaba, 2 yaşındaki oğlum için 90x190 ölçülerinde yatak bakıyorum. Öneriniz nedir? Visco, lateks, yaylı vs. Biraz bilgi verirseniz sevinirim. Çocugumuza yanlış yatak seçmeyelim. Saygılar.

Merhabalar,

İki yaş üzeri çocuklarımız için visco uygundur, visco düşünebilirsiniz.

Lateksi daha çözülememiş alerjik problemler sebebiyle tercih etmeyiniz.

Yaylı yatak düşünebilir fakat pocket spring yayları düşünürseniz daha ortopedik olacaktır.

Daha başka soracaklarınız olur ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Uzun zamandır var bu başlık ve birkaç mesajını takip ettim. Visco denilen şey zaten aldatmaya müsait. Uzun zamandır da bir garanti belgesi hikayesi dönüyor. Ben bir ara niyetlendim ama almadım. Özel mesaj da gönderip telefon no istedi hatta ama güvenemedim. Öyle olumsuz bir intiba oluştu bende.
    Bunlara rağmen belgesiz, hatta faturasız mal satın alan varsa hatayı biraz da kendinde arasın. Azıcık tüketici kanununu, azıcık mesafeli satışlara dair yönetmeliği okuyun. Problem yaşayanlar da hakkını yasal yolla arasın .

Hocam ortada garanti belgesi yok denmiyor ki.. ürün garantili fatura ile imkandan yararlanılabiliyor, açık açık belgelerde iki yıl garantilidir yazıyor.. prosedürleri geçelim biz zaten çok esnek davranıyoruz, hep müşteri odaklıyız. Fatura, irsaliye, sevk hepsi mevcut..

Siz bilirsiniz ben yardımcı olmayı her zaman isterim.

• quote:

Müşterimiz özel üretim yatak istemiştir. Sizin almış olduğunuz üründen farklıdır. Bu yüzden, bu model yatakta etiket bulunmaktadır. :) Uyardığınız için teşekkür ederiz.

Ayrıca, bugünden itibaren sizin yatağınız da dahil olmak üzere bütün yataklarımız etiketlidir. Matbaa işlemleri bitmiş ve etiket yapıştırılmaktadır. Etiketsiz ürün gönderilmemektedir. İlginiz için teşekkür ederiz. :)

Herhangi bir durumda iletişime geçebilirsiniz, yardımcı olmak isterim. Teşekkür ederiz. :)

Sayın Kargibi ürünlerde herhangi bir etiket gelmiyor ve yatağın üstündeki ince kılıfın işçiliği gerçekten kötü. Her ne kadar üstüne kılıf geliyor olsada daha özenli olması gerektiği kanısındayım. Ancak Sayın Emtue nin fotoğraflarındaki kadar da kötü çıkmadı benimki. Bundan sonra önemli olan yatağın ömrü. kısa sürede bozulmaz umarım.

• Sayın Kargibi,
    150x200 viscoplus yatakta 5 cm visco sünger görünüyor, 7 cm visco içeren özel ürün için fiyat verebilir misiniz? Bayramdan sonra sizden ya da forumdaki diğer visco yatakçı şirketten almaya niyetliyim maddi durumumu ayarlayabilirsem.
    Bu arada emtue ve kargibi arasındaki tartışma çok büyümüş, bazı arkadaşlar da hemen cayıp bu şirketten çöp alınmaz vb demeye başlamışlar. Sanki Türkiye'deki her şirket sıfır sorunla çalışıyor da bir tane burada böyle bir olay oldu. Açın şikayetvar sitesini aklınıza gelen markayı yazın görün. Böyle şeyler her şirkette olabilir önemli olan bu sorunların oranı ve şirketin yaklaşımı. Benim bankalarla, internet sağlayıcılarla, başka koca şirketlerle ne sorunlarım oldu ama sineye çektim. Burada da bir sıkıntı olmuş müşteri de çok memnun kalmamış, anlaşıldı, iki taraf da kendine göre haklıyım diyor, olabilir böyle şeyler. Ürünün fiyatı da belli, beklentimizi de biraz buna göre ayarlamamız lazım bence.
    (Not: araya girdim diye beni de tartışmanıza bulaştırmayın,emtue'ye sorununu paylaştığı ve bilgi sahibi olmamızı sağladığı için teşekkürler, ben yine de ürünün fiyatının uygunluğunu ve satıcının ilgisini de düşünüp sipariş vermeyi düşünüyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: tmkt

quote:

Müşterimiz özel üretim yatak istemiştir. Sizin almış olduğunuz üründen farklıdır. Bu yüzden, bu model yatakta etiket bulunmaktadır. :) Uyardığınız için teşekkür ederiz.

Ayrıca, bugünden itibaren sizin yatağınız da dahil olmak üzere bütün yataklarımız etiketlidir. Matbaa işlemleri bitmiş ve etiket yapıştırılmaktadır. Etiketsiz ürün gönderilmemektedir. İlginiz için teşekkür ederiz. :)

Herhangi bir durumda iletişime geçebilirsiniz, yardımcı olmak isterim. Teşekkür ederiz. :)

Sayın Kargibi ürünlerde herhangi bir etiket gelmiyor ve yatağın üstündeki ince kılıfın işçiliği gerçekten kötü. Her ne kadar üstüne kılıf geliyor olsada daha özenli olması gerektiği kanısındayım. Ancak Sayın Emtue nin fotoğraflarındaki kadar da kötü çıkmadı benimki. Bundan sonra önemli olan yatağın ömrü. kısa sürede bozulmaz umarım.

Merhabalar,

Daha özenli diktirmeye çalışalım hocam, göz nizamını bozabiliyor doğrudur.

Kılıfınızın üzerinde Kargibi etiketi var mıdır, yıkama koşulları gibi, kontrol edebilir misiniz? Ayrıca kullanım talimatlarına bir bakabilir misiniz. Yok ise, kılıfı derhal değiştirelim.

Hocam içiniz rahat olsun, ViscoPlus model 1,5 yıllık yeni dizayn edilmiş bir modeldir. 1,5 yıldır kullanan müşterilerimiz vardır, genelde hepsi memnunlar.. Ufak tefek sorunlar elbet oldu, ama şükür üstesinden geldik. Yatağınızda çökme veya herhangi bir problem oluşursa karşılıksız ürünlerinizi iade alırız, hatta karşılıksız yenileriyle değiştiririz. Ayrıca zaten ürünleriniz 2 yıl garantilidir. Her zaman da buradayız hocam, her zaman yardımcı olmak isteriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

3 ekimde vermiş olduğum 160*200 visco plus yatak ve 2 adet yastık siparişimle alakalı olarak durum nedir öğrenebilir miyim acaba?

Merhaba,

4 Ekim'de kargoya verilmiştir. Kargo bilgileriniz SanalPazar üzerinden paylaşılmıştır, takibinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Yarın size teslimatının yapılacağı kanaatindeyim.

Hayırlı olması ve iyi günlerde kullanarız dileklerimle.

Herhangi bir durum halinde lütfen iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Hangi kargo şirketi ile çalışıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.