Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Orijinalden alıntı: zslayz

160x200 yatak almayi dusunuyorum.sanal pazarda 2 ayri ozellikte var.hangisini neyi onerirsiniz.birde fiyat verebilirseniz sevinirim.birde bu hafta ici alsam bayram nedeniyle tahmini ne zaman gonderilir?

Merhabalar,

İlginiz için teşekkürler.

Viscolu ve ne yumuşak ne sert bir model düşünürseniz;

160x200 cm ebatlarında ViscoPlus model için rahatlıkla inceleyebilmeniz adına link takdim edeyim, link:http://www.sanalpazar.com/Viscoplus-Tam-Ortopedik-160200cm-Yatak__isp8584983

Viscosuz ve sert bir model düşünürseniz;

160x200 cm ebatlarında Ella model için rahatlıkla inceleyebilmeniz adına link takdim edeyim, link:http://www.sanalpazar.com/Ella-Tam-Ortopedik-160200cm-Yatak__isp7676855

Soracaklarınız olur ise yardımcı olmak isterim.

Bayramdan sonraki ikinci gün üretime alırız, akşamında kargoya verir, ardından iki gün gibi süre içerisinde inşallah ulaştırırız.

siparişimi verdim beklemedeyim

• quote:

quote:

quote:

160x200 yatak almayi dusunuyorum.sanal pazarda 2 ayri ozellikte var.hangisini neyi onerirsiniz.birde fiyat verebilirseniz sevinirim.birde bu hafta ici alsam bayram nedeniyle tahmini ne zaman gonderilir?

Merhabalar,

Viscolu ve ne yumuşak ne sert bir model düşünürseniz;

160x200 cm ebatlarında ViscoPlus model için rahatlıkla inceleyebilmeniz adına link takdim edeyim, link:http://www.sanalpazar.com/Viscoplus-Tam-Ortopedik-160200cm-Yatak__isp8584983

Viscosuz ve sert bir model düşünürseniz;

160x200 cm ebatlarında Ella model için rahatlıkla inceleyebilmeniz adına link takdim edeyim, link:http://www.sanalpazar.com/Ella-Tam-Ortopedik-160200cm-Yatak__isp7676855

Soracaklarınız olur ise yardımcı olmak isterim.

Bayramdan sonraki ikinci gün üretime alırız, akşamında kargoya verir, ardından iki gün gibi süre içerisinde inşallah ulaştırırız.

siparişimi verdim beklemedeyim

Merhabalar,

Siparişiniz tarafımıza ulaştı, üretime alıp ardından güzelce paketleyip size ulaştıracağız. Hediye visco yastıklarınızda paketinizde gelecektir.

Hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

Herhangi durumda veya isteğiniz halinde lütfen belirtiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• Merhaba,

buradaki yorumları okuyarak bende 1 adet 160*200 yatağı sanalpazar üzerinden aldım.

Tahmini olarak ne zaman elime ulaşır?
  • merhaba hayırlı satışlar
    bende bir yatak almayı düşünüyorum konuyu biraz okudum
    öncelikli olarak şunu sormak istiyorum

çift kişilik bir yatak nasıl kişiye özel olabilir ? yatağın bir kisminda yumuşak diğer tarafında sert yada aynı yaylar mi kullanıyorsunuz ?

yaklaşık olarak 1.78 cm /90 kg(tabi bunlar sadece benim olculerim) ve boyun düzlesmesi var ve beklentim uyandığımda dinlenmiş olarak , dinç bir şekilde gözümü acabilmek ve yattigimda üzerine yattığım şeye verdiğim rakamı düşünmemek :)
    Nasıl birşey tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeriko01

Merhaba,

buradaki yorumları okuyarak bende 1 adet 160*200 yatağı sanalpazar üzerinden aldım.

Tahmini olarak ne zaman elime ulaşır?

Merhabalar,

Siparişiniz tarafımıza ulaştı, şimdiden hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle. Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

En geç üç gün içerisinde ulaştırmayı hedeflemekteyiz. Kargo takip bilgilerinizi paylaştığımız vakit takibinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Herhangi bir durum halinde lütfen çekinmeden iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

merhaba hayırlı satışlar
    bende bir yatak almayı düşünüyorum konuyu biraz okudum
    öncelikli olarak şunu sormak istiyorum

çift kişilik bir yatak nasıl kişiye özel olabilir ? yatağın bir kisminda yumuşak diğer tarafında sert yada aynı yaylar mi kullanıyorsunuz ?

yaklaşık olarak 1.78 cm /90 kg(tabi bunlar sadece benim olculerim) ve boyun düzlesmesi var ve beklentim uyandığımda dinlenmiş olarak , dinç bir şekilde gözümü acabilmek ve yattigimda üzerine yattığım şeye verdiğim rakamı düşünmemek :)
    Nasıl birşey tavsiye edersiniz ?

Merhabalar,

Kişiye özel çift kişilik yatak; kişilerin fiziksel özelliklerine göre uygun sistem seçilerek kişilerin yattığı tarafa yerleştirilir. Bir kare düşünün sağ tarafı sert sol tarafı yumuşak gibi; bu şekilde özelleştirilebilir. ViscoPlus modelde bu metod beş bölgeli pocket spring teknolojisi ile ve akıllı visco sünger ile uygulanmıştır. Kişi fiziksel olarak verdiği basıncın karşılığını almakta ve alması gereken tam ortopedik basınca ulaşmaktadır.

ViscoPlus modelin asıl tarafı visco katmanlı olan ne yumuşak ne sert olan ideal taraftır; diğer tarafı HR süngerli sert taraftır. Paket yaylar olarak taraflarda fark yoktur. Sünger olarak sertlik vardır.

Fiziksel özelliklerinize göre rahatlıkla ViscoPlus model düşünebilirsiniz. Yüksek oranda, yatak sistemiyle kesintisiz uyku; dinlenmiş olarak güne zinde başlatma konularında uzmanlık ve tam ortopedisiyle sağlık; sunmakta, sağlamaktadır. Rahatlıkla düşünebilirsiniz, hediye visco yastıklarıyla mükemmel bir bütündür, fiyatlar kampanyadadır. Taksitlendirme ve kapıda ödeme imkanları da mevcuttur.

Daha başka soracaklarınız var ise yardımcı olmak isterim.

• Merhaba bende 160*200 yatak almıstım sanalpazar uzerınden dugunden once gelmesı ıcın elınızden gelenı yaptınız bunlar hıce sayılmaz memnun etmek ıcın ama bır sıkıntı var zannedersem yatak ıle alakalı partnerım yatakta cok hareket edıyor ve ben her hareketını hıssesıdıyorum bu normal bır durum mu daha once satın alınırken boyle bırsey ıle karsılasılmayacagını belırtmıstınız ayrıca yatak tam olarak vucut seklımızı almıyor oysakı ben bu yatacagın baska markasını bır arkadasımın yatagında deneme ımkanım oldu ve yatak tam olarak vucut seklını cıkardı ve yavas yavas yukarı dogru duzlestı kalktıktan sonra hemen bızım yatagımızda denememıze ragmen yatak vucut seklınden daha farklı bır sekıl alarak kalktıgımızda yataktan hemen duz seklını aldı oysakı dıger markadas bu daha yavas ve sekıl alma daha net ortada gorunuyordu acaba neden kaynaklıdır.. bırde bel agrım devam edıyor cozum olmadı bana..aynı sekılde esımınde bel agrısı devam edıyor
  • Mesajım bulunsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Merhaba bende 160*200 yatak almıstım sanalpazar uzerınden dugunden once gelmesı ıcın elınızden gelenı yaptınız bunlar hıce sayılmaz memnun etmek ıcın ama bır sıkıntı var zannedersem yatak ıle alakalı partnerım yatakta cok hareket edıyor ve ben her hareketını hıssesıdıyorum bu normal bır durum mu daha once satın alınırken boyle bırsey ıle karsılasılmayacagını belırtmıstınız ayrıca yatak tam olarak vucut seklımızı almıyor oysakı ben bu yatacagın baska markasını bır arkadasımın yatagında deneme ımkanım oldu ve yatak tam olarak vucut seklını cıkardı ve yavas yavas yukarı dogru duzlestı kalktıktan sonra hemen bızım yatagımızda denememıze ragmen yatak vucut seklınden daha farklı bır sekıl alarak kalktıgımızda yataktan hemen duz seklını aldı oysakı dıger markadas bu daha yavas ve sekıl alma daha net ortada gorunuyordu acaba neden kaynaklıdır.. bırde bel agrım devam edıyor cozum olmadı bana..aynı sekılde esımınde bel agrısı devam edıyor

Merhabalar,

Normalde tamamıyla şeklinizi alması gerekir, acaba visco tarafında mısınız? Bir kontrol edebilir misiniz?

Bir diğer husus ise bir ayı biraz daha geçsin, ona göre yardımcı olalım.

Cevabınızı beklemekteyim.

• quote:

quote:

Merhaba bende 160*200 yatak almıstım sanalpazar uzerınden dugunden once gelmesı ıcın elınızden gelenı yaptınız bunlar hıce sayılmaz memnun etmek ıcın ama bır sıkıntı var zannedersem yatak ıle alakalı partnerım yatakta cok hareket edıyor ve ben her hareketını hıssesıdıyorum bu normal bır durum mu daha once satın alınırken boyle bırsey ıle karsılasılmayacagını belırtmıstınız ayrıca yatak tam olarak vucut seklımızı almıyor oysakı ben bu yatacagın baska markasını bır arkadasımın yatagında deneme ımkanım oldu ve yatak tam olarak vucut seklını cıkardı ve yavas yavas yukarı dogru duzlestı kalktıktan sonra hemen bızım yatagımızda denememıze ragmen yatak vucut seklınden daha farklı bır sekıl alarak kalktıgımızda yataktan hemen duz seklını aldı oysakı dıger markadas bu daha yavas ve sekıl alma daha net ortada gorunuyordu acaba neden kaynaklıdır.. bırde bel agrım devam edıyor cozum olmadı bana..aynı sekılde esımınde bel agrısı devam edıyor

Merhabalar,

Normalde tamamıyla şeklinizi alması gerekir, acaba visco tarafında mısınız? Bir kontrol edebilir misiniz?

Merhaba az once tekrar tekrar baktım esım ıle beraber vısco tarafındayız evet .. :)

• Merhaba,
    Yatak tavsiyenizi rica ediyorum,
    En azından 12 yıllık 20-22 cm kalınlığında istikbal comfort yaylı yatakta yatıyorum, bana miras kalan ortopedik bir yatak, sert geliyor ve dönem dönem bel ağrıları çekiyorum. Ayrıca sanki kışın ısınmada da problemli...
    Boyum 187 kilom 84, duruş bozuklukluğuna ve bel kaslarının zayıflığına bağlı omurlarda daralma olduğu söylenmişti uzun zaman önce.
    8 saatlik oturarak geçirdiğim zamanı telafi edecek bir yatak arıyorum,
    Şimdiden teşekkürler.
    Saygılarımla,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Merhaba az once tekrar tekrar baktım esım ıle beraber vısco tarafındayız evet .. :)

Tekrardan Merhabalar,

Partneriniz hareket ettiğinde kılıfsal bir hissetme durumu olabilmektedir, fakat minumum düzeyde bunu hissederseniz. Sizi uyandıracak kadar hissetmeler normal değildir. Çok rahatsız ederse lütfen belirtiniz.

Bedeninizin şeklini alması denediğiniz başka yataklarda aynı olmayabilmektedir. Mesela sistemleri farklı olabilir, aynı olsa bile dansiteler veya sertlikler farklı olabilir. Dolayısıyla yatağın kendi haline geçişi süreleri farklı olabilir. Önemli olan sizin şu an kullandığınız yatağınızın şeklinizi alması ve konfor sunmasıdır.

Sonuca gelmeden önce şunu belirtmek isterim; mevsim olarak şu an geçiş evresindeyiz, bu evrelerde viscolar hava koşulları değişimiyle kısa süreli bir takım reaksiyonlar verebiliyorlar. Tavsiyem, daha bir ay olmamış, biraz daha denemeniz olacaktır. İki veya üç hafta sonrasında konforu yakalayabilirsek devam ederiz, diğer türlü bir durumda değişimine gidebiliriz.

Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz olur ise yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: surur1

Merhaba,
    Yatak tavsiyenizi rica ediyorum,
    En azından 12 yıllık 20-22 cm kalınlığında istikbal comfort yaylı yatakta yatıyorum, bana miras kalan ortopedik bir yatak, sert geliyor ve dönem dönem bel ağrıları çekiyorum. Ayrıca sanki kışın ısınmada da problemli...
    Boyum 187 kilom 84, duruş bozuklukluğuna ve bel kaslarının zayıflığına bağlı omurlarda daralma olduğu söylenmişti uzun zaman önce.
    8 saatlik oturarak geçirdiğim zamanı telafi edecek bir yatak arıyorum,
    Şimdiden teşekkürler.
    Saygılarımla,

Merhabalar,

Bütün belirttiklerinize göre ViscoPlus model tavsiye etmekteyiz. Kilo ve boyunuz için uygundur, fakat her şeyden önce bilir bir doktordan yatak sistemi tavsiyesi almanızı isteyeceğim. Daha kesin bir adım atmış oluruz.

Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz var ise yardımcı olmak isterim.

• Sayın Forum Üyeleri,

Hediye visco yastıklı yatak modelleri kampanyamız son hızıyla devam etmektedir.
  • Mehmet Bey siparişi verdim. İnşallah iki taraf içinde iyi bir alışveriş olur.
  • sanal pazarda bi sıkıntı mıvar sipariş veremiyorum
  • sabahta aynı şeyi yaptı şimdide hata oluştu siparişinizde hata oluştu daha sonra tekrar deneyiniz diyo
  • dgn06 D kullanıcısına yanıt
    Evet bir sıkıntı var gibi. Dün gece denedim olmadı. Sabah birkaç denemeden sonra oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazdaran

Mehmet Bey siparişi verdim. İnşallah iki taraf içinde iyi bir alışveriş olur.

Merhabalar,

Siparişiniz tarafımıza ulaştı, bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. ViscoPlus model yatağınızın ve visco yastığınızın üretim aşamaları tamamlandıktan sonra özenle paketleyip size ulaştırılması üzere kargoya teslim edeceğiz. Ortalama üç gün içerisinde ulaştırmayı hedeflemekteyiz, takip belgilerinizi kargoya verdikten sonra paylaşacağım.

Dilerim ViscoPlus modelinizden, visco yastığınızdan ve bizden memnun kalırsınız. Her zaman yardımcı olmaktan, beklentilerinizi karşılamaktan memnuniyet duyarız.

Hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimizle, herhangi bir durumda lütfen belirtiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgn06

sanal pazarda bi sıkıntı mıvar sipariş veremiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: dgn06

sabahta aynı şeyi yaptı şimdide hata oluştu siparişinizde hata oluştu daha sonra tekrar deneyiniz diyo

Merhaba,

Bazı değişiklikler sonucu ufak bir teknik aksama yaşanmış, fakat şu an çalışmaktadır, siparişinizi rahatlıkla geçebilirsiniz.

Soracaklarınız veya oluşabilecek durumlarda lütfen belirtiniz, yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.