Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: irsoy

Merhaba ben visko değilde pocket yaylı yatak almak istiyorum öneriniz var mı?

Merhaba,

Sadece paket yay istiyorsanız Ella modelini tavsiye ederim. Düşünebilirsiniz. Linki şu şekildedir.

http://www.kargibi.com.tr/
    Ella Tam Ortopedik Yatak Yaylı Yataklar Kargibi
    http://kargibi.com.tr/urun/ella-tam-ortopedik-yatak

ViscoPlus modele göre biraz daha serttir.

Başka soracaklarınız varsa memnun kalırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Sanalpazar üzerinden satın alacaktım fakat encard ile sadece gold dükkanlardan alışveriş yapabilirsiniz diyor? Alamayacak mıyız şimdi arkadaşlar var mı fikri olan

hocam acil bekliyoruz bizde yatak alaağız şu sorunu çözün sanalpazardan ürünü sipariş geçelim iyyi günler

www.kargibi.com.tr adresimizden kredi kartınızla siparişinizi geçebilirsiniz. Sanalpazarda sadece gold dükkanlara encard kullanımı vardır. Bizim sitemizde ise 3D Secure kullanarak Encard'ınızla ödeme yaptığınızda, ödediğiniz tutarın %20'sini diğer ay iade alabilirsiniz. Yani 500 TL'lik harcamanızda diğer ay 100 TL iade alırsınız.

Hocam şu N11 ile anlaşsanız da çeklerimizi de kullanarak sizden alışveriş yapabilsek ne iyi olur. Hem sizin cironuz artar hemde bizim için daha iyi bir fiyattan ürünü alma şansımız olur. Birçok kişinin sırf bu yüzden sizden alışveriş yapamadığını bizzat kendim biliyorum

Gönül gerçekten ister hocam, ama daha önce de belirttiğimiz gibi komisyon tutarları ve anlaşma şartları bize uygun değildir. Ama yine de kendi şartlarımızı belirtip bir yola varmaya çalışacağız.

• Yatagim ulasti tesekkur ederim sanalpazardan onayi veriyorum. Tersi duzu var mi hocam bunun

• quote:

Yatagim ulasti tesekkur ederim sanalpazardan onayi veriyorum. Tersi duzu var mi hocam bunun

Merhaba,

ViscoPlus modelde bir yüzü visco, diğer yüzü normal yatak süngeri ile dizayn edilmiştir. Yatak, rulodan çıkarıldığı zaman iç kısmında kalan yüzey visco akıllı süngerdir. Diğerine göre daha yumuşaktır ve bastırıldığında elinizin izi çıkacaktır. Kolayca farkı görebilirsiniz. Bu yüzeyi üst kısma getiriniz.

Daha başka soracaklarınız varsa memnun kalırım.

• quote:

quote:

Yatagim ulasti tesekkur ederim sanalpazardan onayi veriyorum. Tersi duzu var mi hocam bunun

Merhaba,

ViscoPlus modelde bir yüzü visco, diğer yüzü normal yatak süngeri ile dizayn edilmiştir. Yatak, rulodan çıkarıldığı zaman iç kısmında kalan yüzey visco akıllı süngerdir. Diğerine göre daha yumuşaktır ve bastırıldığında elinizin izi çıkacaktır. Kolayca farkı görebilirsiniz. Bu yüzeyi üst kısma getiriniz.

Direk kılıfı geçirince fark edemedik tabi

Çıkarıp bakayım tekrar akşam. Tşkler

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Direk kılıfı geçirince fark edemedik tabi

Çıkarıp bakayım tekrar akşam. Tşkler

Merhaba,

Haklısınız, kılıfı geçirirken bakarsanız daha iyi olur. Kılıflı iken de visco sünger farkını hissedebilirsiniz.

• 80x200 viscoplus modeliniz var mı 2 tane almayı dusunuyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

80x200 viscoplus modeliniz var mı 2 tane almayı dusunuyorum da

Merhaba,

80*200 cm ölçüsünde üretim yapmaktayız. Şu linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.kargibi.com.tr/
    ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak Visco Yataklar Kargibi
    http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

Ayrıca, taksit imkanlarından faydalanabilmeniz için dilerseniz sanalpazardaki dükkanımızdan sizin için ölçü açabilirim.

Daha başka soracaklarınız olursa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

• s.a. ben visco plus yatağınızı 150*200 inceledim...visko 80dns ve visco süngeri 7 yada 9 cm olan yataklarınız var mı .bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldencl

s.a. ben visco plus yatağınızı 150*200 inceledim...visko 80dns ve visco süngeri 7 yada 9 cm olan yataklarınız var mı .bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba,

Evet, 80 DNS 7 cm ve 9 cm üretimimiz mevcuttur. Fakat 9 cm'lik visco kalınlığı çok fazladır, önermemekteyiz. Çünkü gereğinden fazla gömülme olacaktır. Dilerseniz yapabiliriz.

Daha başka soracaklarınız varsa cevaplamaktan memnuniyet duyarız.
  • peki 80 dns 5 cm almak istesek..ürünün 80 dns yada 60dns ayırt etme durumumuz var mıdır.dns konusu yatağın sertliğiylemi ömrüylemi iliglidir..
  • quote:

peki 80 dns 5 cm almak istesek..ürünün 80 dns yada 60dns ayırt etme durumumuz var mıdır.dns konusu yatağın sertliğiylemi ömrüylemi iliglidir..

Merhaba,

80 DNS ile 60 DNS arasında yok denecek kadar az bir fark vardır. Dokunarak veya görerek zor ayırt edilir. Sadece ağırlıkları farklıdır. Bunu da tartarak anlayabilirsiniz. Ömür açısından da fark yoktur. Hissedilebilir bir konfor farklılığı da yoktur. 80 Dns alarak ekstra masraf yapmamanız kanaatindeyim. Dediğim gibi konfor açısından hissedilebilir bir fark yoktur. Yine de siz bilirsiniz. İstediğiniz taktirde üretimini yapabiliriz.

DNS, Türkçemizde yoğunluk anlamına gelen, İngilizce 'density' kelimesinin kısaltılmışıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 28 Kasım 2013; 0:49:23 >

• peki ...yatak rulo şeklinde geldiğinde kargolanıyor..paket yaylar bu işlemde zarar görmüyor mu...sorun diyorsunuz ben soruyorum :) Hakkınızı helal ediniz...
  • hangisi daha yumuşaktır 80 mi 60 mı
  • quote:

peki ...yatak rulo şeklinde geldiğinde kargolanıyor..paket yaylar bu işlemde zarar görmüyor mu...sorun diyorsunuz ben soruyorum :) Hakkınızı helal ediniz...

Merhabalar,

18 yıldır süre gelen yay ve yay sistemleri tecrübenize dayanarak paketleme işlemlerini tamamlamaktayız, içiniz rahat olsun, hiç bir zarar görmemektedir. Özel olarak özenle paketlemekteyiz:)

Lütfen çekinmeden sorunuz, cevaplamaktan memnuniyet duyarım, her zaman yardımcı olmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

hangisi daha yumuşaktır 80 mi 60 mı

Merhaba,

60 daha yumuşak olmaktadır, fakat 80'e göre fazla fark oluşturmamaktadır. ViscoPlus model 60 dansite ile ideal olan, ne yumuşak ne sert yapıya sahip olmaktadır.

Daha başka soracaklarınız var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
  • Aralikkta. 1 siparis vermek istiyorum
    Acik komusmak gerekirse fiyatnin uygun olmasi nedeniyle satilan urunun diger markalarin 2bin tl ye sattigi
    Urunle ayni mal olup olmadığı konusunda acabalarim var? İcerigi bilmedigimizden yanlis anlasilmam umarim

• Dh de yapılmayacak işler yapıyorsunuz ya dahili bileşenlerden daha çok kişi var burda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Endişe duymayınız, içiniz rahat olsun. Endişelerinizin devam etmesi halinde, 7 gün koşulsuz iade hakkı sunmaktayız, rahatlıkla iade alırız.

Fiyatlarımızın piyasaya göre bu kadar ucuz olmasının bir diğer hususu ise; kampanyada olmamızdır. Kampanya, fiyat indirimi ve hediye visco yastıklardan oluşmaktadır.

İçeriklerle kıyaslama yapabilirseniz, sizin, kendi incelemeniz olacağı için daha doğru bir açıklama olacağı kanaatindeyim.

Her zaman da yardımcı olmak isterim.

Hoşça kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Dh de yapılmayacak işler yapıyorsunuz ya dahili bileşenlerden daha çok kişi var burda

Merhabalar,

Teşekkür ederiz :)
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.