Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

90x190 yatak siparişi verdim. Yastık hediyesi de gelecek değilmi :)

Sipariş takip numaranız : 4421
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevran

Merhaba,

Merhaba,

Siparişiniz tarafımıza ulaştı. Hediye yastığınız yatağınızla beraber gönderilecektir. :) Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 16 Aralık 2013; 9:50:04 >
  • Verdiğim 160x200 yatak bugün ben evde yokken gelmiş. Kargocular yatağı apartman girişine getirip bırakmışlar. Yukarı çıkarmayız gelin burdan alın demişler. Böyle kepazelik görmedim. Şikayet için aradığımızda da yatağın 80 kg olduğunu, 25 kg üzeri kargoların eve kadar çıkarılma zorunluluğu olmadığını söylemişler. Böyle olacağını bilsem hayatta sipariş vermezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Verdiğim 160x200 yatak bugün ben evde yokken gelmiş. Kargocular yatağı apartman girişine getirip bırakmışlar. Yukarı çıkarmayız gelin burdan alın demişler. Böyle kepazelik görmedim. Şikayet için aradığımızda da yatağın 80 kg olduğunu, 25 kg üzeri kargoların eve kadar çıkarılma zorunluluğu olmadığını söylemişler. Böyle olacağını bilsem hayatta sipariş vermezdim

Merhaba,

Telefonda da belirttiğimiz gibi keşke daha önce haberimiz olsaydı. O anda şube ile irtibata geçip konuyu çözebilirdik. Bazı kargo şubesi çalışanları bu gibi problemler çıkarmakta. Sizden tek ricamız böyle bir durumda iletişim bölümümüzde yer alan telefon numaraları aracılığıyla derhal iletişime geçmeniz. Bu şekilde daha kolay çözüme ulaşacağımız kanaatindeyiz. Elimizde olmayan problemden ötürü tekrar özür dileriz. Hayırlı akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski kampanya bitti mi ? Yeni kampanya hazırlığınız var mı , yıl sonu kampanyası filan güzel bir şey bekliyorum , yatak alacağım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffmmyy

Eski kampanya bitti mi ? Yeni kampanya hazırlığınız var mı , yıl sonu kampanyası filan güzel bir şey bekliyorum , yatak alacağım ..

Merhabalar,

Şu an için kesin bir şey söyleyememekteyim. İstekler doğrultusunda sürprizler yapabiliriz, takipte kalmanız tavsiyem olacaktır.

Eski kampanya dün itibariyle bitmiştir.
  • bende kartım döndü ve kampanya bekliyorum, bu arada mehmet bey, 4 yaşında kızım için alacağım bazı yatakçılar visco tavsiye etmiyor, sizin tavsiyeniz ne yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Eski kampanya bitti mi ? Yeni kampanya hazırlığınız var mı , yıl sonu kampanyası filan güzel bir şey bekliyorum , yatak alacağım ..

Merhabalar,

Şu an için kesin bir şey söyleyememekteyim. İstekler doğrultusunda sürprizler yapabiliriz, takipte kalmanız tavsiyem olacaktır.

yeni yıl kampanyası bekliyoruz yatak alacağız hayırlı işler
  • quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba,

Siparişiniz tarafımıza ulaştı. Hediye yastığınız yatağınızla beraber gönderilecektir. :) Şimdiden hayırlı olsun.

Ne zaman kargoya verilir Mehmet Bey ?

tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

bende kartım döndü ve kampanya bekliyorum, bu arada mehmet bey, 4 yaşında kızım için alacağım bazı yatakçılar visco tavsiye etmiyor, sizin tavsiyeniz ne yönde

Merhabalar,

İki yaş altı çocuklarımıza visco yatak tavsiye etmemekteyiz. Dört yaş için uygundur, yine de markaya markaya tavsiye değişimi olabilir; Kargibi yatakları uygundur.
  • keşke bu sayfayı daha önce görseydim sizden alırdım istikbalden baza ve yatak aldık ama bazanın kumaşı yırtık olarak geldi ve istediğimiz renk değildi. bayideki yetkiliye gidip durumu anlattım, bazayıda gösterdim, hatasını kabul edip yeni bazayı göndereceğini söyledi ama nerdeyse 4 hafta olacak hala göndermedi, internette biraz araştırayım dedim arama yaparken bir çok şikayet buldum meğer bu istikbal ne kadar ilgisiz bir firmaymış herkes şikayetçi, ilgi alaka sıfır, müşteriyle ilgilenmiyorlar, müşteri hizmetleri falan hikaye şikayet bıraktık bir Allahın kulu dönüş yapmadı. bir daha istikbal mi aman Allah korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 18 Aralık 2013; 0:01:33 >
  • 1 tek işilik 1 de çift kişilik için bende kampanya bekliyorum
  • Yeni bir kampanya bekliyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba,

tşk.

merhaba,

Sizden cevap gelmedi ama kargo geldi:)

tşk.
  • Kargibi kampanya bekliyoruz konuya pek ugramiyorsunuz sanırsam ay sonuna kadar bi kampanya istiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

quote:

quote:

Merhabalar,

yeni yıl kampanyası bekliyoruz yatak alacağız hayırlı işler

nasıl bir kampanya bekleniyor anlamadım, zaten önceki kampanyada sadece yastık hediyesi vardı, yada benim bilmediğim başka şeylerde mi vardı??

bu arada mehmet bey, 90*200 visco yatak ilanınızın süresi bitmiş satın alınamıyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

keşke bu sayfayı daha önce görseydim sizden alırdım istikbalden baza ve yatak aldık ama bazanın kumaşı yırtık olarak geldi ve istediğimiz renk değildi. bayideki yetkiliye gidip durumu anlattım, bazayıda gösterdim, hatasını kabul edip yeni bazayı göndereceğini söyledi ama nerdeyse 4 hafta olacak hala göndermedi, internette biraz araştırayım dedim arama yaparken bir çok şikayet buldum meğer bu istikbal ne kadar ilgisiz bir firmaymış herkes şikayetçi, ilgi alaka sıfır, müşteriyle ilgilenmiyorlar, müşteri hizmetleri falan hikaye şikayet bıraktık bir Allahın kulu dönüş yapmadı. bir daha istikbal mi aman Allah korusun.

Merhaba,

Geçmiş olsun dilerim kısa sürede arzuladığınız ürünlere ve hizmete ulaşırsınız.

Bizim yapabileceğimiz, yardımcı olabileceğimiz konular olursa her zaman yardımcı olmak isteriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

1 tek işilik 1 de çift kişilik için bende kampanya bekliyorum
    Değerli forum üyeleri,

Takipte kalmanız tavsiyem olacaktır, kampanya talepleri doğrultusunda sürprizler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 21 Aralık 2013; 6:40:23 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba,

tşk.

merhaba,

Sizden cevap gelmedi ama kargo geldi:)

tşk.

Merhabalar,

Mail olarak göndermiştik ama, iletilmedi mi acaba? :( Kusura bakmayınız.

Tekrardan hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimle, herhangi bir durum halinde lütfen çekinmeden belirtiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Kargibi kampanya bekliyoruz konuya pek ugramiyorsunuz sanırsam ay sonuna kadar bi kampanya istiyoruz

Merhaba,

Takipte kalmanız tavsiyem olacaktır, kampanya halinde derhal bilgilendirileceksiniz efendim.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.