Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir aydir kullaniyorum. Firma gayet ilgili. Urun elime ulastiginda 3. Kata cikarana kadar canim cikmisti. Ama cok rahat bi yatak. Gerci cokta iyi yatak gecmisimiz olmadigindan da olabilir ama :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala aynı sorun devam ediyor sipariş veremedim bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgn06

hala aynı sorun devam ediyor sipariş veremedim bi türlü

Probleminizi aynen belirttim, fakat sizin İletişim bölümünden destek alabilme durumunuz var mıdır, sizinle görüşmek istemektedirler?
  • 78kg-1.80 ve eşim 1.67-62kg

160-200cm bir yatak düşünüyoruz ne tavsiye edersiniz?
  • Sanalpazar üzerinden satın alacaktım fakat encard ile sadece gold dükkanlardan alışveriş yapabilirsiniz diyor? Alamayacak mıyız şimdi arkadaşlar var mı fikri olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosstok

78kg-1.80 ve eşim 1.67-62kg

160-200cm bir yatak düşünüyoruz ne tavsiye edersiniz?

Merhaba,

Belirtiğiniz boy ve kilo oranına göre ViscoPlus Yatak tavsiyem olacaktır. Visco sünger ve paket yay teknolojisinden oluşur.

Eğer çok sert bir yatakta yatmak istiyorsanız Ella modelini deneyebilirsiniz.
  • Değerli Forum üyeleri,

Dükkanımız bulunan Sanalpazar.com sitesindeki ödeme problemleri ile ilgili özel mesajlar almaktayım. Biz her ne kadar sanalpazarla iletişime geçmek istesek de sanalpazar, problemi olan müşterilerle birebir görüşmek istemektedir. Lütfen sanalpazar.com internet sitesindeki iletişim bölümünden kendileriyle irtibata geçiniz.

Ayrıca, sadece sanalpazar dükkanımızdan ödeme yapılmamaktadır. Kendi sitemizden de kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Bunun yanında 'kapıda nakit ödeme', 'kapıda kredi kartı ile ödeme' ve 'banka hesabı havalesi' yöntemlerini de kullanarak alışveriş yapabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Sanalpazar üzerinden satın alacaktım fakat encard ile sadece gold dükkanlardan alışveriş yapabilirsiniz diyor? Alamayacak mıyız şimdi arkadaşlar var mı fikri olan

hocam acil bekliyoruz bizde yatak alaağız şu sorunu çözün sanalpazardan ürünü sipariş geçelim iyyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

quote:

Sanalpazar üzerinden satın alacaktım fakat encard ile sadece gold dükkanlardan alışveriş yapabilirsiniz diyor? Alamayacak mıyız şimdi arkadaşlar var mı fikri olan

hocam acil bekliyoruz bizde yatak alaağız şu sorunu çözün sanalpazardan ürünü sipariş geçelim iyyi günler

Yetkili arkadasla gorustum. Gold dukkan acmayacaklarini soyledi. Bende bonus kredi kartiyla gectim siparisi malesef.

• quote:

quote:

www.kargibi.com.tr adresimizden kredi kartınızla siparişinizi geçebilirsiniz. Sanalpazarda sadece gold dükkanlara encard kullanımı vardır. Bizim sitemizde ise 3D Secure kullanarak Encard'ınızla ödeme yaptığınızda, ödediğiniz tutarın %20'sini diğer ay iade alabilirsiniz. Yani 500 TL'lik harcamanızda diğer ay 100 TL iade alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 5 Kasım 2013; 0:04:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

quote:

www.kargibi.com.tr adresimizden kredi kartınızla siparişinizi geçebilirsiniz. Sanalpazarda sadece gold dükkanlara encard kullanımı vardır. Bizim sitemizde ise 3D Secure kullanarak Encard'ınızla ödeme yaptığınızda, ödediğiniz tutarın %20'sini diğer ay iade alabilirsiniz. Yani 500 TL'lik harcamanızda diğer ay 100 TL iade alırsınız.

Hocam şu N11 ile anlaşsanız da çeklerimizi de kullanarak sizden alışveriş yapabilsek ne iyi olur. Hem sizin cironuz artar hemde bizim için daha iyi bir fiyattan ürünü alma şansımız olur. Birçok kişinin sırf bu yüzden sizden alışveriş yapamadığını bizzat kendim biliyorum

• www.kargibi.com.tr adresinizde 3D Secure var mı?
  • Merhaba öğrenciyim burdaki yatak aşırı sert ve sitedeki yataklara baktım ama çok pahalı. benım yatak çift kişilik ve en büyüğünden sanırım bana göre fiyatı uygun olması önemli sertliğini kıracak yumaşatacak bir ürün varmıdır saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock_starr -- 6 Kasım 2013; 2:19:27 >
  • Merhabalar Mehmet Bey, 1,81 Boya 108 kilogram ağırlığa sahibim. İnternet sektörüyle uğraşıyorum günün ortalama 9-13 saati koltukta geçiyirom. bana uygun ben biraz sert yatakları severim yalnız bu viscoyu sertleştirebilirmisniz. suan kullandığım bazanın ölçüleri 90*190 fakat kullandığım yatak 95*195 sanırım mezroyla bunlar çıktı ;) bu göndereceğiniz yataklar ruloolarak diyor normal yataklardan dahamı ince yoksa bilgdigmi yatak kalınlığındamı+ suanki yatağımın üstünemi geçiyorum. birde sizden ricam mesela verecegim ölçünlerde bu viscodan koltuk için minder tarzı kesim olaiblirmi malum otur otur ;) Not:: Adana'dayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanSen

www.kargibi.com.tr adresinizde 3D Secure var mı?

Merhaba,

Evet, sitemizden 3D Secure ile ödeme yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rock_starr

Merhaba öğrenciyim burdaki yatak aşırı sert ve sitedeki yataklara baktım ama çok pahalı. benım yatak çift kişilik ve en büyüğünden sanırım bana göre fiyatı uygun olması önemli sertliğini kıracak yumaşatacak bir ürün varmıdır saygılar

Merhaba,

Sizin için Visco Ped önerebilirim. Yumuşatıcı özelliğe sahiptir. Şu anki yatağınızın üzerine koyduğunuz zaman rahatlıkla visco konforunu hissedebilirsiniz. Fiyatlar piyasaya göre inanın uygundur. Bunun en büyük nedeni siz değerli müşterilerimizin direkt fabrikadan ürünü temin etmeleri ve bizim üretici konumunda olmamızdır.

Detaylıca inceleyebilmeniz adına link taksim etmek isterim, link:
    http://www.kargibi.com.tr/
    Visco Ped Visco Pedler Kargibi
    http://kargibi.com.tr/urun/visco-ped

Soracaklarız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 8 Kasım 2013; 11:14:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cecen_01

Merhabalar Mehmet Bey, 1,81 Boya 108 kilogram ağırlığa sahibim. İnternet sektörüyle uğraşıyorum günün ortalama 9-13 saati koltukta geçiyirom. bana uygun ben biraz sert yatakları severim yalnız bu viscoyu sertleştirebilirmisniz. suan kullandığım bazanın ölçüleri 90*190 fakat kullandığım yatak 95*195 sanırım mezroyla bunlar çıktı ;) bu göndereceğiniz yataklar ruloolarak diyor normal yataklardan dahamı ince yoksa bilgdigmi yatak kalınlığındamı+ suanki yatağımın üstünemi geçiyorum. birde sizden ricam mesela verecegim ölçünlerde bu viscodan koltuk için minder tarzı kesim olaiblirmi malum otur otur ;) Not:: Adana'dayım :D

Merhaba,

Visco sünger çok sert bir yapıya sahip değildir. Sert yatakta yatmayı seviyorum diyorsanız sizin için uygun olmayabilir. Bu yüzden klasik yay sistemine sahip UltraPlus bonel yaylı yatağı deneyebilirsiniz. Sert bir yapıya sahiptir. Rulo haline getirilen yataklar, normal yatak yüksekliğine sahiptir. Diğerlerinden hiçbir farkı yoktur. Tek farkı özel makinelerde rulolanabilir özelliğe sahip olmasıdır. UltraPlus yatak klasik bonel yay sistemine sahip olduğu için rulo yapılamamaktadır. Koltuk için ise size yardımcı olmak isterdim fakat şu an itibariyle o yönde bir üretimimiz bulunmamaktadır. :( İlerde olursa yardım edelim. Adana'ya ürün gönderimi yapmaktayız. Ürünlerimiz tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo ile kapınıza kadar teslim edilmektedir.

• Merhaba. Sitenize baktım ama 80*180 ölçülerinde yatak bulamadım. Yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muto1985

Merhaba. Sitenize baktım ama 80*180 ölçülerinde yatak bulamadım. Yardımcı olabilirmisiniz?

80*180 cm ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak ölçüsü eklenmiştir. :)

• Merhaba ben visko değilde pocket yaylı yatak almak istiyorum öneriniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.