Şimdi Ara

ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak' Fırsatı -Forum üyelerine özel kampanyalarla! (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
55
Favori
88.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kargibi

quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Dh de yapılmayacak işler yapıyorsunuz ya dahili bileşenlerden daha çok kişi var burda

Merhabalar,

Teşekkür ederiz :)

Benbu mesajdan birsey anlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Sayın Forum Üyeleri,

ViscoPlus model yatak, hediye visco yastık, ücretsiz kargo ve uygun fiyatlarla sunmakta olduğumuz kampanya, Aralık ayının 15'inde (15/12/2013) , saat 22.00'da sona erecektir.

Bilgilerinize sunarız.
  • quote:

Merhabalar Sayın Forum Üyeleri,

ViscoPlus model yatak, hediye visco yastık, ücretsiz kargo ve uygun fiyatlarla sunmakta olduğumuz kampanya, Aralık ayının 15'inde (15/12/2013) , saat 22.00'da sona erecektir.

Bilgilerinize sunarız.

160x200 cm çift kişilik yatak fiyatı nedir?
  • Yatağı ölçeyim bende sipariş vereceğim.
  • nkA kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ürünü daha rahat ve detaylı inceleyebilmeniz adına
    http://www.kargibi.com.tr/
    ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak Visco Yataklar Kargibi
    http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
    , link takdim etmek isterim.

Soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

• Bende bir adet sipariş geçtim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

Bende bir adet sipariş geçtim. :)

Merhabalar,

Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileklerimle :)

Herhangi bir durum halinde lütfen iletişime geçiniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
  • quote:

Satışlarımız son hızıyla devam etmektedir, iyi alışverişler donanımhaber ailesi:)

Ürün dikkatimi çekti, PM'den mesaj attım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroemre

quote:

Satışlarımız son hızıyla devam etmektedir, iyi alışverişler donanımhaber ailesi:)

Ürün dikkatimi çekti, PM'den mesaj attım...

Merhaba,

Cevapladık, gelen kutunuzu kontrol ediniz:)
  • hocam iyi günler 2 aydır visko yada lateks yatak aranıyorum açıkçası süper tereddütlerim var ve ben aşırı pimpirikli bir adamım ama

dönüp dolaşıp sizin sayfaıza geliyorum bu hafta içerisinde sipariş geçeceğim sitenizde 3d ödeme seçeneği varmıdır

birde yorumlarda yastıkların ufak olduğundan bahsetmişler yastıkları büyük alma imkanımız varmı.

ve 180 boy 80 kilo 1.68 boy 60 kilo 2 kişi için 60dns mi 70 dns mi daha rahattır bel ve fıtık sorunlarım var ne tavsiye edersiniz

son olarak sanalpazara belli bir komisyon veriyorsunuz bunun için fiyat farkı olması gerekmiyormu yani sizin sitenizdede aynı ebattaki yatağı daha uyguna almamız gerekmezmi
    neticede sizin sitenizden sipariş geçersek sanal pazara komisyon vermiyorsunuz. pm den fiyat ebat istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

hocam iyi günler 2 aydır visko yada lateks yatak aranıyorum açıkçası süper tereddütlerim var ve ben aşırı pimpirikli bir adamım ama

dönüp dolaşıp sizin sayfaıza geliyorum bu hafta içerisinde sipariş geçeceğim sitenizde 3d ödeme seçeneği varmıdır

birde yorumlarda yastıkların ufak olduğundan bahsetmişler yastıkları büyük alma imkanımız varmı.

ve 180 boy 80 kilo 1.68 boy 60 kilo 2 kişi için 60dns mi 70 dns mi daha rahattır bel ve fıtık sorunlarım var ne tavsiye edersiniz

son olarak sanalpazara belli bir komisyon veriyorsunuz bunun için fiyat farkı olması gerekmiyormu yani sizin sitenizdede aynı ebattaki yatağı daha uyguna almamız gerekmezmi
    neticede sizin sitenizden sipariş geçersek sanal pazara komisyon vermiyorsunuz. pm den fiyat ebat istiyorum

Merhaba,

Sitemizde 3D Secure ile ödeme mevcuttur. Güvenli bir şekilde ödemenizi yapabilirsiniz. Ayrıca, Encard için diğer ay %20'sini geri alabilmeniz mümkün. Visco Theraphy Spa Yastık isterseniz 20 TL fark ücretini ödeyerek büyük yastık alabilirsiniz.

Belittiğiniz fiziksel özelliklerinize göre ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak sizin için uygundur. rahatlıkla düşünebilirsiniz. Birçok müşterimiz yatağın performansından çok memnun.

Kargibi ürünlerini hangi şekilde alırsanız alın hep aynı ücreti ödersiniz. Komisyonlar, hizmet bedelleri ve kargo ücreti bize aittir. Ödemenizi Sanalpazar üzerinden değil de kargibi.com.tr adresinden kredi kartınızla yapsanız dahi, kendi bankamız bu ödeme için bizden komisyon bedeli kesmektedir. Maalesef, bu durum fiyat açısından bir fark oluşturmamaktadır.

• Bende yarın 150 200 visco yatak siparişi geçmeyi düşünüyordum encardın süresi geçmeden.Bu yastık için söylediğiniz 20tl farkı nasıl yatırıyoruz..sanalpazarda ayrı bir link var bunun içinde ben mi göremedim? hediye olanlar kullanışlı değilmiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quashpack

Bende yarın 150 200 visco yatak siparişi geçmeyi düşünüyordum encardın süresi geçmeden.Bu yastık için söylediğiniz 20tl farkı nasıl yatırıyoruz..sanalpazarda ayrı bir link var bunun içinde ben mi göremedim? hediye olanlar kullanışlı değilmiş sanırım.

Merhaba,

Büyük yastık için özel link şu şekildedir. Siparişinizi buradan geçebilirsiniz.

http://www.sanalpazar.com/Viscoplus-Tam-Ortopedik-150200cm-Yatak-buyuk-Visco__isp12210647

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamun aleyküm,
    n11 de satış yapmayı düşünüyor musunuz?
    Malum n11 de min. 200 tl alışverişlerde geçerli 100tl lik çekler + ekstra bonus kampanyaları vs. çok yaygın, satışlarınızı olumlu etkileyecektir ben de alışveriş yaparım.
  • sanalpazardan 1 adet daha sipariş geçtim 160x200.. çok uzun sürmez umarım elime geçmesi. Saygılar
  • N11 üzerinden mağaza açıp satış yaparsanız benim gibi bir sürü kişi satın alacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

Selamun aleyküm,
    n11 de satış yapmayı düşünüyor musunuz?
    Malum n11 de min. 200 tl alışverişlerde geçerli 100tl lik çekler + ekstra bonus kampanyaları vs. çok yaygın, satışlarınızı olumlu etkileyecektir ben de alışveriş yaparım.

Merhaba,

n11.com adlı site ile görüşmeler yapılmıştır ve kendileriyle komisyon oranında anlaşmakta sıkıntı yaşamaktayız. Çok yüksek komisyon oranları mevcuttur. Bu yüzden kendileriyle çalışamamaktayız. Size verilen çeklerin tahsilatını komisyon oranları ile yaptıklarını belirtmektedirler. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargibi -- 13 Aralık 2013; 11:08:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

sanalpazardan 1 adet daha sipariş geçtim 160x200.. çok uzun sürmez umarım elime geçmesi. Saygılar

Merhaba,

Ürününüz bugün kargoya verilecektir. Ardından kargo takip bilgisini paylaşacağım. Şimdiden hayırlı olsun.
  • kargibi kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum ilginiz için teşekkürler.
  • Sipariş veridğim yatak konuştuğumuz tarihte elime ulaştı. Bunun için Mehmet Bey' e özellikle teşekkür ederim.

Ambalajı açalı 15 dk kadar oldu kısmen yatak şeklini aldı fakat halen üzerinde pek çok girinti çıkıntı var. Sanırım özellikle yastık yatağın içinde sarılı olduğunda onların denk geldiği bölgeler. Düzelmesini bekliyorum 5 dk da bir kontrol ederek :) Bir de hediye gelen yastıklar gerçekten küçükmüş fark edebilsem muhakkak büyük boyu alırdım. Çünkü yastık standart yastıklardan daha küçük. Alacak arkadaşlara yastıkları büyük boy almalarını tavsiye ederim. Kullandıkça yorumlarımı yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.