Şimdi Ara

Visiual Studio 2005 yardım!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • visual studio da yazdıgım c kodunu derledigimde dos penceresi karsıma geliyor ve yazdıgım programda girilmesi gerekn degerleri girdigimde sonucu gormeden pencere yok oluyor acaba böyle bir sorunla karsılasmıs olan veya cozumunu bilen var mı ???

• new project derken win32 console application ve daha sonra new diyerek C/C++ Header File seçtin değilmi?
  • pardon dediklerim visual studio 6.0 için geçerli
  • C için bilmiyorum ancak VB kodu ile söyleyeyim zaten kodu görünce hatırlarsın.

Console.Readline() kodunu yazıyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazkartal_1 -- 13 Şubat 2008; 0:34:16 >
  • en basitinden bi merhaba dunya yazıyım dedim acaba enterla alakalı bi durum mu fakat ondada aynı durum anca arda f5 e basınca sanki ne yazdıgı gorulebilio gibi sası bak sasır tarzı bişeye benzedi bi bakıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: gangstarr

en basitinden bi merhaba dunya yazıyım dedim acaba enterla alakalı bi durum mu fakat ondada aynı durum anca arda f5 e basınca sanki ne yazdıgı gorulebilio gibi sası bak sasır tarzı bişeye benzedi bi bakıma

arkadasim eger programi dos ortaminda calistirirsan gorursun. Yada programin sonunda getchar() ile karakter beklersen gorebilirsin. Yada ctrl+f5 ile acarsan hic birsey yazmadan direk programın calismasini gorebilirsin. Kolay gelsin.
  • Aşağıdaki kodu aynen yaz ve F5 bas.Konsol uygulaman sen kapatana kadar ekranda kalacak.Bu arada VB ile aynıymış C# kodu sonunda sadece noktalı virgül varmış

Visiual Studio 2005 yardım!!!!!!

Değiştirme:Resim uğraştırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazkartal_1 -- 13 Şubat 2008; 9:49:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @alex saolasın dostum dediğin g,b, yapınca ekran yok olmuyor...
    @beyazkartal saol dostum emeklerin için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.