Şimdi Ara

Vista 5.1'e uygun ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vista işletim sisteminde asus P5PL2 destekli onboard üzerinden 5.1 ses alıyorum.Fakat onboard kalitesi hiç iyi değil.Seste aşırı bir cızırtı var.Bana vista 5.1 uyumlu(fiyatı önemli değil) max. verimlilik ve performans alacağım ses kartı tavsiyesinde bulunurmusunuz

Not:Logitech X-530 kullanıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: mav13

Arkadaşlar vista işletim sisteminde asus P5PL2 destekli onboard üzerinden 5.1 ses alıyorum.Fakat onboard kalitesi hiç iyi değil.Seste aşırı bir cızırtı var.Bana vista 5.1 uyumlu(fiyatı önemli değil) max. verimlilik ve performans alacağım ses kartı tavsiyesinde bulunurmusunuz

Not:Logitech X-530 kullanıyorum.

bildiğim kadarıyla vista'dan hangi ses kartınız olursa olsun şu an için tam performans almak mümkün değil creative kartların bile vista driverlerı tam düzgün değil ayrıca işyerimizde vista olan kötü ses veren bi makineye xp kurduğumuzda ses düzelmişti sanırım bazı şeyler vistanın tam oturmamış olmasından kaynaklanıyor.bence beklemekte fayda var ama bütçe müsaitse xi-fi serisi kartlar alınabilir en azından crative'in yeni kartları olduğu için driver güncellemesi daha fazla.

• XP'de onboard soundmax'ın ses kalitesi çok iyiydi fakat vistada ses kartı zorunluluk haline gelmiş durumda.Fiyat dediğim gibi önemli değil creative xi-fi
    düşüneceğim teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.