Şimdi Ara

Vista 64bit ultimate boot sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real
    ben artik çıkıyorum. artik orty sende atanas16 a yardim edersen zincir ilerlemiş olur.

eywallah, atanas16 nın sorununu anlayamadım ama yardımcı olmaya çalışırım

edit: atanas16 son durumun nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orty -- 31 Aralık 2007; 18:58:13 >

• EN rahat çözüm vista dvd yi takıp açılşta f8 yapın kurum gibi devam edin onar da onarı seçin bir sürü secenek gelicek boot onarı secin bende vardı benzer sorun hemen çözdüm.
  • baba bu kadar kasana kadar msnde konussaydınız yaa (: parmaklarınıza yazık yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: JuaN1925
    baba bu kadar kasana kadar msnde konussaydınız yaa (: parmaklarınıza yazık yaa

o zaman ayni problemleri yasayan gelip okuyup faydalanamaz

fsh77:
    ilgine tesekkurler, dedigin seyin ise yaramadigi bir durum bu, bastan sonra okursan anlarsin.

• Lancelot_Real

konudan buraya cevap yazdım.

Benim harddisklerim sata jumper ayarı yok dediğin gibi 1.ci boot seçiyorum fakat yine aynı hata oluşuyor. Çözüm fikri olan ?
  • bu forumda active yapma vardi, yaptin mi?
  • actif edince bootmgr bulunamadı hatası alıyorum akitf olmadan cd varken çalışıyor sorun boot'da BOOT lamıyor
  • dj4u:
    okumuyorsun. Okuyup soru sorarsan yardimci olabilirim yada baskasi yardim eder zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 3 Ocak 2008; 19:05:54 >
  • 1 haftadır 12 defa vista yükledim

fixmbr

botmgr

ve eklenen komut dosyalarını denedim

Akitvasyon yaptım.

Tek harddisk üzerinden yükledim

Disk Düzenleyicisinden C sürücüsünü işaretleyim aktif hale getirdim

bios üzerinden windows u yüklediğim hard disk ' i first boot device olarak yaptım.

Sanırım yeterince okumuşum......
  • dj4u
    tamam
    yazmakla iyi ettin, nerden bileyim senin neler yaptigini
    (forumdaki arkadasin da kurdugu disk sata idi, senin sordugun sorulara bakarak cevap yaziyorum)

butun bunlari yaptiktan sonra halen hata cikmasi cok ilginc.

windows un harddisk manager olayi cok acaip calismalar yapabiliyor. Kullandigin bi program varmi, yoksa computer managementten mi bakiyorsun?
  • vista boot manager isimli bi program yükledim şimdi şöyle bir uyarı çıkıyor :

""""VistaBootPRO has detected that Vista either not installed or is installed on a hidden drive. You may experience minor problems using VistaBootPRO and/or making changes to your BCD Registry"""""

Ve düzenleme yaptırmıyor boot kayıtlarında fikri olan ?

Vista nın disk yönetimi programında hem vistanın yüklü olduğu hemde diğer bir harddiskim işaretlenmiş ve aktif olarak duruyor.... yine fikri olan :)
  • sana ilk verdigim cevaba geldin.
    bak bakalim geldigin adimda sorunu cozen arkadas ne yapmis.
  • keşke açık açık yazsanda bende can çekişmesem hangisi hangisi diye...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.