arkadaşlar ati catalyst ten vertical refresh full yapıyorum ama VİSTA da pes6 kırılma hatasını düzeltmiyor. xp de düzeltiyodu bi çözümü varmı bilen varmı bi yardım pls ...
ayni sorun xpdede war olmuo bi turlu cok kotu oluo goruntu anlam weremiyorum fps cok yuksek ama akicilik sifir
Catalyst 7.3 çıktı, eğer 7.2 kullanıyorsan bir de bunu dene. İlk sürücülerde bu tip hatalar normaldir. 3.10'a kadar benim makina zırt pırt reset atıp dururdu.
quote:
Orjinalden alıntı: PeLONi
ayni sorun xpdede war olmuo bi turlu cok kotu oluo goruntu anlam weremiyorum fps cok yuksek ama akicilik sifir
benim anlattıgım sorun xp de çözümü var catalyst den 3d/allsetins aç ve vertical refreshi sonunakadar aç düzeliyo ama vistada sitedindewww.atiamd.com da henüz çözümlenmedi yazıyo kendi infosunda kolay gelsin..
Eğer yüksek FPS'ye rağmen akıcılık elde edemiyorsanız çözünürlüğü değiştirmeyi deneyin (mesela daha da arttırın) İlginç ama PES'de işe yarıyor.
Mesela ben 1600*1200 çözünürlükte 60 fps sabit iken akıcı oynayamıyordum. Çözünürlüğü 1920*1440 yaptım, oyun inanılmaz akıcı oldu.
monutor desteklemiorki o cozunurlugu 1280 e cekiorum daha iyi oluo ama yine akici degil vertical refreshide fulledim ama yine ayni sorun nerde anlamadim hani sistem kotu degilki monutordenmiki 8ms ile alakali bi durum olmasa gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme