Şimdi Ara

Vista Business 64 bit?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bu sürüm var. Directx 10.1 desteği veya başka konularda Ultimate ya da Home Premium versiyonlarına göre bir sorun yaşar mıyım? Oyun sistemi için uygun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baltar -- 8 Temmuz 2008; 13:37:54 >

• hayır cok fark yok helede dx10 ve 10.1 ile ilgili bi fark yok ancak 10.1 olması için bir de onu destekleyen ekran kartı da almanız gerekir.
    oyunları su anki kartınız dx10 ise oyunları eliniz deki sürüm ile dx 10 da oynayabilirsiniz.
  • business versiyonu işyeri kullanımı içindir diye düşündüm o yüzden sordum.

elimde hd4870 var. kart desteği konusunda bir sorun yaşamam.

business ile aynı oyun performansını alabilirsem boşuna başka versiyon aramayayım. çünkü business bana ya bedava ya da çok düşük bi maliyetle gelecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myozcan

http://www.microsoft.com/turkiye/windows/products/windowsvista/editions/choose.mspx

içinde satranç var mı yok mu diye sormuyorum ki ben
  • 32 Bit forza
    sebeb: herkes vista 32 bit 3.5 gb görüo diyo amaaa 32 bit vista ramleri 3.5 gb görüyor ve 64 bit vista tam görüyor orası doğru fakat 32 bit vistada sistem 560 mb kullanırken 64 bit vistada yaklaşık 800 mb kullanıyo yani 500 mblık alanın boşluğunu 64 bitlik vistada kullandığı ram miktarıyla kapatıyor sonuç olarak size 250 mb boş alan kalıyo ayrıca 64 bit vista sadece çok ağır programlarda 32 bit versiyonuna fark atarken orta düzey ve düşük uygulamarda 32 bitin gerisinde bile kalıyo eğer 64 bite geçilecekse ve ciddi bir performans alınacaksa 8gbtan tam verim alınır ki hala sp1 den sonra x64te driver sorunları devam ediyor o yüzden x64 ün bence daha 1 yılı var diyorum
    **Ultimate yerine home premium tercih edersen sistemi daha az yorarsın farkı ise(hdd şifreleme,uzak pc kontrolü,ağ sistemi oluşturma,3d masaüstü)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.