Şimdi Ara

Vista da dahili hata 411 ? - ÇÖZÜLDÜ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kullandığım Toshiba a100-599 notebookumda Vista Home Premium yüklü,normal özelliklerinden tek fazlası 2gb ram olması.
    Birkaç gün önce nedenini açıklayamayacağım bir nedenden dolayı bootmng hatası aldım ve işletim sistemine ulaşamadım,160 gb lık diskimde 4 partition vardı ve ben diskimin E bölümüne XP kurdum bir şekilde kayıp dosyaya ulaşmak için,sonuçta bu yöntemle kurtaramayınca notebookla verilen Toshıba kurtarma cd si ile vistayı yeniden kurdum,xp yok tabii ve şimde herşey yolunda,tek sorun bilgisayarı açtıktan kısa bir süre sonra herhangi bir program çalıştırsamda çalıştırmasamda aşağıdaki hatayı alıyorum ama bilgisayar günboyu açık bile kalsa bir kere geliyor ve onayladıktan sonra çalışmayı engelleyici bir durum oluşturmuyor,benim derdim arka planda yapılması gerekipte yapılamayan birşey varsa ilerde başımın ağrıması,hata şu

Dahili hata 411
    Yetenekler yöneticisi oluşturulamadı
    Bilgisayarı yeniden başlatın
    Eğer problem tekrar görülürse yeniden yükleyin...

diyor ama neyi...
    Başka bir açıklama yok,ilginize şimdiden teşekkürler...

Not : Bu uyarı vistadan değilde kurulu bir programdan geliyor olabilir derseniz,yüklü olan programları yazarım ama çökmeden önce olan programları yükledim ve önceden bu sorun yoktu...

Arkadaşlar,sorun tamamen SE p900 telefonun USB DSS sürücüsüyle ilgiliymiş,çözüldü...Herkese kolaylıklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velkaratas -- 10 Şubat 2008; 21:53:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.