Bildirim
Vista'da Kablolu veya Kablosuzda Sınırlı Bağlantı Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok uğraşma.
nod32' nin kendisinde ağ bağlantılarınla ilgili güvenilir yapılandırma yapıldı ise onları sil.
wireless donanımının driver ve yazılımını kaldır. aygıt yöneticisinden de !? işaretli olanları kaldır.
bir restart yap ve ilk açılışta aygıt gereksinimlerini yeniden yükle.
wifi ayarlarını yap. connect dediğinde, sanırım nod32 uyarı verir ve yeni ağ bağlantını kaydeder.
olmadı mı? telefonun fişini çek, aynı işlemleri tekrar yap. kontrol et ve telefon fişini tak.
şu telefonun rj45 miydi ne o soketin yapmadığı şey yok. çok etkili bir kablo bu.. -
Aynı sıkıntıyı ben de kablosuz in. çekiyordum. bakmadık yer kalmadı. şu anda Eset NOD32'yi kaldırdım. eğer sınırlı erişim sorunu olmazsa ondan kaynaklanıyor demektir. sonucunu buraya yazarım inşaallah. -
ESET'in günahını almayalım. Deminki mesajı yazdıktan sonra yine sınırlı bağlantı veya bağlantı yok dedi kendileri. Yeni günah keçim Windows PİSta... -
quote:
Orjinalden alıntı: zengin_47
ESET'in günahını almayalım. Deminki mesajı yazdıktan sonra yine sınırlı bağlantı veya bağlantı yok dedi kendileri. Yeni günah keçim Windows PİSta...
iltifat etme, iltifat etmee.. ben o hismin hiç kullanılmaması taraftarıyım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X