arkdaşlar ben xp nin yanında bugun birde vista kurup çalıştırdım ancak vistadan girdiğimde modemimi tanımıyor.acaba nedeni nedir?yardımcı olursanız sevinirim
modemim AİRTİES rt-102
şimdiden teşekkürler...
Çevrimiçi destek alı tıklayarak driver ı internetten bulmasını sağla hiç olmadı..
Ama airties ın kendi sitesinde olması gerek
usb denmi baglanıyosun ondan dolayı tanımaz arkadasın dedii gibi driveri bulman lazım
usb den bağlanıyorum.ben airtiesin stesinden en son sürümünü indirdim fakat rar dosyası bozuk çıkıyor.
Programları indirmek için açıklamaların üstüne tıklayın sadece driver bana lazım diyorsanız en aşağıda'ki açıklamaya tıklayınız (RT-102 USB Driver 3.3.0 - 24.12.2007)
x-devil denedim ama aygıt sürücüsünü güncelleden modemi seçip söylediğin dosyaları gösteriyorum yine tanımıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: TrakON
arkdaşlar ben xp nin yanında bugun birde vista kurup çalıştırdım ancak vistadan girdiğimde modemimi tanımıyor.acaba nedeni nedir?yardımcı olursanız sevinirim
modemim AİRTİES rt-102
şimdiden teşekkürler...
tarayıcıya 192.168.1.1 yazarak girmeyi denedinizmi?Şahsen ben bu yol ile sorunsuz modem ayarlarına giriyorum.
denedim ama olmadı.ethernetten bağlanmayı denesem veya reset atsam bişey değişir mi acaba? lütfen yardımmm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme