Şimdi Ara

vista da silinen resimler (acil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    vista yüklü laptopda yanlışlıkla yüklü olan resimleri sildik.sistem geri yükleme yaptık ancak resimler yine uçmuş.recovery my files proğramını yükledim.silinen dosyaları proğramı satın almadan geri getirme şansı yok.sizin görüşleriniz neler.? sildiğimiz resimleri nasıl geri getirebiliriz.?tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdo_38 -- 28 Ocak 2009; 1:01:51 >

• konu güncel arkadaşlar..biraz uğraştırıcak gibi biliyorum.özelden ulaşabilecek arkadaşların da yardımlarını bekliyorum.selamlar..
  • eger isletim sistemi resimlerin oldugu aynı harddiskde ise bilgisayarına hiç birsey kurma mümkünse harddiskini başka bilgisayara bagla ve o bilgisayarada get data back programı kurarak diskini tarat ama dedigim gibi resimlerin oldugu diskin uzerine bir sey kopyalama cünkü ozaman verileri kurtarma imkanın azalabilir. get data back programınıda kolaylıkla bulabilirsin umarım yardımcı olabilmisimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abuabuabu

eger isletim sistemi resimlerin oldugu aynı harddiskde ise bilgisayarına hiç birsey kurma mümkünse harddiskini başka bilgisayara bagla ve o bilgisayarada get data back programı kurarak diskini tarat ama dedigim gibi resimlerin oldugu diskin uzerine bir sey kopyalama cünkü ozaman verileri kurtarma imkanın azalabilir. get data back programınıda kolaylıkla bulabilirsin umarım yardımcı olabilmisimdir.

tşk yardımların için arkadaşım..ancak bu tür kurtarma proğramları lisanslı olmadıgı sürece resimleri geri alma şansın yok biliyosun.ben bir ikisini yükledim sadece rsimleri buluyor,maalesef lisans key olmadıgı için geri alamıyosunuz..selamlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: merdo_38

quote:

Orjinalden alıntı: abuabuabu

eger isletim sistemi resimlerin oldugu aynı harddiskde ise bilgisayarına hiç birsey kurma mümkünse harddiskini başka bilgisayara bagla ve o bilgisayarada get data back programı kurarak diskini tarat ama dedigim gibi resimlerin oldugu diskin uzerine bir sey kopyalama cünkü ozaman verileri kurtarma imkanın azalabilir. get data back programınıda kolaylıkla bulabilirsin umarım yardımcı olabilmisimdir.

tşk yardımların için arkadaşım..ancak bu tür kurtarma proğramları lisanslı olmadıgı sürece resimleri geri alma şansın yok biliyosun.ben bir ikisini yükledim sadece rsimleri buluyor,maalesef lisans key olmadıgı için geri alamıyosunuz..selamlar..

pm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.