Şimdi Ara

vista edit home ingilizceyi nasıl türkçe yaparım?(sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar elimde yurt dışından gelme hp 6200 serisi bir laptop var sistem dili ingilizce ben bunu türkçe yapmak istiyorum.bunun için ne yapabilirim ilk başta servis paketi 1'i türkçe olarak yükledim ama olmadı format atmadan sistemi türkçe yapabilirmiyim acaba..yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürü borç bilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aladdinbilge -- 28 Nisan 2009; 14:20:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aladdinbilge

merhaba arkadaşlar elimde yurt dışından gelme hp 6200 serisi bir laptop var sistem dili ingilizce ben bunu türkçe yapmak istiyorum.bunun için ne yapabilirim ilk başta servis paketi 1'i türkçe olarak yükledim ama olmadı format atmadan sistemi türkçe yapabilirmiyim acaba..yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürü borç bilirim...

eger dvd de tr/eng yazıyosa ilk yükleme ingilizce olucaktır daha sonra ilk güncellemede dil seçeneklri gelir ordan türkçeyi indirceksin ..

oda olmazsa sana ilaçlı sistem yolu gözükür
  • Türkçe işletim sistemi kurmadan olmaz maalesef.Yeni Vista TR indirip kullanınız
  • eğer kullandığınız işletim sistemi ingilizce ise, windows update sitesine girin başlattan.. orada dil seçeneklerinden türkçeyi indirin 200mb civarı bişi olması lazım.. sonra onu kurun.. format atmanıza gerek yok..
  • Bildiğim kadarıyla extra dil paketi yükleme vista ultimate sürümüne özgü bir uygulama farklı sürümlerde çalışmayabilir.
  • arkadaşlar ultimate için direk aşağıdaki link'i indirip denetim masası> bölgesel dil seçeneklerinden dosyayı gösterip kuruyoruz
    32bit için:
    http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2008/04/lp-tr-tr_916f7525e9365c6982dc88d1f1d8c1d10cca301a.exe

home basic, starter,home premium...paketliri için ise aşağıdaki linki tıklayıp indirdikten sonra add language dedikten sonra daha önce indirdiğimiz dil paketini gösterip install diyoruz...bilgisayar açılıp kapanınca sorun ortadan kalkıyor....

http://r-apidshar-e.com/files/137167823/Vistalizator_1.35_By_RADIN.rar
    LİNKTEKİ TİRE

YUKARIDAKİ TÜM LİNKLER ALINTIDIR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.