Şimdi Ara

Vista format sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhabalar. vistayi fazla kullanmadigim icin boyle bir sorunla hic karşılaşmamıştım. yeni aldigim laptop a vista formati attim. atmadan once forumdan nasil format atilir başlıgını okudum fakat sorum su.

formata başlamadan once dvd room u boot ettım. kuruluma başladı buraya kadar sorun yok fakat vistayi nereye yukleyecegımı C veya D yi formatlayacagımı veya yeni bir bolum oluşturacagımı, ve kımlık dogrulaması gıbı hiçbirşeyi sormadı. 15 dk bekledı ve dırek vista acildi. tektuş kurulum yapmıyorum cd den yukluyorum vistayı olmuyor bana hiçbirşey sormadan kendısı formatlıyor.

bırcok forumu okudum boyke bir durumla karşılaşan yok yardımlarınızı beklıyorum.

• İmkanın varsa 20 TL'ye hallederler bu durumu yada vista kullanan arkadaşlar ilgilenirse çözüm bulucaklardır sorununa.
  • Öncelikle C kısmını sileceksin ardından bölüm oluşturacaksın (sildiğin kısım C ise boyutuna bak ardından aynı boyutta yeni bölüm oluştur)
    D kısmına dokunma önemli belgelerini orda depola dursun ardından vistayı kur kurulumdan sonra Vista cd'sini çıkar yoksa her resetten sonra format ekranına geri döner
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErdincTuran

Öncelikle C kısmını sileceksin ardından bölüm oluşturacaksın (sildiğin kısım C ise boyutuna bak ardından aynı boyutta yeni bölüm oluştur)
    D kısmına dokunma önemli belgelerini orda depola dursun ardından vistayı kur kurulumdan sonra Vista cd'sini çıkar yoksa her resetten sonra format ekranına geri döner

kardeş zaten C kısmını silmeye gelemiyorum. o bolumlere hiç ilgilenmeden direk olarak geçiyor. defelarca format attım o kadarını bılıyorum. vistayi otomatik olarak kuruyor herşeyini ben onu kendım nasıl ayarlayacagım dıye sordum zaten
  • bilen hiçkimse yokmu arkadaşlar. bır fıkrı olandamı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.