meraba arkadaşlar ben geçenlerde vista ultimate x64 indirdim ve dvdye bastım.bilgisayarıma dormat atmak istiyorum ama sistem başlarken cdyi okumuyor ne yapabilirm.yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.
cd rom un jumper ayarlarını kontrol ettinmi?
biostan pcyi cdden başlat eğer yine olmuyorsa elindeki xp ile başlta bide onda cdyi okuyor vistada görmüyorsa vista dvdsi yalanmış ;) cd rom jumper ayarlarınada bakmanı tavsşye ederim ama
belki basit bir ayrıntı ama dvdye kalıp olarak mı yazdırdınız.
arkadaşlar cd rom jumper ayarlarını yaptım zaten.sorunum dvdye bastığım dosyaları pc okumuyor sitem başlangıcında ve dvdye neroda veri dvdsi yarat diyerek kurulum dosyalarını attım.windows açıkkende setup hiç çalışmıyor.bu sürüm sizin kullandıınız sürümle uyuşmuyo diye bi hata veriyor.teşekkürler..
iso dosyasını dvdye veri olarak değil imaj olarak yazdıracaksınız.veri cd ve dvdlerini autorun kullanamazsınız
Yukarıda çözümü verilmiş olan soruna küçük bir ekleme yapmakta fayda var. ".iso" dosyalarını imaj olarak yazdırıken de CD/DVD yazdırma programımızdan en düşük hızı seçmek yararımıza olacaktır. Yüksek hızda yazılan ".iso" dosyaları sorun çıkartabiliyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme