Şimdi Ara

Vista hakkında yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende rusça vista var zaten rusçamda var bu vistayı pek bilmiyorum yeni pc aldım onda vista vardı alışmaya çalışıyorum.Mesela gece download yapıyo ben yatıyorum.O zaman otomatik oturumu kapatıyo daha doğrusu beklemeye alıyo gibi bişey eksan siyah oluyo açma tuşuna basınca kaldığın yerden devam ediyosun.Ben bunu nerden kaldırabilirim yoksa download yapamayacam bu gidişle geceleri yardım lütfen.

• Bak burada neler yaapcaksın sana yardımcı kılavuz :http://forum.donanimhaber.com/m_28641155/tm.htm

Yinede bir bölüm koyayım :

quote:

Güç Seçenekleri Değiştir: Güç ayarları Windows’un çalışan donanımlarının geçici olarak kapatılmasını sağlayan bir bölümdür. Bu sayede elektrik tasarrufu ve donanımlarımızı daha uzun ömürlü olmasını sağlayabiliriz. Monitör, Sabit Disk,usb,Pci-Express,İşlemci gibi donanımları istediğimiz yapılandırmayı yapabiliriz.Belli süreler vererek biz bilgisayarın başında değilken bu donanımların daha az güç harcayarak yada tamamen kendisini kapatarak bilgisayarımızın daha az elektrik harcamasını sağlarız.Bilgisayarımızdan ne kadar fazla performans istiyorsak o kadar yüksek performans seçeneğini burada etkinleştirmek gerekir.Performans ve elektrik tasarrufu birbiriyle ters orantılıdır.Ben yüksek performansı seçtim ve o şekilde kullanıyorum.Bu özellik laptop kullanıcılarına daha çok hitap etmektedir.Masaüstü kullanan arkadaşlarda kullanabilirler tabikide.

• Dostum sağolda yapamadım sanırım rusça olduğu için bulamıyorum nerde olduğunu :(

Tamam dostum yaptım çok sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminal3 -- 28 Ocak 2009; 16:55:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.