Şimdi Ara

Vista için geçici bir upgrate yapmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorum şu;

Şu anda imzamda da görülen Abit AN7 nForce2, Sempron 2600, 1GB DD2 Ram ve Winfast 6600Gt şeklinde bir sisteme sahibim. Sistemimi upgrate etmek istiyorum. Fakat yazın askere gitmeyi düşündüğüm için fazla bir para harcayıp toptan bir güncelleme olayına girmek istemiyorum. Çünkü dönüşte direk QuadCore ve DX10 olayına girmeyi düşünüyorum.

Benim aklıma gelen anakatımı agp slotlu ve mümkünse 939 pinli bir anakartla değiştirip birde athlon 64 3000 civarı bir işlemci alarak idare etmek. Yalnız çipset konusunda kararsızım. Vista kullanmayı düşünüyorum ve nForce3 bulabilirsem sorun yok ama eğer Via çipsetli bir anakart alırsam hangi modellere Vistanın sürücü desteğinin olup olmadığını bilmiyorum.

Bu konuda bilgisi olan veya bana anakart marka/model önerebilecek, upgrate konusunda fikir verebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum.

Hepinize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunece -- 5 Şubat 2007; 14:57:46 >

• upgrade için ayırdığın parayı koy bankaya ,askere gitmedende pc yi sat onuda ekle askerden gelince yeni pcni alırsın.askere gidecek birinin vista için upgrde yapması akıl karı değil .Nerden baksan en az 6 ay askerlik yapacaksın ,6 ayda pc dünyasında köprülerin altından çok sular akar .gelince şu an yapacağın upgrade sistemden daha iyisini aynı paraya kurarsın nasıl olsa.
  • Söylediklerin mantıksız değil azmo ama ben zaten 200-250YTL civarı bir para harcamayı düşünüyorum. Ve ayrıca bu elimdeki pc yi de satmayacağım. Yeni pc topladığım zaman bunu işyerime götüreceğim. Bu yüzden son bir upgrate ile ömrünü biraz daha uzatmam faydalı olacak benim için.

Via için vista driverları ve sistem önerileri hakkında fikirlerinizi beklemeye devam ediyorum.
  • Biliyorsunuz nVidia nForce2 için Vista desteği ve sürücüsü vermeyeceğini açıkladı. Zaten bu sebepten bile Vista kullanmak için upgrate e ihtiyacım var. Yama yapılmış beta driverlarla bu iş olmaz. Daha önce hiç Via çipseti kullanmadığım için de via desteği hakkında bir fikrim ve bilgim yok. Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • bence de şimdi upgrade için uğraşma,askerden gelince hem yeni pc alırsın hem de çok daha ucuza elindeki pcyi upgrade edersin ve şimdi yapcağın upgradeden daha uzun omurlu olur. Zaten yaza kadar vista çok yaygınlaşmaz ve vista uyumlu yazılımların çıkması yazı bulacak.Su an vista için hazırlık yapmak çok gereksiz bence
  • Bence vistaya geçme Linuxa geç.
  • Yok mu hiç önerisi veya vistanın via desteği hakkında bilgisi olan?
    Hangi çipsetli via almalıyım? 939 pinli ve agp slotlu olmasını istiyorum.
  • Bak son sayısında chip vistaya upgrade konusunu baya inceledi onu bi edinmeye çalış edinmediysen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.