Şimdi Ara

vista ile oyun sitelerine giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLGİSAYARIMDA VİSTA YÜKLÜ BİRTÜRLÜ OYUN SİTELERİNE GİRİPTE OYUN OYNAYAMIYORUM.HER TÜRLÜ JAWA PROGRAMLARINI DENEDİM OLMUYOR.ACABA BİLMEDİĞİM BİRŞEYMİ VAR.BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM.SAYGILAR

• giremediğin siteleri yazarsan bir bakalım
    bu arada sıfır vista mı var yoksa birkaç filtreleme veya firewall programı erişimi engelleyebilir
  • sadece vista kurulu herhangi bir arayüz yok. Gamyun.net'e giriyorum.Daha sonra üye girişi yapıyorum.Daha sonra oyunumu açıyorum.Ama sadece beyaz bir sayfa açılıyor.Alt taftada bitti yazıyor.Aynı siteyi xp'de açtığımda oyuna rahat giriyorum...Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
  • Ben vista ile çoğu şeye giremiyorum
  • Aslında vista çok harika bir işletim sistemi ama bazı eksikleri var.
  • Oyun sitelerini çok denemedim ama birçok sitede sorun çıkıyor.Zaten vistanın filtreleme programları yok henüz bildiğim kadarıyla.Yani dümdüz vista kullanıyoruz..
  • Giremediğiniz sitelere bir de başka bir internet tarayıcı programıyla girmeye deneyiniz.
    Mesela Mozilla ve ya OPERA. (IE7 kullandığınızı varsayıyorum, belirtmemişsiniz.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar vista gamyun oyun nete girebiliyorum artık.Sebebi ise jawa programındanmış.Jawa 5.0 yükleyerek sorunu çözdüm.Ben 2 aydır vista kullanıyorum çok harika bir işletim sistemi herkesi tavsiye ederim.Herkese ilgilerinden dolayı teşekkürler
  • arkadas tada vista yüklü oyun felan oynayamıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.