Şimdi Ara

Vista ile PC Boşta İken Sürekli HDD İşlem Sesi Sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: borealatis
    Ben bu sorunu biliyorum sanırım ... vistaya geçtikden sonra download programını değiştirdin mi? eğer değiştirdiysen ve uzun downloadlar yapıyosun ki öyle görünüyor... bazı download programları uzun downloadlarda ( ki torrent indiriyosan kesin yapar) veriyi tane tane her anını o an yazar diske :..bazıları ise bellekden yer ve ses çıkartmadan indirir bi kısma kadar sonra diske yazar ( yazarken ses çıkar ) sadece o an ses çıkar ve tekrar indirmweye ddevam eder parça parça yazar...sen eğer değiştirdiysen programını..anlık yazan bi download programı kullanıyo olabilirsin...indirdiği veriyi direk yazabiliyor...

Ben de dün akşamki denemelerinden sonra cevap yazacaktım, 12'den vurdunuz diyebilirim.

Usenet kullanırken, Newsleecher programı ile bu sorunu yaşamıyorum (tıkırtı sürekli değil, ender); fakat uTorrent kullanırken tıkırtı sorunu var. Sanıyorum bu program anlık yazıyor sizin de işaret ettiğiniz gibi.

• ufak ses çıkarsada Azureus u öneririm size .... sanırım benim gibi torrent indiriyorsunuz:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.