Şimdi Ara

Vista ile XP Pro arasında Ağ Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü bilgisayarımda Xp Pro yüklü Laptopta ise Vista Home yüklü bu iki bilgisayarı ethernet yardımıyla kablolu bağlantı yapıyorum ikiside internete giriyor ama Vista XP nin yazıcı ve dosya paylaşımını görmüyor ne yapmam gerekli

• xp'ye service pack 3 yüklersen sorunun düzelicek
  • şuan sp3 indiriyorum kurunca tekrar bakıcam

ayrıca XP dede böyle birşey var vistaya bağlanmaya çalıştığımda böyle bir uyarı veriyor vistadan nereden izin vericez dosya paylaşımına
     Vista ile XP Pro arasında Ağ Problemi
  • arkadaşlar şu sorunumu hala çözemedim sp3 yükledim ama fayda etmedi yapmam gerekenler neler :(

XPye bağlı yazıcımı Vista görmüyo bi çözüm ayrıca vista xp bilgisayarıda görmüyo
  • ayni sorun bendede mevcut.. cozumu varmi?
  • var arkadaslar bende onceden yapamıyordum sonra buldum.şimdi vistada ağ paylaşım merkezine girin en altta seçeneklerden parolalı dosya koruması diye birsey vardır onu kapatın.artık xp'dende vistadanda girebilirsiniz ıkı bılgısayarada.Kolay gelsın.
  • xp de herhangi bir klasörü paylasıma ac vista makinada baslat/arama yerine \\xp makinenin ipsi yada bilgisayar ismi örn. \\192.168.0.2 bu sekilde yazp entere bas gelmesi lazım. eger gelmezse windows güvenlik duvarını kapat yada dosya ve yazıcı paylasımını ac
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.