Şimdi Ara

vista kablosuz kulaklık tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde samsung sbh500 kablosuz kulaklık var ve bunu vista yüklü dizüstümle eşleştirmek istiyorum. vista'Nın bluetooth menüsündeki aygıt ekle'den denedim; aygıtı gördü, eşleştirme kodunu vs. girdim, en sonunda sürücü yüklerken "windows bluetooth peripheral device" hatası verdi, "çözüm bul" dedim, broadcom'un sitesine yönlendirdi, ordan ufak bir yazılım indirdim (adı bluetooth software download), ancak bu yazılım daha "detect" kısmında benim kulaklığımı görmedi, yani o da fos çıktı. samsung'un sitesine de baktım bu kulaklıkla ilgili hiç bir şey koymamışlar. başka önerisi olan var mı?

• ben bluetooth kulaklık ile pc eşleştirme problemini (windows 7 için ) downloadlenovo.com sitesinde 7zbv14ww adlı exe dosyası ile hallettim. deneyebilirsiniz. kolay gelsin
  • bu sorunun çözümü için kullandıgın donanımın yada bluetooth cihazının markasının web sitesi üzerinden bluetoothla ilgil güncel sürücüleri alman gerekli o şekilde düzeliyor bende dell 6400 var sbh 500 ile birlikte bu şekilde düzelmişti

SBH500 de güzel ses verir hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvien -- 9 Eylül 2010; 11:21:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.