Şimdi Ara

Vista Mavi Ekran Hatası Bir el atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb. Ben vista ulimate sp1 kullanıyorum. Yıllardır uğraştığım ve çözemediğim mavi ekran hatasının kodunu yazıyorum: Çözümlerinizi merakla bekliyorum:...

Technical Information:

*** STOP: 0x0000000A (0x950813B0, 0x0000002, 0000000, 0x818612C1

Birde şunlar yazıyordu yalnız sadece kelimelerin baş harflerini yazıyorum:

C d f c d
    I d f c f
    B d pysycsel memory

En başta da IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL yazıyor.

• Hard diskinde sanırım bad sector var (yazılışı yanlış olabilir ama bunun gibi birşey)hard diskin belirli bir bölgesi bozulmuş
  • kardeş herkes nedense hdd diyor fakat ben 1 ay olmadı daha garantiden alalı. Orda da biçimlendirildi test edildi sorun bulunamadı diye rapor verdiler. Hiç zannetmiyorum ondan olsun yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heryerindenöpüyorum -- 23 Mart 2009; 17:17:45 >
  • biostan ramlarin voltajını 2.1 veya 2.2 ayarla.bendede aynı sorun vardı.şimdi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogan_1977

biostan ramlarin voltajını 2.1 veya 2.2 ayarla.bendede aynı sorun vardı.şimdi yok

benim pc de dram voltaj control diye bir yer var orda 100mhz'den 200'mhzye kadar seçenekvardı ben 200 mhz'yi getirdim dğrumu sence.

Tam olarak nerden ayapılacağını söylersen daha iyi olacak. Beinim c p4 3.00 ghz agp anakart ddr400 ram var..
  • Arkadaşlar, böyle yorumlar mı olur? Sistem bileşenlerini bilmiyoruz bi kere. Parmakla gökyüzüne gösteriyoruz.
    @sereseresere
    Sistem bileşenlerini yazabilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alx

Arkadaşlar, böyle yorumlar mı olur? Sistem bileşenlerini bilmiyoruz bi kere. Parmakla gökyüzüne gösteriyoruz.
    @sereseresere
    Sistem bileşenlerini yazabilir misin?

p4 3.00 ghz
    1gb ddr-400
    256mb fx5500
    160gb 7200 seagate hdd
    via chipsetli agp anakart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.