Şimdi Ara

Vista Mavi Ekran Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Vista Home Premium 32-bit kullanıyordum fakat bilgisayarım açılmamaya başladı sadece güvenli modda açılıyordu, bir süre sonra artık o da açılmadı ve sürekli mavi ekran hatası geliyordu...Vista Ultimate 32-bit yüklemeye karar verdim (daha önce denendi ve problemi yok). Klasik şekilde yükleme başladım ve Dosyalar Genişletiliyor bölümünün 68%inde mavi ekran hatası geldi. Hiçbir şekilde windows u tekrar başlatamadım. Recovery i denedim fakat yüklenirken tekrar mavi ekran hatası geldi... Xp Cd si taktım, kur ön yükleme yaparken yine mavi ekran ile karşılaştım. Elim kolum bağlı kaldı. Yardımlarınızı bekliyorum...
    Şimdiden teşekkür ediyorum

• mavi ekran hatalarında ekran öyle duruyor mu yoksa reset mi atıyor?
    Eğer ekran kalıyorsa karşınızda hata kodunu ve dosya ismini söyler misiniz?
  • Sorunun donanımsal olma olasılığı yüksek, HDD 'de bilgi yoksa tüm partition'ları silerek kurmayı denediniz mi?
    mesut arkadaşımızın da söylediği gibi HATA KODUNU yazarsanız daha çabuk çözüme ulaşabiliriz.
  • Bazen kendisi kapatıyor, bazende ben kendim kapatıyordum. Şu an açtığımda Startup Repair ekranı geldi ve problemi bulup yeniden başlatıyor ve tekrar tekrar aynı şeyi yapıyor...
  • Recovery kurtarma ekranı geliyor size, xp kurmaya da çalışmışsınız partition'lar karışmış olmalı, hepsini silip yeniden bölüm oluşturunuz c ve d için, bu şekilde kurun. Önemli bilgi yoksa hemen deneyin.
  • Harici kullanıyorum ve bütün verilerim oraya depo ediyorum. Hiçbir verim yok hdd de. Partitionları silip tekrar nasıl bölüm oluşturacağım? Teşekkür ederim...
  • Recovery yüklerken mavi ekran hatası geldi şimdi ve reset atmadı öylece kaldı... IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL yazıyor. En altta da Technical information: ***STOP: 0x0000000A (0x00000000, 0x0000001B, 0x0000001, 0x8C87E758) yazıyor
  • Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor? Kaldı laptop böyle...
  • Tamam dediğim gibi harddisk le ilgili. XP cd sinizi takın HDD Bölme bölümüne geldiğinde orada gördüğünüz Bölümleri silin tekrar oluşturun, yada bu işlemi Acronis Partition Manager ile de yapabilirsin. Yani "Bölümlenmemiş Alan" haline getireceksiniz sonra kurun kuracaktır muhtemelen.
  • XP Cd sini takıyorum Windows Kur ekranı geliyor fakat tam sertifika ekranına geleceği sırada (f8 e basın falan) mavi ekran geliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.