Şimdi Ara

Vista Notebook ile XP Desktop'ı wireless ile birbirine ve internete bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık her şeyi anlatıyordur sanırım ancak ben bir de yapabildiklerimi söylüyeyim.

Önce desktop'tan bilgisayarlar arası yeni bir bağlantı noktası oluşturdum, sonra KABLOSUZ EV AĞI KURma yöntemi ile kurdum. Ardından aynı işlemi notebook'ta yani Vista'da yaptım.
    Her ikisinin erişebildiği ağlar listesinde de bu ağ görünüyordu. İkisinden de bu ağı seçtim, başta olmadı ama bir süre sonra tekrar baktığımda artık birbirlerini görüyorlardı.

Yukarıda yazdığım yöntemi yanlış da yazmış olabilirim, çünkü çok yöntem denedim, ama tahminim o ki bu yöntemle başardım.

Soru ve sıkıntı şudur ki, iki bilgisayar birbirlerine bağlanırken ben interneti kullanamıyorum. Çünkü wireless adaptörünü birbirlerine veri gönderip almak için kullanıyorlar. İnternete bağlantıyı sağlamak için bağlantıyı koparmak zorunda kalıyorum. İstediğim şey, notebook internete desktop aracılığıyla bağlansın. Aynı zamanda desktop ın içeriğini görebilsin, değiştirebilsin.

Bu konuda fikirlerini paylaşmak isteyen arkadaşlar var mı?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur NET -- 13 Şubat 2009; 21:42:18 >

• ağ senin değilmi arkadaşım aynı ağa bağla ikisinide çok rahat görürler birbirini
  • birbirlerini görüyorlar aslında onda sıkıntı yok ama internet nasıl sağlanacak?
  • Arkadaşlar zaten sadece ağ kurarak nete girebiliyormuşum. Kusura bakmayın vaktinizi aldım :)

Network Magic programı ile de ağ kurmak çok kolaymış. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.