Şimdi Ara

Vista OEM Bios Crack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilindiği üzere vistada en çok OEM Bios crack kullanılmakda. Sizce bu bios crack bilgisayarın anakartına zarar verir mi? Ankartın biosunda herhangi bir problem yaratılır mı? Hiç olumsuz bir tecrübe yaşayan oldu mu? Bu soruyu sormamın sebebi 2 kere bilgisayarım teknik servise gitti 2 sindede anakart onarımı ve değişimi oldu. Bu yüzden bu soruyu sorma gereği duydum... İlgilenen arkadaşlara çok teşekkürler...
    AMAÇ: Asla bir bilgisayar kullanıcısını crack ile kullandırmaya yönelik değildir. Sadece olumsuzluklarını tartışmak temel amaçtır. Bu foruma yakaşık 6 yıldır üyeyim. İllegal konuların konuşulması kesinlikle yasak olduğunu bilmekteyim. Umarım hatalı bir şey yapmamamışımdır. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs -- 10 Ocak 2009; 16:50:59 >

• Evet haklısın yasak...
  • hayır zarar vermez.anakartın biosuyla bir ilgisi yok bunun.
  • Bu soruyu sormamın sebebi 2 kere bilgisayarım teknik servise gitti 2 sindede anakart onarımı ve değişimi oldu. Bu yüzden bu soruyu sorma gereği duydum...
  • Arkadaşım sorduğunuz soru ben dahil pek çok kişinin merak ettiği bir sorudur.Sonuçta yasak bir paylaşım yapılmıyor.Link falan verilmiyor.Bu konuda genel amaçlı bilgi paylaşımı yapılması niye yasak olsun ki?

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • yap tabi yap alışmışsın sen anakartı servise göndermeye 3.defa da gitse sorun olmaz herhalde
  • oem bios crack anakarta zarar vermez.sadece bios açlışına kendini yerleştirir diye biliyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love_For_You

hayır zarar vermez.anakartın biosuyla bir ilgisi yok bunun.

evet aynen +1
  • bu crack anakarta kendini yerleştiriyor ve duyumlarıma göre bu crack yöntemi bilgisayarda çift boot etkisi yapıyormuş ve sistemi kararsızlaştırıyormuş.Bu da vistanın performansında düşüş meydana getiriyormuş...
     Vista OEM Bios Crack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 11 Ocak 2009; 1:35:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

yap tabi yap alışmışsın sen anakartı servise göndermeye 3.defa da gitse sorun olmaz herhalde

İşte cevabın hası budur herhalde. Nekadar yardımcı oldun. Nekadar yardımcı oldun anlatamam. Yazmak için yazı yazmak diye buna derler herhalde. Saçma sapan hiç bir bilgi ve deneyim içermeyen bir yazı. İlla yazı yazmana gerek yok. Sadece bilgili insanların yazı ve deneyimlerini paylaşması dileğiyle. Bu arada hemen cevap vereyim, cebimden en ufak bir para dahil ödemedim. Kargo parasına kadar herşeyi firma üstlendi. Belki seni rahatlatmış olur bu cevabım. :)
  • sana verilen cevap yasak paylasıma giden bir forumun tepkimesidir. Tabi anlayana. Ayrıca servise kaç defa gitiğinden ziyade o sürec içersindeki bekleme adama koyar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

sana verilen cevap yasak paylasıma giden bir forumun tepkimesidir. Tabi anlayana. Ayrıca servise kaç defa gitiğinden ziyade o sürec içersindeki bekleme adama koyar.

Bak güzel kardeşim. Eğer yasak paylaşıma gittiğini düşünüyosan konunun cevap vermessin. Konuyu okur geçersin. Üstteki mesajımdada belirttiğim gibi 6 yıldır bu foruma üyeyim. Ortada illegal bir paylaşım veya benzeri bir husus yok. Aksine crackli bir windows kullanan bir kişinin crackden dolayı bilgisayarına zarar gelmiş olabilir mi diye donanımhaber üyeleriyle tartışıyoruz. Şu forum sen ve senin gibiler yüzünden acayip çekilmez hale geliyor. Onu konuşma bunu konuşma, onu yapma bunu yapma derken bazı insanların sabırlarını senin gibiler acayip taşırıyor. Bu arada çok merak etmişsin yine cevap vereyim. Genelde teknik servis hizmeti gayet hızlı bir şekilde işliyo ortalama 1 hafta süresi içinde cihazıma ulaşabiliyorum. Şimdi cihazın markasınıda yazmıyım istersen hemen düşünebilirsin bu adam reklam yapıyor diye. Lütfen güzel kardeşim, eğer bi olumsuz deneyim yaşamışsan bu tip bi crack ile ilgili deneyimini anlatırsın, yok yaşamamışsan zaten gerek yok herhangi bir şey yazmana. Umarım sıkıntımı derdimi anlatabilmişimdir. Ama eminim sen bu yazının üstüne bişeyler daha yazıcaksın ve konu tamamiylen sapmış olacak.

• Sen söylenenleri anlayabilsen sıkıntı olmayacak bak ne demişim

"sana verilen cevap yasak paylasıma giden bir forumun tepkimesidir" tamamiyle yasaklıktan bahsetmedim.

"Bak güzel kardeşim. Eğer yasak paylaşıma gittiğini düşünüyosan konunun cevap vermessin. Konuyu okur geçersin." bu nasıl bir mantıktır açıklasana.. yasak bi paylaşımsa cevap yazma demek:) o zaman ben de sen gibi sen gibi çıkıp diyeyim ki sana cevap yazana mantıklı gelmiyosa yazdıkları cevap yazma.

Anakartını garanti kapsamı dışında bırakabilir,sadece bunu diyeyim sana ayrıca daha detaylı teknik bilgi de yazardım ama burası bazı sebeplerden dolayı yeri degil...
  • @bisquit
    Ne sen beni anlayacaksın, ne de ben seni anlayacağım.
    Konuyla alakalı düzgün cevaplar herzaman mantıklıdır. Ama sen tutupda konu dışı bu bir illegalliğe gidiyo bu konu dersen, benim açtığım konuyla hiç bir bağlantısı olmayan bişey söylemiş olursun. Örnek bi üye yukarıda hayır zarar vermez demiş cevap olarak. Diğer üyede bazı sıkıntılar doğurduğunu anlatmış. İkiside bilgilerini paylaştığı için çok teşekkürler. Ama sen ne cevap vermişsin. Onun yorumunda sen yap artık. Neyse uzatmayalım daha fazla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs -- 11 Ocak 2009; 16:09:28 >
  • anlayabilsen düzgün mü ters mi bilebilirdin. Yukarda zaten dikkatlice oku demiştim bir de alıntı yapmışsın desene zor,olmayacak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.