Şimdi Ara

vista overclock görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. e6420 işlemciyi overclockla 2.8 e çıkardım. bi sorun yok... ancak vista halen e6420 2.13@2.13 görüyor. daha evvel 2.4 e çıkarmıştım onu görmüştü. önce bios update yaptım sonra 2.8 çıkardım açılışta görüyor 2.8 diye ama vista içinde görmuyor. ne yapabilirim? şimdiden saolun. vista puanıda 5.6 ya çıktı işlemcinin demek ki çalışıyor. tek sorun vista nın görmemesi.

• Vista da öyle bir olay var. İşlemci çarpanını değiştirince görüyor ama fsb'yi değiştirince görmüyor...
  • yapacak bişey yok yani...ama daha evvel görmüştü saol kardeş. en azından benden kaynaklı diilmiş.
  • Olacak iş değil.Vista overclocku görmüyor diye birşey yok.Arkadaşım Eist açıktır.Bir kontrol et bios ayarlarını.Bende Vista kullanıyorum.İşlemcim 3,99 ghz çalışıyor.Eğerki Eist açarsam 2,53 ghz ve 3,99 ghz arasında değişiyor.Nedeni Eist.
  • Bende görüyü acaba anakarttan mı işlemciden mi intel ya sizinki benim ki amd @2.50 Ghz gösteriyo normal 2.0 ...
  • tamam bi kapatıp deniyim.

edit: tamam oldu. çok teşekkurler kardeşim. insallah kapattık die bi sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loverdose -- 11 Haziran 2008; 22:50:49 >
  • @loverdose bir sorun olmayacak merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 11 Haziran 2008; 23:50:12 >
  • eyvallah kardeşim saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.